Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepinize iyi sohbetler ben kaçar işlere dönmek lazım...hepiniz Allah'a emanet olun..görüşmek dileğiyle öptüm hepinizi...Şeniz
cnmm saatı belirlemedım bırazdan randevu alıcaz ama 5 gibi olur esımle gitcez..zaten dr da 4den itibaren orda oluyor yazarım cnm kesın.ama erken değilmıı doktora göre galıba 6haftalık benım hesaba göre 5,haftadayız duyabilirmıyızz kı:1shok:canım günaydın kaçta gideceksin doktora? önce bebişinin kalp atışını daha sonra bebişini göreceksin inşallah.bizi habersiz bırakma:1hug:
ok şekerımmkuzum günaydın iki gündür rep veremiyordum kk beni istirahata çekti hehe
kızlar hepinize iyi sohbetler ben kaçar işlere dönmek lazım...hepiniz Allah'a emanet olun..görüşmek dileğiyle öptüm hepinizi...Şeniz
SIKMA CANINI ALLAH BÜYÜK CANIM BENİM
HA ANLADIM KIZ BENDE MENDİLİ ELİME ALICAKTIM VALLA AYNEN ÖYLE CANIM İNŞALLAH SENİNDE BEBİŞ HABERLERİNİ DUYARIZ YA DÜN BEN NEYE ŞAŞIRDIM DEĞERİM 11 MAYISTA 9,73 KEN 18 MAYISTAKİ SONUÇTA İSE 1034 E ÇIKMIŞ BEN BEKLEMİYORDUM DOKTORUM BANA 2000 OLUNCA KESEYİ GÖRÜRÜZ DEDİ BENDE TESTİ BUGÜN YAPMADIM 18 İNDE YAPTIM DİYİNCE OZAMAN ULTRASONA GİRELİM DEDİ ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN KESEYİDE GÖRDÜM İNŞALLAH BU ŞEKİLDE DEVAM EDER 2 HAFTA SONRADA KALP ATIŞLARINI DUYCAM İNŞALLAH GÜLÜM :ecrin_bebek:
cnmm saatı belirlemedım bırazdan randevu alıcaz ama 5 gibi olur esımle gitcez..zaten dr da 4den itibaren orda oluyor yazarım cnm kesın.ama erken değilmıı doktora göre galıba 6haftalık benım hesaba göre 5,haftadayız duyabilirmıyızz kı:1shok:
ok şekerımm
güle güle kız seide repledım bugun bonkörum kaydirigubbakcemile3
canım hayırlısı olsun. ben sanırım 6 haftalıkken kalp atışlarını gördüm. 8 haftalıkkende doktor kalp atışlarını dinletmişti.
hakça nasıl oluyor o cnm 6haftalıkken sen nasıl gördunnn anlamadım ..ben bugun duyamıcakmıyım :CüvCüv:
İNŞALLAH CANIM KALP ATIŞLARINI DUYARSIN HALAYLARI ÇEKERİZ CANIM BENİM YAduygus repınıu aldım saol
kayra ben sana rep vermsıtım gerı dönüşüm olmadı kaydirigubbakcemile3
escales nbr cnmmm bizde bugun gidicez bakalım kalp atısını duyabılcekmıyızzz
İYİ OZAMAN CANIM BENİM BENDE GİTTİM ÇÜNKÜ KAN İDRAR TAHLİLİ YAPTILAR ULTRASONA GİRDİM BİRDE SİMİR TESTİ YAPILMIŞTI CANIM BENİM BİR TEK İŞTE ADETİN 3,GÜNÜ HORMON TESTİ YAPILACAKTI ONU YAPTIRAMADAN ZATEN BEBİŞİM GELDİ ŞÜKÜR ALLAHAcnm nasıl bi kontrol derken anlamadım en son ultrasona falan girmiştim kadın doğumcum planladığın zaman olur demişti inş
ama tabi bende bi gitmek istiyorum neler yaptırmam lazım
İNŞALLAH CANIM BENİM SENİDE BEBİŞİN SENİ BEKLETMEDEN GELİR CANIM BENİM:ecrin_bebek:escales dua edin nolur olsun o zzaaman:)
hakça sen hamilemisin
evet canım 24. haftamıza giriyoruz kısmetse6. ay bitmek üzere inşallah sağlıkla.
darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallah. ben inanıyorum seninde haberini alıcaz en yakın zamanda veeeeee diğer arkadaşlarında:Saruboceq:
AAAAAAA BENİM NEDEN HABERİM YOKKKBEN NEDEN YENİ ÖĞRENİYORUMM
![]()
bilmem ki canım. senin haberin olmadığını bende bilmiyordumkaydirigubbakcemile3
pekı hakcacımmm ıns duyarımmm
escales sana folıle alakalı soru sormsutum
hakça sen kaç kgde hamiş kaldınnn suan kaç kgsınn