Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah büyük canım sıkma bu kadar canını akşam seren serengili gördümde inan halime şükrettim kadın dkunduğu yavrusunu toprağa verdi hiç değilse biz bekliyoruz canım allah büyük bir şekilde olacaktır elbetslm kızlar bu gun dr gidecem aşılamaya başlıyacaz dua edin lütfen bu arada hamile oldugunu yeni ögrendigim arkadaşlarıda tebrik ediyorum ALLAHIM NEZAMAN SIRA BİZLERE GELECEKsenağlama
selam kızlar hayırlı günler nasılsınız..iyisinizdir inşş..vildan hadi güle güle git canım ALLAHIM yardımcın olsun inşş hamilesindir tatlım..
iyi buna çok sevindim canım bende gelecek ay nilüfer'in tarif ettiklerini yapcam birde şu günlerimi takip edebilsem çok iyi olacak ama işte onu yapamıyorum ya benneyaptımki
beryal hg cnm nerlerdesın sen yaa cok ozledık senııııııııı
canım günaydın .ben yarın evime dönüyorum bol bol görüşürüz artık.bu arada hamileler kimdi liste yenileyim.sessizdeniz.sevgii ve muhasebe miydi :1hug:bilen yazsın lütfen .öpüldünüz.
bu arada bebiş nasıl canım .
beryalcim hoşgeldin diycem ama heralde geçmişi okuyorsun sen anacım
canım günaydın .ben yarın evime dönüyorum bol bol görüşürüz artık.bu arada hamileler kimdi liste yenileyim.sessizdeniz.sevgii ve muhasebe miydi :1hug:bilen yazsın lütfen .öpüldünüz.
bu arada bebiş nasıl canım .
bana açıklama yazmış canım vildan ama bana hep hamişmiş gibi geliyor napim işte :smiley-cool:pınkrose hg cnm kız vıldos hamış degıl adet olmadıda onun ıcın dr a gıdıyo sen neler yapıyosun
bebiş işlerine daha başlamadık mayıs sonu haziran gibi tedaviye başlamayı düşünüyoruz inşş bi aksilik olmazsa hayırlısıyla inşş:Saruboceq::Saruboceq:allah büyük canım sıkma bu kadar canını akşam seren serengili gördümde inan halime şükrettim kadın dkunduğu yavrusunu toprağa verdi hiç değilse biz bekliyoruz canım allah büyük bir şekilde olacaktır elbet
evet çok büyük acı yaşadı ALLAHIM yardımcısı olsun bidaha yaşatmasın inş..a.s
günaydın pinrose cim ben iyiyim şükür sende bebiş işleri nasıl gidiyor şekercim :CüvCüv:
canım bide ben busefer hiç kalkmadım ..yastık koydum belime yavaş yavaş yatakta giyindim.sabaha kadar kalkmadım yanii...
söylemesi ayıptır kızlar bide ben biyerde okumuştum afedersiniz ama o birliktelikte zevk almak çok önemliymiş.çünkü kadının sulanma sıvısı spermin daha çok yaşamasını ve daha çabuk yol almasını sağlıyormuşş.ben birliktelikte hiç bebek düşünmedim konsantre oldum yani eşime...
dün okudum sperm kadının vücuduna girdimi o yolu tamamlaması 10 saat sürüyormuş...oyüzden kalkmayın derim ben...
günaydın sevgi kelebeklerim .nasılsınız .çok ösledim hepinizi.yeni hamilelerimiz varmış tebrikler.yeni hamilelerin isimlerini bilen varsa yazarlarsa listeyi yenilerim.öpüldünüz.
canım bide ben busefer hiç kalkmadım ..yastık koydum belime yavaş yavaş yatakta giyindim.sabaha kadar kalkmadım yanii...
söylemesi ayıptır kızlar bide bana arkadaşım demişti afedersiniz ama o birliktelikte zevk almak çok önemliymiş.çünkü kadının sulanma sıvısı spermin daha çok yaşamasını ve daha çabuk yol almasını sağlıyormuşş.ben birliktelikte hiç bebek düşünmedim konsantre oldum yani eşime...
dün okudum sperm kadının vücuduna girdimi o yolu tamamlaması 10 saat sürüyormuş...oyüzden kalkmayın derim ben...
slm canlarım nasılsınız geçmişi okudum geldim oku oku bitmiyo neler olmuş anaaa sessizdenize çok sevindim niliferciğim inş sende hamişsindir ama var gibi sendede bebiş sapığı da atmısınız ellerinize sağlık hlymms canım sen nasılsın nasıl gidiyo
canım toprağım sende mi hamilesin anammmmmmmmmmmmmm yuppi bayram yapalım.tebrik ederim canım .allah tamamına erdirsin dikkat et kendine.ohhh nohutuma kardeş geliyo.
canım son adet tarihinin ilk günü ne yazarsan listeye eklim .öptüm kocaman.