Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

5 aylıkken çıkar
benimki 6 aylıkken çıktı minicik karnım vardı

acımıyokii acımıyokiiiiiikaydirigubbakcemile3
Yalancıııı yalancıııı kaydirigubbakcemile

Ama tüpleri kapalı olanın acıyo diyo kimisi açık olanın acımıyomuş galiba fisfisfis

slm tekraR ARKADAŞLAR BEN GELDıM RAHıM FıLMı NASIL ÇEKıLıYOR YA ALLAH O KONUMA GETıRMEDEN BEBEK VERSıN ıNŞALLAH YA ALLAHIM BEBEK ıSTıYORUM YARABBıM BıZE BEBEK NASıP ET AMıN AMıN AMıN AMıN:Saruboceq:

herkese mrbbb ben geldimm kim sperm tahlili ve rahim filmi çekinecek söyleyin bakiyim anlamadım

slm kızlarkaydirigubbakcemile5
muhabbetiniz bol olsun....

bi temizlik yapayım dedim bütün evi kaldırdım...

iki kişiyiz ama hiç temizliğimiz bitmiyo...

neyse ne var ne yok bakiimmmmsengözlerimebaksanab

slm tekraR ARKADAŞLAR BEN GELDİM RAHİM FİLMİ NASIL ÇEKİLİYOR YA ALLAH O KONUMA GETİRMEDEN BEBEK VERSİN İNŞALLAH YA ALLAHIM BEBEK İSTİYORUM YARABBİM BİZE BEBEK NASİP ET AMİN AMİN AMİN AMİN:Saruboceq:

ya arkadaşım öyle bi yazmışınki sanki ölüme götürüyolar okunama getirmeden demişin ya bakın bu film en önemlisi bu film çekilmeden eğer dr istemişse tabi çekişmeden gerçekten yaptığınız herşey boş olur allah korusun belki senelerce beklersiniz bi sorun varsa tabi hem niye hiç kimse düşünmüyo insanlar hastalanınca bile biton film çekilyo hiç kimse gık demeden gidip çekiniyolar buda öyle birşey ve çok önemli

slm kızlarkaydirigubbakcemile5
muhabbetiniz bol olsun....

bi temizlik yapayım dedim bütün evi kaldırdım...

iki kişiyiz ama hiç temizliğimiz bitmiyo...

neyse ne var ne yok bakiimmmmsengözlerimebaksanab
Hoşgeldin canım al benden de okadar 2 kişi de olsan temizlik bitmiyo valla kafamçokkarıştı

kızlar sperm tahlili nasıl oluyor biliyonuzmu eşimdende istendiği için sadece eşini alıyolar boş bi oda hiç kimse yok sadece kendisi okadar öyle işte gerisini anlayın yavvv

çok şükür biz her türlü aşamadan geçtik bu arada ayıptır söylemesi benim eşiminde sperm kalitesi ve sayısı 2katıydı:nazar:aman nazar değecek kızkaydirigubbakcemile3

ya dilnur canım ben bak yine beceremedim olmuyo benim resim nasıl koyacam yapışmıyoki o dediğiniz yere

ya arkadaşım öyle bi yazmışınki sanki ölüme götürüyolar okunama getirmeden demişin ya bakın bu film en önemlisi bu film çekilmeden eğer dr istemişse tabi çekişmeden gerçekten yaptığınız herşey boş olur allah korusun belki senelerce beklersiniz bi sorun varsa tabi hem niye hiç kimse düşünmüyo insanlar hastalanınca bile biton film çekilyo hiç kimse gık demeden gidip çekiniyolar buda öyle birşey ve çok önemli
Sen çektirdin ya konuşuyon valla canım geçti tabi heycanın :delphin:
insan korkuyo yinede canım yorumları ve çektirenleri dinleyince ama çektirmek zorundayız tabi isterse ama korku kaçınılmaz çünkü tüpleri kapalı olanın acıyo falan diyo kimisi oyüzden yani korksakta yapacak bişey yok dediğin gibi tıpış tıpış gidicez

Sperm testı eŞıne kap vercekler wc gıtcek ıÇıne boŞalcak sonra labaratuvara gÖtÜrcekler 1 saatte Çıkıyor sonuÇlar yanı Şekerım sumor

ya bitek dr ne vermiyo biliyonuz bize çatlatma iğnesi niye vermiyo anlamadım bize diyoki bi sorun yok allah sabrınızı deniyo diyo sabredin diyo yav ama sabredemiyoki insan dimi yani

Back
X