Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NE OLSUN YA İŞTE BİLDİĞİN GİBİ DEĞİŞEN HİÇBİŞEY YOK HALA HASTALANMADIM DÜN DAYANAMADIM TEST YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI BEKLİYCEM BAKALIM BERYAL BUGÜN İÇİN AÇ KARNINA TEST YAP DEMİŞTİ KAHVALTI YAPMADIM TEST YAPICAM İŞTE BAKALIM HAYIRLISI KOCİŞ AKŞAM GELİRKEN ALMAYI UNUTMUŞTA kaydirigubbakcemile3
günaydın escales,nsb,hakca,özbek ve diğer arkadaşlar.Escales 1-2 gündür yoktum durumun nedir bilemiyorum.Merak ettim.Bu arada geçmiş sayfalara baktım nsb benimkinede bakarmısın?Hamile değilim yeni düşük yaptım ama ileride düşünüyorum bebek yapmayı cinsiyete nasıl bakıyorsun çok merak ettim ay? Bende eşimin ve benim doğum tarihlerimizi versem bakarmısın canım ya çok sevinirim.
Ben : 15-02-1983
Eşim: 25-02-1975
Hoşbulduk canım,nasılsın?Bebiş nasıl?cinsiyeti netleşti mi?
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
Neyse ben Çıkıyorum kıslar kendİnİze İyİ bakın
günaydın escales,nsb,hakca,özbek ve diğer arkadaşlar.Escales 1-2 gündür yoktum durumun nedir bilemiyorum.Merak ettim.Bu arada geçmiş sayfalara baktım nsb benimkinede bakarmısın?Hamile değilim yeni düşük yaptım ama ileride düşünüyorum bebek yapmayı cinsiyete nasıl bakıyorsun çok merak ettim ay? Bende eşimin ve benim doğum tarihlerimizi versem bakarmısın canım ya çok sevinirim.
Neyse ben Çıkıyorum kıslar kendİnİze İyİ bakın
canım 15-02-2010 a kadar ERKEK,ondan sonra 25-02-2011 e kadar KIZgünaydın escales,nsb,hakca,özbek ve diğer arkadaşlar.Escales 1-2 gündür yoktum durumun nedir bilemiyorum.Merak ettim.Bu arada geçmiş sayfalara baktım nsb benimkinede bakarmısın?Hamile değilim yeni düşük yaptım ama ileride düşünüyorum bebek yapmayı cinsiyete nasıl bakıyorsun çok merak ettim ay? Bende eşimin ve benim doğum tarihlerimizi versem bakarmısın canım ya çok sevinirim.
slmmm burdayımmm
hg cnmm sende nbr
koşu bandında yürüyom ama .valla kalkıyım yürüyüm ev işi yapmıyorum aslında yapsam dolu iş var ama yoruluyorum işten eve gelınce işte hsonları kosu bandında yürücem..
escales bende taktım kılo yaa oflaelaelaelaelae
EFENDİM ŞEKERİMbenbilirim, dezy, ESCALES+, hakca+, megryann, nsb+
Hoşbulduk canım,nasılsın?Bebiş nasıl?cinsiyeti netleşti mi?
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKALIMgünaydı can kuşlar bede geldim sabah geldim kimse yoktu bende büğün hamaratlıgım tuttu yemeklerimi yaptım doktora gitcemya büğünkaydirigubbakcemile3
KUŞUM BU KADAR TAKMA KAFAYA BELKİDE ALMAZSIN KİLOYUslmmm burdayımmm
hg cnmm sende nbr
koşu bandında yürüyom ama .valla kalkıyım yürüyüm ev işi yapmıyorum aslında yapsam dolu iş var ama yoruluyorum işten eve gelınce işte hsonları kosu bandında yürücem..
escales bende taktım kılo yaa oflaelaelaelaelae
KUŞUM BENİM GİBİ OLUR BELKİ SIKMA CANINI BAK KLAÇ GÜN SONRA ÖĞRENDİMNE OLSUN YA İŞTE BİLDİĞİN GİBİ DEĞİŞEN HİÇBİŞEY YOK HALA HASTALANMADIM DÜN DAYANAMADIM TEST YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI BEKLİYCEM BAKALIM BERYAL BUGÜN İÇİN AÇ KARNINA TEST YAP DEMİŞTİ KAHVALTI YAPMADIM TEST YAPICAM İŞTE BAKALIM HAYIRLISI KOCİŞ AKŞAM GELİRKEN ALMAYI UNUTMUŞTA kaydirigubbakcemile3
sanada günaydın megryann. canım inşallah en yakın zamanda tekrar sağlıkla hamile kalırsın. sevincini burada paylaşırız.
selam kızlar hayırlı günler nasılsınız
Amin hakca çok sağol.Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inş.Tekrar bu acıyı yaşatmasın inş.