Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇAKTI GÜLÜM SÜPRİZİ YAPAMADIM AKLIM SIRA YAPICAKTIM BENİM HERİF BENİM SES TONUMDAN HERŞEYİ ANLIYOR OKADAR İYİ TANIMIŞKİ BECEREMEDİM GÜLÜM :ecrin_bebek:
selam güzelim..sende hoş geldin...nasılsın?escales,abyos,ateş böcüğü,dezy,elif,ercan........................................... herkse merhana cici kızlar
gözün aydın cnm hayırla kucagına alırsın inşal darısı bizlereEVET KUŞUM EVET BEBİŞŞİM ANNESİNE TUTUNMUŞ İNŞALLAH SONUNA KADARDA TUTUŞUR CANIM 2 HAFTA SONRA KALP ATIŞINI DİNLEMEYE GİDECEĞİM İNŞALLAH SAĞLIKLIBİR ŞEKİLDE DOĞAR BEBİŞİM
HOŞGELDİN TATLIM NASILSIN BAKALIM
AMİN İNŞALLAH CANIM DARISI SİZLERİN BAŞINA MERAKLA HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM KUŞUM
KUŞUM BELKİ GAZ SIKIŞMASI FALAN OLABİLİR YADA KAFAYI ÇOK TAKTIYSAN BELKİ ÖYLE HİSSEDEBİLİYORDURSUN BENDE GEÇEN AY ÖYLE OLDUM BİR KAÇ GÜN ADETİM GEÇTİ HATTA AMA NASİP BU AY BEBİŞİM GELDİ HAYIRLISI İNŞALLAH SENİNDE BEBİŞİN TEZ ZAMANDA GELİR CANCAĞIZIM :ecrin_bebek:![]()
selam güzelim..hoş geldin..iyiyiz güzelim..sen nasılsınhihoyyyt hihoyyytabyosun+, dezy+, ebrar42, elif..timureren, ESCALES+, hulya879, mercanayse, nilaykisir+, ozbek83+, süpriz_mucize+, yeb2004, _kardelen meraba herkezeee
escalessssssss çok sevindiimmmm ben sana demiştim ama ayy ağlıyommmm
escalessssssss çok sevindiimmmm ben sana demiştim ama ayy ağlıyommmm
abyosun+, dezy+, ebrar42, elif..timureren, ESCALES+, hulya879, mercanayse, nilaykisir+, ozbek83+, süpriz_mucize+, yeb2004, _kardelen meraba herkezeee
selam güzelim..sende hoş geldin...nasılsın?
valla beim olmuş gibi bede cok sevindim en kısa zamanda allah bizede naisp etsin canım
iklim tuana iyiyim canım sen nasılsın. İnşallah sende kalırsın hamiş canım
:teselli::1hug: yapma canımmm yaa benimde gözlerim doldu valla yaa