- 15 Ocak 2016
- 332
- 133
- 103
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Inşallah öyledir canımkızlar ya annem de gitti ben yine bunalımlardayımyaklaşık 3 aydır 35 günde bir adet oluyorum. bugün 27 . günüm adet olacakmışım gibi bir his var gebelik testi yapmaya da korkuyorum sizce adet olacakmış gibi ağrı olması gebelik belrtisi olabilir mi
Ben duramadim testi yaptimInşallah öyledir canım
Ay hic gulecegim yoktu supersin canim ya YASASİN DELİLİKovulasyon testleri ile kafayı kırıp buda yetmez gibi bat 1 hafta kala bugün gebelik testi yaptım. 2 çizgi hayali kurup silik çizgi ararken evirdim çevirdim 2 si silik olmak kaydıyla 3 çizgi yakaladım bravo bana. uydurma potansiyeliyle çığır aştım kendime.
zaman geçmek bilmiyor acaba kan testi yaptırsak çıkarmı ne dersin?Ay hic gulecegim yoktu supersin canim ya YASASİN DELİLİK
Ya bugün esimle hastaneye gittik. Onun iğnesi vardi onu yapturdik. Ben de kan vereyim mi dedim yok simdi daha erken dedi ben de vermedim.zaman geçmek bilmiyor acaba kan testi yaptırsak çıkarmı ne dersin?
yaaa ben galiba yarın kan vericem yarın 5 gün kalmış olucak varsa çıkar dimi 3-5 birşeyler?Ya bugün esimle hastaneye gittik. Onun iğnesi vardi onu yapturdik. Ben de kan vereyim mi dedim yok simdi daha erken dedi ben de vermedim.
İnşallah vardır ve cikar canim. Ben su an aldim onume bir paket çekirdek...yaaa ben galiba yarın kan vericem yarın 5 gün kalmış olucak varsa çıkar dimi 3-5 birşeyler?
:))) inşallah canım ya inşallah güzel haberler alırız.bebeklerimiz en kısa zamanda gelsin bizlere.İnşallah vardır ve cikar canim. Ben su an aldim onume bir paket çekirdek...
Ne çıktı canımBen duramadim testi yaptim
Ne çıktı canım
Hayırlısı olsun canımkopkoyu tek cizgi
Ovulasyon testi yanıltıcı oluyor canım adete yakında lh da artış olurmus cunku.gecen ay bi arkadaşınki cok koyuydu ama regl olduBunlar benim testlerim üstteki ovulasyon(test bölgesi daha kalın) alttaki gebelik. Bat 20 şubat sizce durum nedir.bu durumu yaşıyan birileri varmı burda?
Yarın cıkar heralde canım. Normalde ben ne kan testi ne de idrar testi yapıyorum ama şuan hastayım ve dr gidip ilac yazdırıcam.gebelik varsa cıkar mı diye hastaneyi aradım dollenmeden 72 saat sonra cıkar dedi. Buradakiler de 7-10 gun sonra diyor.yaaa ben galiba yarın kan vericem yarın 5 gün kalmış olucak varsa çıkar dimi 3-5 birşeyler?
inşallah çıkar canım aynı zamanlardayız ölüyorum meraktan çünkü doktor bana hisseder hissetmez gel demişti ama ben çift çizgiyi görmeden hissedemiyorum birşey.bende yarın gidiyim belki ikimizde yarın mutlu haberle geliriz.Yarın cıkar heralde canım. Normalde ben ne kan testi ne de idrar testi yapıyorum ama şuan hastayım ve dr gidip ilac yazdırıcam.gebelik varsa cıkar mı diye hastaneyi aradım dollenmeden 72 saat sonra cıkar dedi. Buradakiler de 7-10 gun sonra diyor.
Senin ovu ne zamandı peki canım? Benim 2 şubattı
Test yapmak insanı yıpratıyor şimdi bile istemiyorum ama yarın bende mecburen baktırcam sanırım
sende herhangi bir belirti var mı ?Ovulasyon testi yanıltıcı oluyor canım adete yakında lh da artış olurmus cunku.gecen ay bi arkadaşınki cok koyuydu ama regl oldu
Benimde bat 20 şubat.inş hepimizin yüzü güler bu ay..
Ay canım inşallah ya pozitif cıkarsa oracıkta duser bayılırım heralinşallah çıkar canım aynı zamanlardayız ölüyorum meraktan çünkü doktor bana hisseder hissetmez gel demişti ama ben çift çizgiyi görmeden hissedemiyorum birşey.bende yarın gidiyim belki ikimizde yarın mutlu haberle geliriz.
Cok derinden gelen bi kasık sancım var o kadar..senin var mı pekisende herhangi bir belirti var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?