Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dediğin gibi haklısın bu arada size bir tavsiye anacım ben şuan onun sorununu yaşıyorum çünkü o makinayı görünce hele o masa ve çubuk ben o gün çok korktum ki kendimi bayağa bir kastım ultrasonla içimi görünce rahatladım ama iş işten geçti ben o ara galiba vajinusmusmudur nedir ona yakalandım şimdi ilk anda bayağa sorun yaşıyorum canım yanıyor birliktelikte size tavsiye kesinlikle korkmayın yoksa benim gibi uğraşırsınız valla 3 aydan beri uğraşıyorum sonuçta psikolojik bir durum yeni yeni atmaya başladım o kasılmaları
evet canım başta ürkütücü geliyoda alışıyosun sende atlatırsın inşallah bu durumu canım takma kafaya ne kadar serbest olursan okadar iyi gidiyo herşey :1hug:

yebcim sen girmek zorunda değilsin yanına tabiki ne işin erkekler wc sinde sen dışarda beklersin artık ama beraber gidin doktora motivasyon olur size tabiiii

malesef cnm aslında ilk etapta istiyolar yoksa kadına uygulanan tedavinin bi anlamı olmazki erkekte problem varsa
ozaman isteyeceği testler arasında buda olabilir ozaman dimi çünkü bir takım testler isticem dedi
haklısın yoksa boşa kürek çekmek gibi bişey

Amanın bendemi gircem ben hiç giremem valla ay bizim burda var allahtan benim eşim hayatta yapmaz heralde inşallah gerek kalmazda gerçi mecbur kalırsa yapsın bişeyler anacım

yok kıs devlet hastanesi olsun özel olsun türkiyede öyle bişi varmı
kendi başlarına hallederler onlar yanında ne gitmesi

evet canım başta ürkütücü geliyoda alışıyosun sende atlatırsın inşallah bu durumu canım takma kafaya ne kadar serbest olursan okadar iyi gidiyo herşey :1hug:

azaldı ama o konuda eşin bile etkileniyor bayağa kötü bir durummuş valla bu aralar toparlanmaya başladım o yüzden dediğim gibi hele hele ilk giden kişiler için diyorum korkulacak hiç bir şey yokmuş ben aşırı strese girmiştim uykularım falan kaçmıştı nasıl olacak ne yapacaklar ki o gün benim adet tarihimde belli olmadığından kadın ultrasondan senin gebe olma ihtimalin var dedi ben şok oldum

azaldı ama o konuda eşin bile etkileniyor bayağa kötü bir durummuş valla bu aralar toparlanmaya başladım o yüzden dediğim gibi hele hele ilk giden kişiler için diyorum korkulacak hiç bir şey yokmuş ben aşırı strese girmiştim uykularım falan kaçmıştı nasıl olacak ne yapacaklar ki o gün benim adet tarihimde belli olmadığından kadın ultrasondan senin gebe olma ihtimalin var dedi ben şok oldum
Evet canım ya okadar kasmamak lazım aslında ama işte herkesin yapısı farklı sen biraz fazla etkilenmişsin Allahtan atlatıyorsun :teselli:

Back
X