Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım bence acele etme birkaç gün daha bekle 14 üncü gün yapınca bazen belli olmuyo sen 2 gün daha bekle perşembe günüü sabah ilk iidrarınla yap.

canım idrar değil kan testi taptırcam doktor 14.gün gel dedi ama belki persembe giderim eşim garanti olsun persembe olsun dio bakalım sen nasılsın bebişi nasıl yaramalık yapmıo inşlülülülülülü

ya stres yapmayım dedim dedim yine songün yaptım yerimde duramıom vallaa
valla vnm hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim layık görür ve bi bebiş nasip eder:ecrin_bebek::Saruboceq:

öyle anneannem olsa bende şimarırım ohh ne güsel
bizde sizi özledik:1hug:
cinsiyeti ne zaman belli olacak benim içime erkek gibi doğuyo
tahmin yürütenler varmı[/QUOTE]

canım sağolsun annem çok ilgili dünden beri tutturdu hadi gidelim sana kıyafet alalım diye.benden hevesli.abimde öleee
pek şımarıyos nohutumla .walla kaynanatörden sonra pek güzel geldi bu tatai bütün akrabalarımda izmirde ya herkes benle ilgili teyzeler halalar herkes hergün arıyo berna canın ne istiyo diyee pek keyifli.ben söylüyom onlar yapıyo ben yiyom nohutumla .çok eğlenceli.allah herkese nasip etsin inşallah .birde benim babam yok ya akrabalar pek düşüyo üstüme birde uzaktayım ya her zaman gelemiyom ohhh şımarıyom bende nohutumla nasılsa bebeişim doğunca kimse yüzüme bakmıycak o zaman herkes nohutumu sevecek .babası bile arıyo nohutum nasıl diyo beni sormuyo adam sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bu arada burda beni gören herkes senin oğlun olcak diyo bakalım hayırlısı doruk paşa mı gelecek.prenses yağmur mu.sağlıklı olsun nasılsa ilk bebişim .teyzesi öpüyomuş nohutum seni kocaman.oğlan olursam kızını alırım diyooo:roflol::roflol::roflol:

canım idrar değil kan testi taptırcam doktor 14.gün gel dedi ama belki persembe giderim eşim garanti olsun persembe olsun dio bakalım sen nasılsın bebişi nasıl yaramalık yapmıo inşlülülülülülü

yapmıyo teyzesi .çok akıllı nohut bu:jeyyar:
hayırlısı olsun inşallah güzel haberler getir bizekaydirigubbakcemile5

hoşbulduk yavru ağşam film güzelmiydi bari onu merak ettiydim sormaya geldim biz uzun zamandır seyretmiyozda :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
vah cnm sizin evde dvd yokmu
temel içgüdü filmini izledik ben daha önce hiç izlemediydimdesırnaşık şeysırnaşık şey
canım sağolsun annem çok ilgili dünden beri tutturdu hadi gidelim sana kıyafet alalım diye.benden hevesli.abimde öleee
pek şımarıyos nohutumla .walla kaynanatörden sonra pek güzel geldi bu tatai bütün akrabalarımda izmirde ya herkes benle ilgili teyzeler halalar herkes hergün arıyo berna canın ne istiyo diyee pek keyifli.ben söylüyom onlar yapıyo ben yiyom nohutumla .çok eğlenceli.allah herkese nasip etsin inşallah .birde benim babam yok ya akrabalar pek düşüyo üstüme birde uzaktayım ya her zaman gelemiyom ohhh şımarıyom bende nohutumla nasılsa bebeişim doğunca kimse yüzüme bakmıycak o zaman herkes nohutumu sevecek .babası bile arıyo nohutum nasıl diyo beni sormuyo adam sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bu arada burda beni gören herkes senin oğlun olcak diyo bakalım hayırlısı doruk paşa mı gelecek.prenses yağmur mu.sağlıklı olsun nasılsa ilk bebişim .teyzesi öpüyomuş nohutum seni kocaman.oğlan olursam kızını alırım diyooo:roflol::roflol::roflol:

doruk yağmur öylemi
çok güzelmiş nohutun göbek adlarıda
esas adı nohut sırnaşık şey
bu arada çok şanslısın ben hamile kalsam beni kimse şimartmaz öyle ben kendi kendime şimarırım
haa bide kociş şimartır o kadar:delphin:

kız ben demedimmi hakça nın kızı olacak diye beryal inde oğlu olcak içime doğdu
ayyyy erkek nohutum mu olcak yerim onun pipisinisırnaşık şey
beryalim tombul kuşum nasılsın canım nohutum nasıl özledik sizi fındığımla
günaydın şekerim bende çok ösladim sizleri
beryal günaydın dedim sana ama cvb yok küstük mü kızzzzzzzz:1hug:
kız yazdım ya görmedin sanırım öpüldün tekrar günaydın nohutumun teyzoşşşşşuu
banada erkek gibi geliyor .....gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

hayırlısı erkek nohutum mu olacak kızzzzz .öpecek hepinizi walla dudaktan :sm_cool:

ayyyy erkek nohutum mu olcak yerim onun pipisinisırnaşık şey

günaydın şekerim bende çok ösladim sizleri

kız yazdım ya görmedin sanırım öpüldün tekrar günaydın nohutumun teyzoşşşşşuu

hayırlısı erkek nohutum mu olacak kızzzzz .öpecek hepinizi walla dudaktan :sm_cool:

yerim ben onun dudakalarını ısırırım yok kız kıyamam ki kendi çocuğumunda orasını ısırırım burasını yerim diom ama kıyamam o minicik cana....

vah cnm sizin evde dvd yokmu
temel içgüdü filmini izledik ben daha önce hiç izlemediydimdesırnaşık şeysırnaşık şey

doruk yağmur öylemi
çok güzelmiş nohutun göbek adlarıda
esas adı nohut sırnaşık şey
bu arada çok şanslısın ben hamile kalsam beni kimse şimartmaz öyle ben kendi kendime şimarırım
haa bide kociş şimartır o kadar:delphin:

evet canım ERKEK DORUK
KIZ YAĞMUR
isimleri nohut kalıcak hehalde çocuğumun üstünde .annemde öle diyo nohut kaldı bebğinin ismi diyo ama yakışıyo dimi...
canım sen üzülme annem senide şımartır çok sever o misafir ağırlasın hediye alsın sen gel annem sana ne istiyosan yapar walla prenses gibi bakar.:1hug:

ya kızlar daha doğrusu hamiş olanlar bişey sorcam benim bazen vajinam sızlıo bişey baskı yapıo gibi oluyo daha önce hiç böle bişey hissetmemiştim gebelikte böle bişey yasayan oldumu merak ettm deee:1hug:

selam kızlar. nasılsınız bakalım bugün? ne var ne yok ? hamile olan varmı aramızda hamile?yeni haberler duymaya ihtiyacımız var şu günlerde...

hayırlısı erkek nohutum mu olacak kızzzzz .öpecek hepinizi walla dudaktan :sm_cool:[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vayy çapkın ördekkkkk:roflol::roflol:

selam kızlar. nasılsınız bakalım bugün? ne var ne yok ? hamile olan varmı aramızda hamile?yeni haberler duymaya ihtiyacımız var şu günlerde...

nerdeeeeeee......:utangac::utangac:
beklioz kökümüz çıktıı....sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar kök dedimde şimdi haber okudum rusyada bi adam kanser şüphesiyle ameliyata alınmış ciğerinde yeşermiş ladin ağacı bulunmuşşsırnaşık şeysırnaşık şey
tövbe tövbeeee....kökü büyümemiş allahtan alınmış ağaçç..taburcu edilmiş...

Kızlar hamıle kalmak ıÇın kullandıĞınız bı pozısyon varmı ıÇımızden menı akmasın dıey merak ettım de : : : )

canlarım ben çıkıom daha kahvaltı yapmadım acıkan varsa buyursun beklerimmmmmmmmmmcokacimcoook

Back
X