Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

alara canım hg. hakkında hayırlısı olsun.emeklerin boşa gitmesin. inşallah sonuç olumlu olur halay çekeriz burada :teytey:

slm alaracım sağol tatlım sanada iyi şanslar rabbim gönlüne göre versin :Saruboceq:

senindehayırlısıyla doğar canım anladığım kadar hamilesin . tebrikler bütün arkadaşların vede benim başıma en kısa zamanda .inşallah........:asigim:

sessizim kıs bende içiyodum sirkeli ballı su arada unutuyom ama
elma sirkesi çok faydalı sanmamki bebiş düşürsün yinede bilmiyom ama
benim içimi temizledi heralde
çok afedersiniz akıntım önceden sarı geliyodu şimdi beyaz geliyo

canım hadi inşallah ii haberlerini bekliyos:CüvCüv::CüvCüv:
bu arada ben rep veremiyom uyarı veriyo başka kullanıcılarıda değerlendirmelisiniz diyo ne demekse benneyaptımkibenneyaptımki

ne demek :1closedeyes:tembelsin demek
hiç rep vermiyon demek:1closedeyes:
herkese ver sana yaramıyo hayatıma.s
birine verdiğin zaman tekrar aynı kişiye verebilmen için 20 kişiye daha vermen gerekiyoa.s
ver gitsin herkesekaydirigubbakcemile5

sağolun kızlar rep veren elleriniz dert görmesin

citosum dün sanada verdim ama bugün vremiyorum.

okyanuscum aynı kişiye vermek için 20 öncelikle kişiye daha vermen gerekiyormuş bende de öyle olmuştu. tabi ben öğrenene kadar citos ve vildan sinir olmuşlardır banakaydirigubbakcemile3

senindehayırlısıyla doğar canım anladığım kadar hamilesin . tebrikler bütün arkadaşların vede benim başıma en kısa zamanda .inşallah........:asigim:

sağol tatlım rabbim gönlüne göre versinyerimseniben

evet canım ama galiba sorunu buldum ve hallettim ...:teytey::teytey:
iyi gözün aydın asabi değilsin artık yanii
kıs bu topiğe takılanda sinir ne gezer:dance:
vildoşum inşallah hamişsindir....
artık bu ay hiç olmazsa bir kişi bai hamiş olsun yawww:CüvCüv:

ayy hayırlısı bakalım :CüvCüv: çok şiştim sonra fısss diye sönmem inşallahsırnaşık şey

okyanuscum aynı kişiye vermek için 20 öncelikle kişiye daha vermen gerekiyormuş bende de öyle olmuştu. tabi ben öğrenene kadar citos ve vildan sinir olmuşlardır banakaydirigubbakcemile3

ŞenizŞenizkız pamuk şekeri hiç sana kızarmıyız :roflol::roflol:

valla mı şimdi bana da sinir olurlar ama durun 20 kişiye rep verip geliyomyerimsenibenyerimseniben

allahım gözlerim yaşardı yine eski günlerdeki gibi kalabalık oldukhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5

alara cnm allah kolaylıklar versin inşallah gönlüne göre verir cnm dualarımız seninle

ya kızlar bu repleri 20kişi tamamlamam için bana yirmi kişi lazım ben bulamıyorum napacaz:uhm:

Back
X