Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar ben bişey öğrendim dün akşam söylemesi ayıp kocişle falan kardeşim onun eşi yemeğe gittik
hehe oda hastalanmamış bir haftadır 2 yaşında kızı var maymunun birde hamile kalan insanın kirpikleri birbirine yapışırmış biliyormusunuz bunu eskiden insaqnlar hep öyle anlarlarmış annanem demiş kardeşime şok oldum

Selam canlarrr.Ben geldimm..
SELAM canım nereşlerdesin sen bakim :oklava:
canım hoşgeldin bende çatalatma iğnesiyle hamile kaldım ovitrelle ile.iğne vurulduktan 10 ün sonra falan kasık ağrılarım oldu .

canım saol msj cvp vermişsin inş okursun bunu o sırada int den düştüm girmedi tekrar ya benide bebek isteyenler arasına yazmayı unutma sıradayım bakalım 10 gün içinde belli olcak :1hug:
selam canım okudum mesajını .eklerim seni de listeye.
ayy ya bişi sorucam kızlar benim 23 adet olmam gerek ama özellikleede bu gün surekli kasıklarımda ağrı var gaz varmıs gibi bide hassas dr 25 kadar olmazsan gel beta yapıcam dedi ayy kasık ağrısı var hamile olanlarda böle hassaslık olurmu bide aşırı akıntı var su gibi
canım adet tarihini 5 gün geçsin öyle yap test erken yapma sakın .
iyi akşamlar canım nasılsın

serra84 hamilemişsin canım çok sevindim son adt tarihimiz aynı 13 nisan bende yarın test alıp apıcam ümidim hiç yokta farlutal kullanıcam o yüzden
canım önce idrar testi yap bakalım evde sabah erken yap ilk idrarınla aç karnına sonucunu bekliyoruz.
arkadaşlar benim ablam hamileyken bi komşu bakmıştı o da çok inanırdı çin takvimine ve ablama kız demişti çok iyi baktım seninki kız doğucak dedi veeeeeeeee erkek doğdu inanmayın lütfen cinsiyeti belirleyen Allah .ve bütün insanların özellikleri farklı belirlenmiş bi takvime göre insan mı yaratıcak Allah.alkisalkisalkis
bende inanmam bu tür takvimlere çünkü herkesin farklı bünyesi vücudu ve beden yapısı var herkesin aynı olması imkansız.oyun için güzel ama inanmak bana göre değil.allah ne verdiyse o olacak sonuçta.allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cinsiyetin önemi yok .erkek yada kız bizim çocuklarımız sonuçta.
mrb kızlarrr ya ben çok büyükmüşüm sizlerden 82 liyim am benim de hala çocuğum olmuyo üzülmeyin daha önünüzde uzun yıllar var yaşınızın tadını çıkarın :1no2:
biz senden de büyüyğüz.canım 30 yaş üstü olanlar çok .merak etme rahat ol.mesla ben 30 yaşındayım ve ilk bebeğime hamileyim .
bende bir bakayım dedim uykum geldi ama uyuyamam ocağa yemek koydum onu bekliyorum ah pişsede yatsam diye ama sizlerde gidiyorsunuz he az biraz sohbet edeyim demiştim

beloşum nohutuma iyi geceler öpücüğü vermeden mi gidicen :1shok::1shok:

iyiyim snb cim canım şu cinsiyet bakma takvimine nasıl bakıldığını göndersene canım eğer mümkünse bana 2010 a kadar kız demiştin doğrumu hatırlıyorum bi daha bakarmısın bide eğer gönderebilirsen canım bi arkadaşıma söylemiştim oda bana bakarmısın demişti. Ben 22.08.1977 eşim 29.10.1973
Canım eğer ağustos 22 ye kadar hamile kalırsa ERKEK,o tarihten sonra Ekim e (29 una kadar) hamile kalırsa KIZ,29.10.2009 dan sonra 2013 e kadar ERKEK. :) biraz karışık oldu ama böle çıktı.. :)

tesekkur ederım cnm breım
Bişi değil canım est.

Beryall kız dedim ya bilgisayarım yoktu diye. :) koçişe lazımdı iş yerine götürmüştü..Özlim sizi walla..

kıslar dün bizim yıldönümümüzdü ben yine gelin oldum dünnnnnn heheheheheheh süperdiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis

nasıl oldu o iş anlatsana biraz tatlım

aşkım bana kız kulesinde sürpriz yaptı akşam gelmeden ben hazırlandım gelinliğimi giydim öle bekledim onu yatak odasında yatagın üstünde oturdum bekledim kapıyı hep anahtarla açar sonra baktım kapı tıngırdıyo elinde aynı düğünümdeki gibi bembeyaz güllerle yapılmış aynı gelin çiçeğim gibi bir buketle geldi içeri girdi aşkım diye seslendi ben cevap vermedim sonra odaya bir geldi çok duygusal bir bakış attı bve sarıldı gözleri doldu e tabi güzel sözler falan e biraz evde takılıp anlarsınız ya sonra tekrar hazırlanıp kız kulesi harika bir yemekkkkkkk ordan fasıla gittik süperdii süperrrrrrrrrrr :sm_cool::sm_cool:

canım teşekkürlerr

benim sayfa açık ama işim çok arada baıyorum öptüm hepinizi

günaydın sevgi kelebeklerim nasılsının bakalım .ben geçmişe bakıp geliyorum .listeyi de güncelleyim hemen .

Back
X