iyiyim Escalescim nasılsın?Nasıl hissediyosun? :)
biz iyiyiz canım çok sağol. evet senin dediğin gibi bebişin cinsiyeti kız.[/QUOTE]
iyi bakalım sağlıkla doğsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEBİŞİM GELİYOR GÜLÜMgünaydın escales,nsb,hakca,özbek ve diğer arkadaşlar.Escales 1-2 gündür yoktum durumun nedir bilemiyorum.Merak ettim.Bu arada geçmiş sayfalara baktım nsb benimkinede bakarmısın?Hamile değilim yeni düşük yaptım ama ileride düşünüyorum bebek yapmayı cinsiyete nasıl bakıyorsun çok merak ettim ay? Bende eşimin ve benim doğum tarihlerimizi versem bakarmısın canım ya çok sevinirim.
Ben : 15-02-1983
Eşim: 25-02-1975
GÜLE GÜLE TATLI KUŞUM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZNeyse ben Çıkıyorum kıslar kendİnİze İyİ bakın
EVET KUŞUM EVET:sm_cool:
günaydı canım escales 4 haftalık hamile teyzesi
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN BAKALIMselam kızlar hayırlı günler nasılsınız
koşu bandında tempoyu cok cıkarmıyorumm 3 il başlıyıp 4 sonra 5,2 fln bitiyorumm 3km yürüdüm işte gecende terledım ama
amin canımm..Hımmm çok sağol nsb cim ellerine sağlık.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inş.
işler duruyor kızlarr kaçtım bennnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilecokacimcoook:CüvCüv:Şeniz
işler duruyor kızlarr kaçtım bennnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilecokacimcoook:CüvCüv:Şeniz
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalımhihoyyyt
kızlarrrrrrrr günaydınnnnn biz geldikkk escales hamileymiş ayyyyyyyyy çok mutlu oldum yaaa sağlıkla gelsin bebişin kızz çok tebrikler ben halay çekemiom bebişten dolayı ama :teytey::teytey::teytey: