Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

ovulasyon testleri ile kafayı kırıp buda yetmez gibi bat 1 hafta kala bugün gebelik testi yaptım. 2 çizgi hayali kurup silik çizgi ararken evirdim çevirdim 2 si silik olmak kaydıyla 3 çizgi yakaladım bravo bana. uydurma potansiyeliyle çığır aştım kendime.

Ay hic gulecegim yoktu supersin canim ya YASASİN DELİLİK

Bunlar benim testlerim üstteki ovulasyon(test bölgesi daha kalın) alttaki gebelik. Bat 20 şubat sizce durum nedir.bu durumu yaşıyan birileri varmı burda?

Eklentiler

• P_20160214_170334.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 67
Bunlar benim testlerim üstteki ovulasyon(test bölgesi daha kalın) alttaki gebelik. Bat 20 şubat sizce durum nedir.bu durumu yaşıyan birileri varmı burda?
Ovulasyon testi yanıltıcı oluyor canım adete yakında lh da artış olurmus cunku.gecen ay bi arkadaşınki cok koyuydu ama regl oldu
Benimde bat 20 şubat.inş hepimizin yüzü güler bu ay..

yaaa ben galiba yarın kan vericem yarın 5 gün kalmış olucak varsa çıkar dimi 3-5 birşeyler?
Yarın cıkar heralde canım. Normalde ben ne kan testi ne de idrar testi yapıyorum ama şuan hastayım ve dr gidip ilac yazdırıcam.gebelik varsa cıkar mı diye hastaneyi aradım dollenmeden 72 saat sonra cıkar dedi. Buradakiler de 7-10 gun sonra diyor.
Senin ovu ne zamandı peki canım? Benim 6 şubattı
Test yapmak insanı yıpratıyor şimdi bile istemiyorum ama yarın bende mecburen baktırcam sanırım

Son düzenleme:
inşallah çıkar canım aynı zamanlardayız ölüyorum meraktan çünkü doktor bana hisseder hissetmez gel demişti ama ben çift çizgiyi görmeden hissedemiyorum birşey.bende yarın gidiyim belki ikimizde yarın mutlu haberle geliriz.

Ay canım inşallah ya pozitif cıkarsa oracıkta duser bayılırım heral
2 senedir heray husran..artık kavusayım istiyorum bebişimi benle evlenenler 2. Yi yaptı ne garip herkesin istediğinde olması ve bizimde olmaması..hersey de bir hayır vardır diyelim

biz 1 yıl ara verdik bu ay denemeye başladık bazı kadınlar hissedermiş hamile olduğunu sende hissedersen hemen gel iğne vericem dedi. ben 4 düşük yaptımda öncesinde o yüzden. aslında onları hep hissetmiştim :) ama bunu hissedemiyorum emin olmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…