Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

NE OLSUN YA İŞTE BİLDİĞİN GİBİ DEĞİŞEN HİÇBİŞEY YOK HALA HASTALANMADIM DÜN DAYANAMADIM TEST YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI BEKLİYCEM BAKALIM BERYAL BUGÜN İÇİN AÇ KARNINA TEST YAP DEMİŞTİ KAHVALTI YAPMADIM TEST YAPICAM İŞTE BAKALIM HAYIRLISI KOCİŞ AKŞAM GELİRKEN ALMAYI UNUTMUŞTA kaydirigubbakcemile3

bu ara seninle aynı psikolojideyiz desene..inşallah sen hamilesindir canım..

:sm_cool:
günaydın escales,nsb,hakca,özbek ve diğer arkadaşlar.Escales 1-2 gündür yoktum durumun nedir bilemiyorum.Merak ettim.Bu arada geçmiş sayfalara baktım nsb benimkinede bakarmısın?Hamile değilim yeni düşük yaptım ama ileride düşünüyorum bebek yapmayı cinsiyete nasıl bakıyorsun çok merak ettim ay? Bende eşimin ve benim doğum tarihlerimizi versem bakarmısın canım ya çok sevinirim.
Ben : 15-02-1983
Eşim: 25-02-1975

günaydı canım escales 4 haftalık hamile teyzesi

kayra,benbilirim,sevgi,yeb sizlerede günaydın kızlar.Nasılsınız diyecektim ama güne öyle hızlı başlamışsınızki maaşallah yetişemiyorum konulara.... Süpersiniz valla :)

Hoşbulduk canım,nasılsın?Bebiş nasıl?cinsiyeti netleşti mi?

hoşgeldin canım nasılsın bakalım

iyiyim Escalescim nasılsın?Nasıl hissediyosun? :)[/QUOTE]

biz iyiyiz canım çok sağol. evet senin dediğin gibi bebişin cinsiyeti kız.

günaydın escales,nsb,hakca,özbek ve diğer arkadaşlar.Escales 1-2 gündür yoktum durumun nedir bilemiyorum.Merak ettim.Bu arada geçmiş sayfalara baktım nsb benimkinede bakarmısın?Hamile değilim yeni düşük yaptım ama ileride düşünüyorum bebek yapmayı cinsiyete nasıl bakıyorsun çok merak ettim ay? Bende eşimin ve benim doğum tarihlerimizi versem bakarmısın canım ya çok sevinirim.

sanada günaydın megryann. canım inşallah en yakın zamanda tekrar sağlıkla hamile kalırsın. sevincini burada paylaşırız.

Aaaaaa süper bir haber bu çok sevindim.Escalessssssssssss canım tebrik ederim.Sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin inş.Rabbim o minik yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Sabah sabah çok sevindim bu habere özbek sağol canım.Yaaaa benimde hamiş olasım geldii.....
nsb banada bakarmısın canım gerçi yeni kaybettim bebeğimi ama.Yinede umut işte...

canım 15-02-2010 a kadar ERKEK,ondan sonra 25-02-2011 e kadar KIZ

slmmm burdayımmm

hg cnmm sende nbr

koşu bandında yürüyom ama .valla kalkıyım yürüyüm ev işi yapmıyorum aslında yapsam dolu iş var ama yoruluyorum işten eve gelınce işte hsonları kosu bandında yürücem..
escales bende taktım kılo yaa oflaelaelaelaelae

canım koşu bandında da yavaş yürü tempon nasıl? kendini yorma.

benbilirim, dezy, ESCALES+, hakca+, megryann, nsb+
EFENDİM ŞEKERİM
Hoşbulduk canım,nasılsın?Bebiş nasıl?cinsiyeti netleşti mi?

hoşgeldin canım nasılsın bakalım

iyiyim Escalescim nasılsın?Nasıl hissediyosun? :)[/QUOTE]
YA HİÇDEME GİTSİN AYAKLARIM YERE BASMIYOR ŞUAN GÜLÜM
günaydı can kuşlar bede geldim sabah geldim kimse yoktu bende büğün hamaratlıgım tuttu yemeklerimi yaptım doktora gitcemya büğünkaydirigubbakcemile3
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKALIM
slmmm burdayımmm

hg cnmm sende nbr

koşu bandında yürüyom ama .valla kalkıyım yürüyüm ev işi yapmıyorum aslında yapsam dolu iş var ama yoruluyorum işten eve gelınce işte hsonları kosu bandında yürücem..
escales bende taktım kılo yaa oflaelaelaelaelae
KUŞUM BU KADAR TAKMA KAFAYA BELKİDE ALMAZSIN KİLOYU
NE OLSUN YA İŞTE BİLDİĞİN GİBİ DEĞİŞEN HİÇBİŞEY YOK HALA HASTALANMADIM DÜN DAYANAMADIM TEST YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI BEKLİYCEM BAKALIM BERYAL BUGÜN İÇİN AÇ KARNINA TEST YAP DEMİŞTİ KAHVALTI YAPMADIM TEST YAPICAM İŞTE BAKALIM HAYIRLISI KOCİŞ AKŞAM GELİRKEN ALMAYI UNUTMUŞTA kaydirigubbakcemile3
KUŞUM BENİM GİBİ OLUR BELKİ SIKMA CANINI BAK KLAÇ GÜN SONRA ÖĞRENDİM kaydirigubbakcemile4

koşu bandında tempoyu cok cıkarmıyorumm 3 il başlıyıp 4 sonra 5,2 fln bitiyorumm 3km yürüdüm işte gecende terledım ama

Back
X