Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ilişkiden sonra bacakları kaldırmak doğrumu hurafemi?

gün aşırı ilişki de bulunun .ilşki den 1 saat önce az şekerli sade nescafe içir eşine.
ilşki sonrası sırt üztü yat kalkam sakın hatta sabah duş al.adetinden say 10 12 14 16 18 20 22 inci günler en öenmli günler unutma.dersini iyi çalış bebiş istiyos :oklava:

güle güle canım daha sık gel özletme kendini.:a015:

TESEKKUR ETTIM C:1hug:NM BENIM

beryal seninle aynı ay ve günde gidiyoruz yeni farkettim, peki senden bu ay dr. hangi tahlil ve testleri istedi canım...

canım ben bu ay cinsiyetini öğrendim 4 lü test yaptırdım 3 lüden daha iyiyimiş 4 lü doktorum onu yaptı bana.şimdi 2 hafta sonra kontrolümüz var detaylı ultrasyon yapılacak ve şeker yüklemesi olacak sanırım .bu arada tetenoz aşımız vuruldu ilk doz yapıldı ikincisi de bu ay olacak.
kan ve idrar testlerim hamileliğimin ilk ayında yapıldı hepsi 15 tane falan yapıldı başka istenmedi benden .

beryal seninle aynı ay ve günde gidiyoruz yeni farkettim, peki senden bu ay dr. hangi tahlil ve testleri istedi canım...

canım senin alttaki bebek takvimin yanlış sen 19 + 0 sın bugün yani 20 haftalıksın .onu düzelt kız ona bakıp takılıyom hep.senin son adetinin ilk günü 6 ocak değilmi.

canım ben bu ay cinsiyetini öğrendim 4 lü test yaptırdım 3 lüden daha iyiyimiş 4 lü doktorum onu yaptı bana.şimdi 2 hafta sonra kontrolümüz var detaylı ultrasyon yapılacak ve şeker yüklemesi olacak sanırım .bu arada tetenoz aşımız vuruldu ilk doz yapıldı ikincisi de bu ay olacak.
kan ve idrar testlerim hamileliğimin ilk ayında yapıldı hepsi 15 tane falan yapıldı başka istenmedi benden .

tetanoz aşısını dr. mu istedi kendinmi yaptırdın. Ben vurulmayı düşünmüyorumda.

haaa bende okadar bilmiyom canım bende trabzonda doğup milasta büyüdüm aydında oturuyoruz:((( malesef kader atıyo bizi ordan oraya

beryal bu alttaki ticker'ı nasıl yapıyorsunuz

canım senin alttaki bebek takvimin yanlış sen 19 + 0 sın bugün yani 20 haftalıksın .onu düzelt kız ona bakıp takılıyom hep.senin son adetinin ilk günü 6 ocak değilmi.

ben bugün 18+0 ım o 2 gün geride.Adet tarihimle bebiş aynı değil geç yumurta atımı oldu bende, ultrasondan takip ediyoz o yüzden...

bende öyle yapıyom bu ay hiç yapmıyodum önceden:(( e bide yaz geldi artık sabah banyo edebiliyorum ondan:jeyyar:

Back
X