Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

olsun kızzz valla çok sevindim bak bende hamiş olsam süpriz yapamam çünki kocişko benden önce dr odasına giriyo :))) aslında onun göbişi 9 aylık oldu maşallah dr karıştırıp onu muayeane edecek diye korkuyom:jeyyar::roflol:

a.s.:nazar:kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
ÇAKTI GÜLÜM SÜPRİZİ YAPAMADIM AKLIM SIRA YAPICAKTIM BENİM HERİF BENİM SES TONUMDAN HERŞEYİ ANLIYOR OKADAR İYİ TANIMIŞKİ BECEREMEDİM GÜLÜM :ecrin_bebek:

şidi alat baklı tedavi oldunmu ne kadar süred e hamile kaldın ve belirtilerin varmıydı büğünün olayını sen patlattın canım benim çooooook sevindim

abyosun+, dezy+, ebrar42, elif..timureren, ESCALES+, hulya879, mercanayse, nilaykisir+, ozbek83+, süpriz_mucize+, yeb2004, _kardelen meraba herkezeee

EVET KUŞUM EVET BEBİŞŞİM ANNESİNE TUTUNMUŞ İNŞALLAH SONUNA KADARDA TUTUŞUR CANIM 2 HAFTA SONRA KALP ATIŞINI DİNLEMEYE GİDECEĞİM İNŞALLAH SAĞLIKLIBİR ŞEKİLDE DOĞAR BEBİŞİM

HOŞGELDİN TATLIM NASILSIN BAKALIM

AMİN İNŞALLAH CANIM DARISI SİZLERİN BAŞINA MERAKLA HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM KUŞUM

KUŞUM BELKİ GAZ SIKIŞMASI FALAN OLABİLİR YADA KAFAYI ÇOK TAKTIYSAN BELKİ ÖYLE HİSSEDEBİLİYORDURSUN BENDE GEÇEN AY ÖYLE OLDUM BİR KAÇ GÜN ADETİM GEÇTİ HATTA AMA NASİP BU AY BEBİŞİM GELDİ HAYIRLISI İNŞALLAH SENİNDE BEBİŞİN TEZ ZAMANDA GELİR CANCAĞIZIM :ecrin_bebek::emir_bebek:
gözün aydın cnm hayırla kucagına alırsın inşal darısı bizlere

ben bu ay hiçç sitres yapmadım bakalım nolcak gerçi bu ay vasat geçti ilaç kullandığım için ama hayırlısı b bakarsın allahım meleğimi yollayıvermiş

ayy inşalllah allhım isteyen herkeze versinn ayy escales ne mutludur şimdi allah bozmasıınnn hoşbulduk kızlar sizlerde hoşgeldiniz bende hep evdeydim yine bi açıyım dedim escalesimin süpriziyle karşılaştımm

escalaes mut listeside 2 kişi var kız araızda işallah hazirandada ben hamile kalırım marta babasına hediye veririm doğum gününde

Back
X