Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya kızlarr..moralim bozuk..Adetim 2 gün geçti..test aldım yaptı negatif..beni umut listesinden siliniz pls.. senağlama

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama ayy bu aya kadar hiç böle olmamıştım şimdi moralim çok bozukk..Hiç olmıycamış gibi geliyo artıkk..

abyosun+, angel_eda, beryal+, iklimtuana+, nsb+, sekerkiz67+ sizmi konuşmuyosunuz benimmi çenem düştü kıslarrr

abdulkadir duru mu adı kiatbın adı ne peki

anaman ve 0 dan 35 e dıye jkıtap .özellıkle sıfırdan otuzbeşe anne karnından 35 yasına kadar anamanda rahme dustugu anları falan bı fıkrın kıtapları bunlar ben okudum ve hoşuma gıttı tavsıye ederımcnm

ewt kayracım geç yattım su an uyandım 10 dk olmuştur en fazla gözlerim şiş şiş

eeeeee kızlar size doyum olmuyor valla ben çıkıyorum bacılarım işlerimi toparlıyayım gelirim öpüldünüz

doru yatağımı bile toplamadım buri geldim bende işlerimi bi hallaediyim görüşürüzz bb

merbaha herkese bugün anlaşılan güzel haberler gelecek akşama kadar ne güzel darısı bizim başımıza
merhaba canım
günaydın tatlım bizde serdarla sizi özledik cnmŞenizŞenizŞeniz
doruğumuz nasıl annesikaydirigubbakcemile3
canım bizde iyiyiz oğluşumla .kahvaltımızı yaptık geldik yine .
Günaydın beryalcim iyiyim canım benimde adetim bitti çalışma zamanları geldi ben öncesinde bi hazırlık yaptım ama bakalım hayırlısı

Moralini bozma canım. İnşallah rabbim isteyen herkese bunun yanında sanada verecektir.
hayırlısı olsun canım .
aynen cnm bende kocişi işe yollar yollamaz topişe atıyom kendimi serdarımda teyzoşlarımı görcem diye tepik atıyor habirekaydirigubbakcemile3
sayenizde oğluşumdan tepik yiyom bol bolkaydirigubbakcemile3
ohhh canım oğluşum benim teyzelerini de özlermiş.
neyse kızlar ben çıkıyorum işlerimi toparlayayım biraaz görüşürüz sonra mucx
abyosun+, angel_eda, belenay, dezy, empty002, istanbul_, Niran77, rengarenk_, sekerkiz67+, sinemis84+ iyi bakın kendinize :a015:
güle güle yine gel canımmm:a015:
ya beryalcim hoşgeldin. hiç sorma canım ya.. evde dolap felan takıldı dolu iş vardı. ben de tedaviye felan gittim geldim. doktorum çok soru sorduğum için bu sitelere girmemi yasakladı -tatlicadiarzu- ben de zaten vakit bulamadım. derken giremedim işte. nasılsın? gebelik nasıl gidiyor bakiimm... sen isim buldun mu koycak?
kolay gelsin sana canım bittim, işlerin .
özledik seni şekerim arada gel yine.
benim oğlumun ismi doruk olacak teyzesi.semih doruk
5 aylık olduk haftaya 5 ayımız bitecek hayırlısıyla .
Escaleeeeeeeeeeesssssssssssssss nerdesınn duy sesımıııı merakta bıraktı bİzİİİİİİİİİİ
escalesi bende çok merak ettim canım .
ama o merkeze izmire gidiyo ya doktora ancak gelir sanırım .
kızlar noldu herkes çekildi topikten
canım burdayız
by arada yazıların çok güzel emeğine sağlık
ya kızlarr..moralim bozuk..Adetim 2 gün geçti..test aldım yaptı negatif..beni umut listesinden siliniz pls.. senağlama

canım bence erken yaptın sen
bekle adet olmazsan eğer 5 gün sonra tekrara yap testi .bu arada ilk idrarınla ve sabah aç karnına yapıcaksın testi.

günaydııınnn
günaydın canımmm
abyosun+, angel_eda, beryal+, iklimtuana+, nsb+, sekerkiz67+ sizmi konuşmuyosunuz benimmi çenem düştü kıslarrr
canım konuşuyoruz yaaaa.burdayız geldik oğlumla
ewt kayracım geç yattım su an uyandım 10 dk olmuştur en fazla gözlerim şiş şiş

kız cadı gece ne yaptınız.söyle bakimmmmmm :jeyyar::jeyyar:
enişteyi iyileştirdinmi :jeyyar::jeyyar:

Back
X