Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar şimdi test aptım..heyecandan açtım size sorayım diye ...çok çok silik lambanın altndan bakınca gözüküyo..nerdeyse büyüteç isteyecek yani))))ne dersiniz daha var adetime..24 ile 27 si arası ..erken yaptım bide şuan 11 saat nerdeyse sabaı bekleyemdim ama 3 tane aldım test..2 gun sora yıne yapcem..nedersiniz????ne sizce bu

kızlar şimdi test aptım..heyecandan açtım size sorayım diye ...çok çok silik lambanın altndan bakınca gözüküyo..nerdeyse büyüteç isteyecek yani))))ne dersiniz daha var adetime..24 ile 27 si arası ..erken yaptım bide şuan 11 saat nerdeyse sabaı bekleyemdim ama 3 tane aldım test..2 gun sora yıne yapcem..nedersiniz????ne sizce bu

hadi hayırlısı insallah sabahı bekleyelim kesin haberle:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

adetinin gecmesi lazım en saglıklı sonuc icin ama senin simdiden cift cizgi cıktıysa seni bos yere sevindirmek istemem ama sanki hamilesin gibiiiiii

2 gun sonra yapıcam bakalım...ya bana birisi bi hastahanede büyüteçle bile baktığını söylmişti bi doktorun)))heheh)))yani benimkide onunki gibi....ne bileyim bakalım 2 gun sonra tekrarlıyayım...ışığın tam altında gözüne gözüne sokup bakınca gözüküyoo..eşimede gösterdim oda var dedi...ama kızdı bana suratını astı otruyo neden sabah yapmadında bu işler böylemi yapılıyo sen yaparsın bana süpriz yapar söylersin falan filan küstü bana))))kafana bişi koyunca hiçbişi düşünmüyosun dedi benide üzdü..amannn nebilim hamilemiyim acaba şuan okadar heyecanlandım kiii.hayırlısıyla bakalım

inşallah hamilesindir canım allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlet verirsositosositosositosositosositososito:Saruboceq:

canım benim inşallah hamişsindir sana bir fikir verirmi bilmem ama ben adetim geçtikten kısa süre önce yapmıştım çıkmamıştı yani ben çizgi var diyordum eşim le teyzem çizgi yok biz görmedik sen öle olsu istediğin için öle görüyorsun demişlerdi ama çooookkk az bir çizgi gördüm gibi hissettim sonra aradan 5 gün geçince bir daha yaptım iki çizgide net çıktı ama benim hiç bir belirtim yoktu ertesi günü kan tahlili yaptırdım 1190 çıktı yani hamiştim bence bekle adetin geçince tekrarla testi

ay bak gördünmü silik milik çıkmış işte kesin hamişsin kesin
vildoş sıra sendeeeeeeeeeee

beryalcim özledik seni hayatım....:1hug:
sensiz olmuyorr hersabah erkenden gelirdin hemencik:):) nezaman rutine giriyor senin işlerin hayatım çok özledim
bende çok özledim canım sizleri.
perşembe günü kısmetse dönüyorum evime cuma sabah hayırlısıyla başlarım erkende yanınızda olmaya.öptüm.
beryalcim benim bildiim kadarıyla sevgi,hlymms,sessizdeniz.hakça,şuan aklıma gelmiyor gerisi vardı bikaçkişi galiba hamileler

teşekkürler canım benim .buarada hamile olanlar sat yani son adet tarihlerinin ilk günlerini bama yazın listeye eklim sizleride.:CüvCüv:

günaydın sevgi kelebeklerim .nasılsınız ben daha annemdeyim perşembe günü kızmetse dönücem evime.öpüyorum .hepinizi çok ösledik nohutumla.

Back
X