Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne oldu kuşum adet mi oldun
inşallah hamile kalmışsındır tatlım .ama acele etme .her zaman diyorum bunu.acele etmeyin sakın .adetinizin üstünden en az 5 gün geçsin öle yapın testi.
güle güle canım yine gel:a015:
bak şimdi ne yaptın yaaa kayram
aşkolsun hani söz vermiştin yapmıycaktın .
sana yapma dedim ama demi.
bekli erken diye çıkmamıştır .eee şimdi sabah ne yapıcan .aç karnına ilk idrarınla yapılır dedim dinlemedin .
hosbulduk tatlı meleğim iyiyim sen nasılsın dün eşimle hç eve girmedik öglen 1 de evden cıktık aksam 10 da geldik cok yorulmusum bugün yerimden kalkamadım:1hug:.valla tatlım bende içemem dedim ama tadı fena değilmiş kokusu berbat ama:jeyyar:
canlarım öğlen yemeğimi yedim... yine ben geldim...
hoşgeldin tatlım nasılsıngızlaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim adetim bitti bugün sogan suyuna basladım tiksinmedim bakalım insallahg işe yara sizlerden ne haber
bende merak ediyorum ama beklemekten başka çare yok ki:1shok:hoşgeldin balım
yarasın arkadaşıma:bbo: ıyyykkk nasil içiyon kıs-tatlicadiarzu-
inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: heyecan yaptım üleee
escalesin telefonu msn si yokmu kimsede şimdi o gelene kadar meraktan çatlayam ölemmi benÇok üzgünüm çoook
:1no2: niye kısıyosun ki dayanamdım zaten kociş akşam gelirken alıcaktı dayanamadım napim
benneyaptımki
insallah olur arkadas lar dua edince ben gibi isteyen herkeze nasip et diye dua ediyorum sizin icinde
bende merak ediyorum ama beklemekten başka çare yok ki:1shok:
ne diyelim güzelim..insanlar tuaf..bizler bebişimiz olsun diye uğraşıyoruz..bazıları da aldırıyor malesef..ya biz o kadar istiyoruz da da yok gorumcemin arkadasi 1.bucuk aylik bebeyini aldir mis esi istememis zaten 1 yasinda bebekleri var diye cok kotu ya allahin verdi cani boyle atiyolar
çok geçmiş olsun güzelim..umarım biraz daha iyisinizdir..boğaz iltihabı cnm
benim kız çok oluyo dondurmadan oluyo genelde
yiyo dondurmayı ondan sonra ateşten bayılıyo:mymeka:
biz hastanelik oluyoz -tatlicadiarzu-
canım benim sen umudunu kaybetme adet olmadığın sürece hamiş olma ihtimalin daha yüksek testin tek çizgi çıkması önemli değil..3-4 gün sonra tetrar yap..yada kan testi yaptır..hehe bende olurum manayla kan testimi yaparlar belki çıkar hamiş olup olmadığım hehe:jeyyar::jeyyar:
yemiiin ederim soğan küründen bahsedince midem kalktı:bbo:
ben çok tiksindimkafamçokkarıştı
canım sen tiksinme şifa niyetine iç
bizde dün baya gezdik tozduk sabahta uyanamadım yorgunluktan
üstümden kamyon geçmiş gibiydimkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin tatlım nasılsın
inşallah sanada fayda sağlar bende içtim soğan suyu.
bende merak ediyorum ama beklemekten başka çare yok ki:1shok:
canım aç karnına daha net sonuç verir di.sen aldrı eşine bu akşam bir tane daha .bugün yaptığını söyleme ona.sabah yap bakalım .eğer çıkmaza bir şey ve halen adet olmazsan kan testi yaptırırsın .
çok şükür 7 yaşına kadar bu illetle mücadele ettikne diyelim güzelim..insanlar tuaf..bizler bebişimiz olsun diye uğraşıyoruz..bazıları da aldırıyor malesef..
çok geçmiş olsun güzelim..umarım biraz daha iyisinizdir..
inşallah tiksinmem canım sen içemedin herhalde ben burnumu kapatım 3 yudumda içiyom üstüne bi cay kayısı seker yedim insallah devam ederim.
canım insallah dua et şifa niyetine yarar önce allah sonra böyle seyler.canım sen düzenli içtin demi bana anlatabilirmisin zahmet olmazsa.benim adetler düzensizleşti ve az oluyorum birazda onun için aslında insallah işe yaraar:1hug:
canım şu sigarayı bıraksan ne güzel olurneyse ben yemek yapmaya başlım yoksa aç kalıcaz escalesden haber gelirse banada bildirin kesin kocasıyla bebişini kutluyolardır inşallah:Saruboceq:ööggg midem bulandı sigaradan
herkesin çenesi düşük güzelim burada..bi yemeğe gittim geldim..neler konuşulmuş neler olmuş..:)hihoyyytaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy hızınıza yetişemiyom bi bakıyom farklı konu yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv![]()