sgl cnm bızdenn ıyılıkkk ınşlaahhh sen nasılsınnnn
mrb canım aramıza yeni katılmışın galiba hoşgldin inş sanada burası uğur getirir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sgl cnm bızdenn ıyılıkkk ınşlaahhh sen nasılsınnnn
Kız anammmm benİm kocİŞ uyudu anam nİzİm bugÜn İŞİmİz vardı ne olcekkk gerÇİ olmsada olurda neyse bakalım artık
efet buranın bağımlılığı gerçekten çok farklımrb cnmm ya cıkımm dıom cıkamıomm bu nasııll bagımlılıkk anlamdımm
ohhh yarasın arkadaşımaHoŞbulduk vİldoŞum yaa bugÜn 19mayıstıya arkadaŞlarla pİknİĞe gİttİk sonraa 6gİbİ geldİk bİ arkadaŞ yÜrÜyelİm bİraz dedİ Çıktık gezdİk oturduk bİ yerde kahve İÇtİk geldİm sonra hemen buraya koŞtum napıyım canım son 8 gÜn vakİt geÇİrİyorum Öyle
ya kızım ben onun hasta olduğuna inanmıyom hasta adam duş almayı göze alırmı ben alamıyom olunca valla kız bu erkek milleti sapık yaa
efet buranın bağımlılığı gerçekten çok farklı
ben 6 aydır üyeyim ....buraya girmeden duramıyorum ailem oldu burdaki herkes
ohhh yarasın arkadaşıma
kıs benimde son 5 güne girdik ama hiç heyecan yok
:jeyyar: sen anlamazsın erkekler dayanıklıdırlar cnm
arada red bull içir enerji toplasın benim kocik hasta olunca ben içiriyom kendine geliyo birazsırnaşık şey
yaw çok yorgun dilse eğer yoksa yazıktır daa..... işte ne bilim sen kocanı ne sevdiğini bilirsin öle uyandırrUYANDIRAYIM DİMİAYYY YA UYANMASA
VıldoŞŞ bende Çok korkuyorum aslında 6gÜn sonra bellı olacakta benım adetım 28 ı bende ozmana kadar beklerım dıyorum tabı adet olmasam ve bekleyebılrsem
valla bilemem cnm artık-tatlicadiarzu-aa bak mantıklı ama sonra elinden nası kurtulcamm bide oda var:roflol:
hayırlısı olsun cnm bakalım bu ay ne olacakVİldoŞŞ bende Çok korkuyorum aslında 6gÜn sonra bellİ olacakta benİm adetİm 28 İ bende ozmana kadar beklerİm dİyorum tabİ adet olmasam ve bekleyebİlrsem
KIZ YOK Bİ İŞE YARAMIYO O ENRJİİ GEÇEN BENİMKİ İÇMİŞ BİDE GELMİŞ DİYOKİ BUGÜN TAM FORMUNDAYIM SÜMOŞ DİYO SONRA Bİ BAKTIM SAAT 10DA UYUMUŞkaydirigubbakcemile3
KIZ YOK Bİ İŞE YARAMIYO O ENRJİİ GEÇEN BENİMKİ İÇMİŞ BİDE GELMİŞ DİYOKİ BUGÜN TAM FORMUNDAYIM SÜMOŞ DİYO SONRA Bİ BAKTIM SAAT 10DA UYUMUŞkaydirigubbakcemile3
valla bilemem cnm artık-tatlicadiarzu-
hayırlısı olsun cnm bakalım bu ay ne olacak
kısmet
belki hamiş kalırız hatta kalmışızdır:Saruboceq: inşallah
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende 23 olucam ya belki olmam tabi geri sayım başladı bendede heyecanda var
kız saat geç olunca sapıtıyoz yaaa
demekki ters tepki yapmış seninkineesırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:
ablam beni bırakmıyiiiiii
kocik isyan ediyiiiiiii
uyku gözümden akıyiiiiiiii
ayaklarım ağrıyiiiiiii
rahat rahat yatmak varken pc başında pinekliyiiiiiimm
inş canım artık hayırlısı dua et canım hem sana hem bize hayırlısı inş hamişsindir