Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm 3 gün geçti hatta yarın 4. gün olacak gece adet neyim olmazsam
yarın test yapacam
içime var gibi doğmuyo ama:çok üzgünüm:
kızlar şimdi test aptım..heyecandan açtım size sorayım diye ...çok çok silik lambanın altndan bakınca gözüküyo..nerdeyse büyüteç isteyecek yani))))ne dersiniz daha var adetime..24 ile 27 si arası ..erken yaptım bide şuan 11 saat nerdeyse sabaı bekleyemdim ama 3 tane aldım test..2 gun sora yıne yapcem..nedersiniz????ne sizce bu
kızlar şimdi test aptım..heyecandan açtım size sorayım diye ...çok çok silik lambanın altndan bakınca gözüküyo..nerdeyse büyüteç isteyecek yani))))ne dersiniz daha var adetime..24 ile 27 si arası ..erken yaptım bide şuan 11 saat nerdeyse sabaı bekleyemdim ama 3 tane aldım test..2 gun sora yıne yapcem..nedersiniz????ne sizce bu
rufeyde nere kaçtı acaba bizi çeke çeke getirdi kendi ortalarda yok
kız rüfüş bizi çağırdın kendin ortalıkta yoksun nereye saklandın çabuk çık ortaya
bende çok özledim canım sizleri.beryalcim özledik seni hayatım....:1hug:
sensiz olmuyorr hersabah erkenden gelirdin hemencik:):) nezaman rutine giriyor senin işlerin hayatım çok özledim
beryalcim benim bildiim kadarıyla sevgi,hlymms,sessizdeniz.hakça,şuan aklıma gelmiyor gerisi vardı bikaçkişi galiba hamileler
anam beryalde gelmişşşşşşşşşş
senide özledik beryalcim :)))