Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

viladn gel kaçtınmı kız?
burdayım beeeennnsengözlerimebaksanab sağa rep virdim:delphin:
kıs ben yeşil kutuya tıkladım kullanıcı profilini göster falan diyo
ay valla başım döndü bu reptenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

okyanus duygularımıza tercüman olmaya başladın ha gayret diyo sen nire bakıyonki yafff
senle ben aynı gün üye olmuşuz siteye bi sana bak bide bana bak girmediğim delik bilmediğim şey yoksırnaşık şeysırnaşık şey

hoşbulduk nasılsınız repleri ala ala doymadınız bak bizm varmı puanımız yeşilleri doldurmuşsunuz :) ben gribim bu aralar hiç keyfim yok

heee yeni bi akım başlattım :jeyyar: millet reple yatıp reple kalkar oldusırnaşık şeysırnaşık şeyherşey benim başımın altından çıktı:roflol::roflol:

hoşbulduk canım bebiş nasıl.bebişin doğum tarihi ne

çitos çok sevindim haylaz bi oğlanmı geliyor yoksa doğum tarihi ne

okyanus duygularımıza tercüman olmaya başladın ha gayret diyo sen nire bakıyonki yafff
senle ben aynı gün üye olmuşuz siteye bi sana bak bide bana bak girmediğim delik bilmediğim şey yoksırnaşık şeysırnaşık şey

çitos yazmışya yeşil kutucuğa tıkla diye bende ona tıklıyom ufff
ben çok saflaştım yaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hoşbulduk nasılsınız repleri ala ala doymadınız bak bizm varmı puanımız yeşilleri doldurmuşsunuz :) ben gribim bu aralar hiç keyfim yok

nazar etme ne olur çalış seninde oluryasakkelime
geçmiş olsun buaralar pek gözükmüyorsun zati nasıl gidiyor annelik işlerin cnma.s.

bende sana verdim canım.repin hayırlı uğurlu olsun.:teytey::teytey::teytey::teytey:

slm canım hg nasılsın??

heee yeni bi akım başlattım :jeyyar: millet reple yatıp reple kalkar oldusırnaşık şeysırnaşık şeyherşey benim başımın altından çıktı:roflol::roflol:

okuldayken seyi diye bi çocuk vardı öğretmen her taşın altından sen çıkıyosun derdi seninkide o hesap ama sen iyi şeyler için çıkıyosun canım

çitos yazmışya yeşil kutucuğa tıkla diye bende ona tıklıyom ufff
ben çok saflaştım yaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

tıklamıyacan cnm mausu üstüne getirecen tıklamadan orda yazıyosırnaşık şey

yebcim geçmiş olsuna.s

evet bizi kudurtuyon sen herşey senin başının altından çıkıyoo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bende sana verdim canım.repin hayırlı uğurlu olsun.:teytey::teytey::teytey::teytey:
mersiiiii yine ver:lepi:
okuldayken seyi diye bi çocuk vardı öğretmen her taşın altından sen çıkıyosun derdi seninkide o hesap ama sen iyi şeyler için çıkıyosun canım
evet bizi kudurtuyon sen herşey senin başının altından çıkıyoo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol: aynen öyle valla hangi taşı kaldırsan altından ben çıkıyom
karbonatıda ortaya ben atmıştımsırnaşık şeysırnaşık şey

Back
X