Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gün aşırı ilişki de bulunun .ilşki den 1 saat önce az şekerli sade nescafe içir eşine.
ilşki sonrası sırt üztü yat kalkam sakın hatta sabah duş al.adetinden say 10 12 14 16 18 20 22 inci günler en öenmli günler unutma.dersini iyi çalış bebiş istiyosklava:
güle güle canım daha sık gel özletme kendini.:a015:
GÜLÜM BENİM HERİF ERZURUMLUaranızda erzurumlu varmı kızlar
anam macun yapsam temmelli tavşanlar gibi olcaz :)))))) boşver böle iyi çok sırnaşmaya gerek yok emi ama eehehehhehe
ilişkiden sonra bacakları kaldırmak doğrumu hurafemi?
beryal seninle aynı ay ve günde gidiyoruz yeni farkettim, peki senden bu ay dr. hangi tahlil ve testleri istedi canım...
anammmm kız neresindennn ben oltuluyummm gerçi en son 6 yaşında gittim ama.)))
beryal seninle aynı ay ve günde gidiyoruz yeni farkettim, peki senden bu ay dr. hangi tahlil ve testleri istedi canım...
canım ben bu ay cinsiyetini öğrendim 4 lü test yaptırdım 3 lüden daha iyiyimiş 4 lü doktorum onu yaptı bana.şimdi 2 hafta sonra kontrolümüz var detaylı ultrasyon yapılacak ve şeker yüklemesi olacak sanırım .bu arada tetenoz aşımız vuruldu ilk doz yapıldı ikincisi de bu ay olacak.
kan ve idrar testlerim hamileliğimin ilk ayında yapıldı hepsi 15 tane falan yapıldı başka istenmedi benden .
ilişkiden sonra bacakları kaldırmak doğrumu hurafemi?
GÜLÜM BEN GEÇEN AY YAPTIM BELİMİN ALTINA YASTIK KOYDUM HATTA ÖYLE YATTIM NİLĞFERDE ÖYLE YAPTI HURAFE DEĞİL YANİ GERÇEK ŞEKERİM![]()
canım senin alttaki bebek takvimin yanlış sen 19 + 0 sın bugün yani 20 haftalıksın .onu düzelt kız ona bakıp takılıyom hep.senin son adetinin ilk günü 6 ocak değilmi.