Offf cuma doktora gİtcem bakalım ne dİcek ya hem korkuyorum hem Çok merak edİyorum yumurtalara nerden bakıyolar ona gÖre hazırlık yapalım
alttan bakıyo cnm hazırlıklı ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf cuma doktora gİtcem bakalım ne dİcek ya hem korkuyorum hem Çok merak edİyorum yumurtalara nerden bakıyolar ona gÖre hazırlık yapalım
biraz kısayım 1.60 kilomda 63.7 -tatlicadiarzu-hoşbulduk dilnurcum senin boy kilo kaçta rejim yapıyosun
Hazırım zaten gÜzelİm ama yİnede sormak İstedİm ay benİm doktor erkek korkuyorum ya ne gİbİ bİŞeyle bakıyor aĞrı oluyormu pekİ hayatım
sen hamişsin dimi hayatım nasıl pozisyonda hamile kaldın yoksa yumurta çatlatmaylamı hlmy
biraz kısayım 1.60 kilomda 63.7 -tatlicadiarzu-
evlendiğimde 56 kiloydum tam idealdi bence ama bu kadarı fazla ağırlık yapıyo valla uyuşuk oldum
Slm hoşbulduk canım sende rejimdemsin ne bu rejim furyası incirler yok ballar kilo aldırdı dimi
Benim dotur ona vajinal ultrason diyor canımbaktıgı seyın adını bılmıyorum ama bıraz acıyo ılk ılıskıye baslarkenkı gıbı ama kendını kasma
kızlar ben kesinlikle diyete girdim kafayı taktım kilo vermem lazım benim
yok gülüm ben o dediklerinden yapmıyorum canım benim çalıştığım ortam sabahtan akşama kadar oturulan bir ortam birde ben kilo almaya meyilli birisiyim kilo almamı şuan durdurmaya ve vermeye açlışıyorum öyle kötü bir durumki benim ömrüm ha bire rejim yapmakla gçiyor bir süre yapıyorum hemde bayağa veriyorum sonra geri alıyorum bir ayarını tutturamadım gitti valla
senin boy kilo kaç tatlım bizim gibiler çabuk alıp çabuk veriyo ama ben öyleyim mesela tam bu dediklerimi yapsam hiç zorlanmadan verebiliyorum ama yasakları deliyorum :mymeka:işteyok gülüm ben o dediklerinden yapmıyorum canım benim çalıştığım ortam sabahtan akşama kadar oturulan bir ortam birde ben kilo almaya meyilli birisiyim kilo almamı şuan durdurmaya ve vermeye açlışıyorum öyle kötü bir durumki benim ömrüm ha bire rejim yapmakla gçiyor bir süre yapıyorum hemde bayağa veriyorum sonra geri alıyorum bir ayarını tutturamadım gitti valla