Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

arkadaşlar bende üyeyim ama yazışmalara arada nadir katılıyorum ama hepinizi takip ediyorum misafir olarak bnde yarın saat 11 de HSG çektirricem çok korkuyorummmm.:tomato:

ben hiç çektirmedim ama canım duyduğuma göre ilk anda ufak bir adet sancısı oluyormuş gibi oluyormuş oda insanına bağlıymış canım çok strese sokma kendini canım herkeste olmuyormuş bu arada bu sancı canım

varikoselle alakası var mı kızlar

canım drda ondan şüphelendi ama üroloji druna muayene olduk ultrason v.s hepsi yapıldı ama yok allahıma şükür hayatım benim eşim FMF hastası ve kolşisin salazoprin filan kullanıyor sperm kalitesini düşüren ilaçlar ve ömür boyu içmesi lazım.Üroloji druda klomen evicap bi de ismini hatırlayamadığım bi ilaç verdi yarın bizim dr ada sorup onlara başlıyacak aranızda eşi kolşisin kulllanan var mı off ebnim durumum hepinizinkinden ne bileyimmm üzülüyorum çokkk:çok üzgünüm:iyiki sizler varsınız paylaşabiliyorum.....off

ben geldim :çok üzgünüm:
hoşgeldin canım naber :1hug:

buarada kızlar dolu yağdı burda da elektrikler gitti kaldım valla yarım saat sap gibi :1shok:

valla eltimi sevmiyom kızlar çok fesat bende kaynanam ondan niye nefret ederki derdim haklıymış kadın:dilcikar:

ben hiç çektirmedim ama canım duyduğuma göre ilk anda ufak bir adet sancısı oluyormuş gibi oluyormuş oda insanına bağlıymış canım çok strese sokma kendini canım herkeste olmuyormuş bu arada bu sancı canım

çok teşk.ederim hayatım cvbın için zaten anestezili olacak bn bu halde çok korkuyorum bi de normal olsa.bn kan aldırmaktan dahi korkuyorummm hiç sevmiyorum bu huyumu

hoşbuldum kızlarŞenizŞeniz telefondaydım kusura bakmayınsırnaşık şey
sonuçlar iyisüprizzzzz
tedaviye başladık klomenle glukofen kullanacama.s
kistim gitmiş:teytey:
herşey iyi görünüyo dedi dr:sm_cool:
bide muayenehanede adet oldum sedyeye uzanmadan öncesırnaşık şeysırnaşık şey

sonuçlar iyisüprizzzzz

vildan tam olarak rahatsızlığın nedir

sonuçlar iyisüprizzzzz
sevindim canım iyi sonuç alırsın umarım tedaviden. tamda yerinde gelmiş amasırnaşık şey
herkese slm nasılsınız hanımlar

h.g.meraba

Back
X