Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hepinizi çoooooooook öpüyorum grş kızlar çıkıyorum ben bu arada serra hamileymiş çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah

hoşgeldin canım
yok profilde albüm yerinde ben açınca sayfa görüntülenemiyo di.yoda ondan
dur kız bakayım bi
escales kız se daa burdamısın yoksa hiç ayrılmadınmı burdan

selam iklim tuana
valla deme gülüm ben burdan çıkamıyorum zamkla yada 404 le yapıştırıldım buraya sabahtan beri burdayım
var kız olmuşşş profiime gir solda ehehhehehe başardımmm
eferin kız sana alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
slm kızlar nasılsınız ben geldima.s.
hoşgeldin canım
nisan yağmuru suyundan bahsetmişsiniz benim bi hastam var o getirmiş saolsun küçük bir şişe 7 gün sabah akşam içersen her dileğin olur dedi ben bugün başladım eşim içmedi ama içinde biraz tortular vardıda
iç canım şifa niyetine valla
a.s hoşgeldin canım benim
hepinizi çoooooooook öpüyorum grş kızlar çıkıyorum ben bu arada serra hamileymiş çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah
amin canım anacım nire gidiyon ateş almayamı geldin ggıııısenağlama

ya kızlarr çok üzüldüm bizim şöförlerden biri ft kesti parayı almış cüzdanını düşürmüş adam nasıl ağlıyo anlatamam patron burda değil adam anlaşlı biride değil yazık ya çok üzüldümmm

hoşgeldin canım

dur kız bakayım bi

valla deme gülüm ben burdan çıkamıyorum zamkla yada 404 le yapıştırıldım buraya sabahtan beri burdayım

eferin kız sana alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hoşgeldin canım

iç canım şifa niyetine valla

a.s hoşgeldin canım benim

amin canım anacım nire gidiyon ateş almayamı geldin ggıııısenağlama

böle uzn alıtı asıl yapılıo baada öretsenesenağlama

kızlar bende çıkıyorum sonra gelirim yine annemler çağırdı şimdi görüşmek üzere
:a015::a015::a015::a015::a015:
hb escalesss nbr görüşmeyelı
valla gülüm şuan her yanım ağrımaya başladı bilgisayarın başında oturmaktan bir zaman geçsede eve gitsek valla
ya kızlarr çok üzüldüm bizim şöförlerden biri ft kesti parayı almış cüzdanını düşürmüş adam nasıl ağlıyo anlatamam patron burda değil adam anlaşlı biride değil yazık ya çok üzüldümmm

ana üzüldüm valla inşallah sorun hallolur canım ya :çok üzgünüm:

böle uzn alıtı asıl yapılıo baada öretsenesenağlama

olur gülüm alıntının yanında NO yazısı var almak istediğin yazıları tıklıyorsun en son yazacağını seçip alıntıya basıyorsun gülüm sonrada yazmak istediklerini yazıyorsun canım benim

amin canım yaa adam bu krizde işzi kalmaz inşallah aslında çok değil 760 tl ama bizim patron 1 liranın hesabını sorar

Back
X