canım hoşgeldin bende çatalatma iğnesiyle hamile kaldım ovitrelle ile.iğne vurulduktan 10 ün sonra falan kasık ağrılarım oldu .
canım saol msj cvp vermişsin inş okursun bunu o sırada int den düştüm girmedi tekrar ya benide bebek isteyenler arasına yazmayı unutma sıradayım bakalım 10 gün içinde belli olcak :1hug:
selam canım okudum mesajını .eklerim seni de listeye.
ayy ya bişi sorucam kızlar benim 23 adet olmam gerek ama özellikleede bu gün surekli kasıklarımda ağrı var gaz varmıs gibi bide hassas dr 25 kadar olmazsan gel beta yapıcam dedi ayy kasık ağrısı var hamile olanlarda böle hassaslık olurmu bide aşırı akıntı var su gibi
canım adet tarihini 5 gün geçsin öyle yap test erken yapma sakın .
iyi akşamlar canım nasılsın
serra84 hamilemişsin canım çok sevindim son adt tarihimiz aynı 13 nisan bende yarın test alıp apıcam ümidim hiç yokta farlutal kullanıcam o yüzden
canım önce idrar testi yap bakalım evde sabah erken yap ilk idrarınla aç karnına sonucunu bekliyoruz.
arkadaşlar benim ablam hamileyken bi komşu bakmıştı o da çok inanırdı çin takvimine ve ablama kız demişti çok iyi baktım seninki kız doğucak dedi veeeeeeeee erkek doğdu inanmayın lütfen cinsiyeti belirleyen Allah .ve bütün insanların özellikleri farklı belirlenmiş bi takvime göre insan mı yaratıcak Allah.alkisalkisalkis
bende inanmam bu tür takvimlere çünkü herkesin farklı bünyesi vücudu ve beden yapısı var herkesin aynı olması imkansız.oyun için güzel ama inanmak bana göre değil.allah ne verdiyse o olacak sonuçta.allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cinsiyetin önemi yok .erkek yada kız bizim çocuklarımız sonuçta.
mrb kızlarrr ya ben çok büyükmüşüm sizlerden 82 liyim am benim de hala çocuğum olmuyo üzülmeyin daha önünüzde uzun yıllar var yaşınızın tadını çıkarın :1no2:
biz senden de büyüyğüz.canım 30 yaş üstü olanlar çok .merak etme rahat ol.mesla ben 30 yaşındayım ve ilk bebeğime hamileyim .
bende bir bakayım dedim uykum geldi ama uyuyamam ocağa yemek koydum onu bekliyorum ah pişsede yatsam diye ama sizlerde gidiyorsunuz he az biraz sohbet edeyim demiştim
beloşum nohutuma iyi geceler öpücüğü vermeden mi gidicen :1shok::1shok: