- 17 Mart 2008
- 1.927
- 13
- 158
- 43
hoş geldin canım elin boşmu geldin kaydirigubbakcemile3
çiçek getirdim size ama :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin canım elin boşmu geldin kaydirigubbakcemile3
selam hoşgeldinn nasılsın
hoşbuldum canım sağol nasılsın
tşklr sen nasılsın canım bugün moralmen sıfırım
hepinizi çoooooooook öpüyorum grş kızlar çıkıyorum ben bu arada serra hamileymiş çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah
hoşgeldin canımben geldim
dur kız bakayım biyok profilde albüm yerinde ben açınca sayfa görüntülenemiyo di.yoda ondan
valla deme gülüm ben burdan çıkamıyorum zamkla yada 404 le yapıştırıldım buraya sabahtan beri burdayımescales kız se daa burdamısın yoksa hiç ayrılmadınmı burdan
selam iklim tuana
eferin kız sana alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisvar kız olmuşşş profiime gir solda ehehhehehe başardımmm
hoşgeldin canımslm kızlar nasılsınız ben geldima.s.
iç canım şifa niyetine vallanisan yağmuru suyundan bahsetmişsiniz benim bi hastam var o getirmiş saolsun küçük bir şişe 7 gün sabah akşam içersen her dileğin olur dedi ben bugün başladım eşim içmedi ama içinde biraz tortular vardıda
a.s hoşgeldin canım benimslmmmm
amin canım anacım nire gidiyon ateş almayamı geldin ggıııısenağlamahepinizi çoooooooook öpüyorum grş kızlar çıkıyorum ben bu arada serra hamileymiş çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah
hoşgeldin canım
dur kız bakayım bi
valla deme gülüm ben burdan çıkamıyorum zamkla yada 404 le yapıştırıldım buraya sabahtan beri burdayım
eferin kız sana alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hoşgeldin canım
iç canım şifa niyetine valla
a.s hoşgeldin canım benim
amin canım anacım nire gidiyon ateş almayamı geldin ggıııısenağlama
:a015::a015::a015::a015::a015:kızlar bende çıkıyorum sonra gelirim yine annemler çağırdı şimdi görüşmek üzere
valla gülüm şuan her yanım ağrımaya başladı bilgisayarın başında oturmaktan bir zaman geçsede eve gitsek vallahb escalesss nbr görüşmeyelı
ya kızlarr çok üzüldüm bizim şöförlerden biri ft kesti parayı almış cüzdanını düşürmüş adam nasıl ağlıyo anlatamam patron burda değil adam anlaşlı biride değil yazık ya çok üzüldümmm
böle uzn alıtı asıl yapılıo baada öretsenesenağlama
ayyy akşam olmadı bugün yaaa