Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales iiiyim umutluyum mutluyum saat 1 de doktora gitcem dün akşam kulakların cınladımı eşimle seni konuştuk siz naptınız akşam bakıyım eşinin yüzü nasıldı

işler duruyor kızlarr kaçtım bennnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilecokacimcoook:CüvCüv:Şeniz

escales ben kaçırdığım için şimdi soruyorum.Test yaparakmı öğrendin gebeliği?Yoksa doktor baktımı keseyi gördümü?Ne hissettin öğrenince?Ay çok merak ettim o yüzden ard arda soruyorum kusura bakma....

günaydın escales,nsb,hakca,özbek ve diğer arkadaşlar.Escales 1-2 gündür yoktum durumun nedir bilemiyorum.Merak ettim.Bu arada geçmiş sayfalara baktım nsb benimkinede bakarmısın?Hamile değilim yeni düşük yaptım ama ileride düşünüyorum bebek yapmayı cinsiyete nasıl bakıyorsun çok merak ettim ay? Bende eşimin ve benim doğum tarihlerimizi versem bakarmısın canım ya çok sevinirim.
Ben : 15-02-1983
Eşim: 25-02-1975
BEBİŞİM GELİYOR GÜLÜM

Neyse ben Çıkıyorum kıslar kendİnİze İyİ bakın
GÜLE GÜLE TATLI KUŞUM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ
:sm_cool:

günaydı canım escales 4 haftalık hamile teyzesi
EVET KUŞUM EVET
iyiyim Escalescim nasılsın?Nasıl hissediyosun? :)

biz iyiyiz canım çok sağol. evet senin dediğin gibi bebişin cinsiyeti kız.[/QUOTE]
ANLATILACAK BİR ŞEY DEĞİL CANIM BENİM SÜPER BİR DUYGU GÜZELİM
selam kızlar hayırlı günler nasılsınız
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN BAKALIMkaydirigubbakcemile4

ESCALES tebrik ederim cnm rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah çok sevindim oleyyy bi halay çekeyim artık rahatça:teytey::teytey::teytey::hooray::enbuyukkk:

koşu bandında tempoyu cok cıkarmıyorumm 3 il başlıyıp 4 sonra 5,2 fln bitiyorumm 3km yürüdüm işte gecende terledım ama

canım sen yinede temponu arttırma. normal yürüyüşünü yap kendini yorma. benimde komşum hamile onada doktoru fazla yormadan koşu bandında yürüyüş yap demişti.sende doktoruna sor olmazsa. ne yapalım kiloları bebişler doğunca veririz.

kızlarrrrrrrr günaydınnnnn biz geldikkk escales hamileymiş ayyyyyyyyy çok mutlu oldum yaaa sağlıkla gelsin bebişin kızz çok tebrikler ben halay çekemiom bebişten dolayı ama :teytey::teytey::teytey:

escales aldım haberini canım çok sevindim inan.Şimdi içinde yaşayan o güzel şeyin seni hayatın boyunca mutlu etmesini dilerim.ınan kendim hamile kalmış kadar sevindim.En az senin kadar mutluyum buna.Rabbim sizi korusun inş.

kızlarrrrrrrr günaydınnnnn biz geldikkk escales hamileymiş ayyyyyyyyy çok mutlu oldum yaaa sağlıkla gelsin bebişin kızz çok tebrikler ben halay çekemiom bebişten dolayı ama :teytey::teytey::teytey:

günaydın sevgii hg canım nasılsınız bakalım...evet canımescales hamile bende çok sevindim:teytey::teytey::teytey:

ben bilirim bana doktor 3 ay bitmeden yürüyüş önermedi çok yorma bence artık yediklerimize dikkat edip düzenli kilo alarak devam etcez zorlama kendini allah korusun :1hug:

Back
X