Yalancıııı yalancıııı kaydirigubbakcemile5 aylıkken çıkar
benimki 6 aylıkken çıktı minicik karnım vardı
acımıyokii acımıyokiiiiiikaydirigubbakcemile3
Ama tüpleri kapalı olanın acıyo diyo kimisi açık olanın acımıyomuş galiba fisfisfis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalancıııı yalancıııı kaydirigubbakcemile5 aylıkken çıkar
benimki 6 aylıkken çıktı minicik karnım vardı
acımıyokii acımıyokiiiiiikaydirigubbakcemile3
hb canlarım keyifler nasıl bakalımŞenizŞenizŞenizŞeniz
saçmaladım işte idare et kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy kıız benıde guldurdun yaa
iyidir tatlım senden naber Şenizhb canlarım keyifler nasıl bakalımŞenizŞenizŞenizŞeniz
Hoşgeldin canım:1hug:herkese mrbbb ben geldimm kim sperm tahlili ve rahim filmi çekinecek söyleyin bakiyim anlamadım
slm tekraR ARKADAŞLAR BEN GELDİM RAHİM FİLMİ NASIL ÇEKİLİYOR YA ALLAH O KONUMA GETİRMEDEN BEBEK VERSİN İNŞALLAH YA ALLAHIM BEBEK İSTİYORUM YARABBİM BİZE BEBEK NASİP ET AMİN AMİN AMİN AMİN:Saruboceq:
iyidir canım senden ne haber:1hug:
Hoşgeldin canım al benden de okadar 2 kişi de olsan temizlik bitmiyo valla kafamçokkarıştıslm kızlarkaydirigubbakcemile5
muhabbetiniz bol olsun....
bi temizlik yapayım dedim bütün evi kaldırdım...
iki kişiyiz ama hiç temizliğimiz bitmiyo...
neyse ne var ne yok bakiimmmmsengözlerimebaksanab
Sen çektirdin ya konuşuyon valla canım geçti tabi heycanınya arkadaşım öyle bi yazmışınki sanki ölüme götürüyolar okunama getirmeden demişin ya bakın bu film en önemlisi bu film çekilmeden eğer dr istemişse tabi çekişmeden gerçekten yaptığınız herşey boş olur allah korusun belki senelerce beklersiniz bi sorun varsa tabi hem niye hiç kimse düşünmüyo insanlar hastalanınca bile biton film çekilyo hiç kimse gık demeden gidip çekiniyolar buda öyle birşey ve çok önemli