Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım inan bende senin gibi hissediyodum her hafta gidiyodum hep boş hep boş sonunda bi gün gittiğimde doktorum kist gördü doktor sağ yumurtalıkta o gün doplere gönderdi(oda daha teferruatlı bi makina içini hep görüyo)inanırmısın o günde moralim çok bozuktu orada bebeğimi görmüştüm o gün hatta kalp atışlarını bile görmüştüm daha 5 haftalıktı inan çok güzel bi duygu sana ne desem yine aynı düşüncede olucaksın taki görene kadar bide doktorum keseyi görüyo ama bebeği göremiyo diye habire kan testi istiyodu böyle canım kendini sıkma bende senin gibiydim :kahve:

BAK BİTANEM BAŞKA DOKTORA GİT BELKİDE ONDA SORUN VARDIR DOKTORDA ÜZÜLME YA İÇİNDEKİNİDE ÜZÜLOSUN GÜZEL HAMİŞİM BENİM ALLAH NASİP EDER İNŞALLAHHHH:CüvCüv::emir_bebek:

BAK BİTANEM BAŞKA DOKTORA GİT BELKİDE ONDA SORUN VARDIR DOKTORDA ÜZÜLME YA İÇİNDEKİNİDE ÜZÜLOSUN GÜZEL HAMİŞİM BENİM ALLAH NASİP EDER İNŞALLAHHHH:CüvCüv::emir_bebek:

BİTANEM BEN YEMEĞE GİDİYORUM İSTERSEN MSNDENDE KONUŞURUZ HAYATIM KENDİNE DİKKAT ET:CüvCüv:

canım doktorum çok iyi çok şükür ilk zamanlar biraz oyalıyo gibi geldi ama oda işini yapıyomuş etrafımakilere sordum öyle oluyomuş şimdi aylık kontrollere gidiyorum çünkü 2 ay 1 hafta lık oldu bebeğim en son cuma günü gittim bebeğin ellerini ayaklarını gördüm çok mutlu oldum ondan önce eşimle gitmiştim oda kalp etışlarını falan görmüştü şuan bi problem yok çok şükür iyiyiz sadece şu bulantılarda olmasa tam güzel olacakkaydirigubbakcemile3

bıraz rahatladım mervecım sagol

sende sağol canım ama sana bişey diyimmi bu bulantıların başlayınca o zaman görcem seni diyceksinki aman nelere üzülmüşüm bu halim daha harap ama inşallah çok bulantıların olmaz :CüvCüv:

bayanlar aranızda 11-14 hafta ilk 3 aylık trimester testi yaptıranlar varmı acabafisfisfis

üzülmedim gercekten iyikide yok suan aile problemlerinden dolayı moralim bozuk işler iyice karıstı zaten neyse ben çıkıyorum canlarım sonra görüşürüz

canım o zaman hergün ilişkiye gir inan bi gün tutar ama hergün gir bence tabi eşini iyi besle keçi boynuzu kuru incir kuru meyveler falan iyi bak bence o zaman olur :kahve:

mavi_gözlü hayırlısı olsun canım üzme kendini regli oldunmu peki........
istersen birde kan testi yaptır.....

Back
X