- 27 Aralık 2011
- 673
- 597
- 103
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Kıyamam ben sana ya sabaha kadar benim gibi heyecandan uyumadın mı senCanim ben düşük yaptigimda üniversite hastanesinde yattim acil de kan verebiliyorsun. Bu arada çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin annene.
Canim ben düşük yaptigimda üniversite hastanesinde yattim acil de kan verebiliyorsun. Bu arada çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin annene.
evet canım idrarım aşırı koyulaştı bugün. ayrıca özellikle sol kasığımda batmalar var hcg 79 çıktı bu arada sen naptın verdin mi kan :)Bu arada Sağol canım Rabbim cümlemize şifa versin.Birşey daha sormak istiyorum hani bu dedikleri gibi kasık batması idrar rengi ve kokusunun değişmesi gibi belirtiler yaşıyormusun?
Maşallah canım gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına Alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahevet canım idrarım aşırı koyulaştı bugün. ayrıca özellikle sol kasığımda batmalar var hcg 79 çıktı bu arada sen naptın verdin mi kan :)
Canım bir de tek ilişki ile oldu diyorsun ya o hangi tarihte oldu acaba yumurtlama Günü'nden yani 28 Şubat'tan hangi tarihte oldu acaba bilgi verebilirmisinevet canım idrarım aşırı koyulaştı bugün. ayrıca özellikle sol kasığımda batmalar var hcg 79 çıktı bu arada sen naptın verdin mi kan :)
sivilce bende de fazla canım özellikle çenemde. ilşki tam 28 şubatta oldu canım ovulasyon testini öğlen 1 de yaptım akşam 8 de ilişki olduCanım bir de tek ilişki ile oldu diyorsun ya o hangi tarihte oldu acaba yumurtlama Günü'nden yani 28 Şubat'tan hangi tarihte oldu acaba bilgi verebilirmisin
Hayırlı olsun canım çok sevindim :)evet canım idrarım aşırı koyulaştı bugün. ayrıca özellikle sol kasığımda batmalar var hcg 79 çıktı bu arada sen naptın verdin mi kan :)
darısı tez zamanda size olsun canım benm:)Hayırlı olsun canım çok sevindim :)
Yani tam yumurtlama Gününe getirdin ilişkiyi? ben de ovulasyon testi almak istedim ama sonra ateşimi ölçerek yumurtlama Günümü bulabileceğim aklıma geldi,aynı gün olmadı ama bir gün önce ve bir gün sonra oldu.Yakınlarda eczane bulsam gidip test alcamsivilce bende de fazla canım özellikle çenemde. ilşki tam 28 şubatta oldu canım ovulasyon testini öğlen 1 de yaptım akşam 8 de ilişki oldu
bu ay test benim işime çok yaradı canım eczanede pahalı oluyor internetten isteme durumun varsa iyi olurYani tam yumurtlama Gününe getirdin ilişkiyi? ben de ovulasyon testi almak istedim ama sonra ateşimi ölçerek yumurtlama Günümü bulabileceğim aklıma geldi,aynı gün olmadı ama bir gün önce ve bir gün sonra oldu.Yakınlarda eczane bulsam gidip test alcam
Internetten daha mı uygun oluyor canım?bu ay test benim işime çok yaradı canım eczanede pahalı oluyor internetten isteme durumun varsa iyi olur
Birazdan Dayanamayıp gidip alacağım test idrar testi daha önce hep eczanelerde miratech buldum ve onu kullandım daha iyi bir test varmı acaba yine aynı fiyata?bu ay test benim işime çok yaradı canım eczanede pahalı oluyor internetten isteme durumun varsa iyi olur
eczanedekileri hiç bilmiyorum canım ben internetten istemiştim bi tane de sağlık ocağından almıştımBirazdan Dayanamayıp gidip alacağım test idrar testi daha önce hep eczanelerde miratech buldum ve onu kullandım daha iyi bir test varmı acaba yine aynı fiyata?
hem ovulasyon hem gebelik için laboquick aldım canım 20 adet ovulasyon 12 adet gebelik testi 24 liraydıInternetten daha mı uygun oluyor canım?
Hangi marka kullandın peki?
Amin canım dua et bize de inşallah olur benimde iki gün var dün test yaptın negatif ama kasık ve bel ağrım var adet olucam sanırım hamile olsam çıkardı büyük ihtimaldarısı tez zamanda size olsun canım benm:)
anladım canım çok iyiymiş.Bakalım Alıp yapıcam testi ama acaba bir gün daha mı beklesem hani sabah testi daha sağlıklı diyorlar ya ne etsem acabahem ovulasyon hem gebelik için laboquick aldım canım 20 adet ovulasyon 12 adet gebelik testi 24 liraydı
Senin kaç gün var adetine canımA
anladım canım çok iyiymiş.Bakalım Alıp yapıcam testi ama acaba bir gün daha mı beklesem hani sabah testi daha sağlıklı diyorlar ya ne etsem acaba
Evet canim sabah öyle diyotlarda hamileysen her turlu cikiyor zatenA
anladım canım çok iyiymiş.Bakalım Alıp yapıcam testi ama acaba bir gün daha mı beklesem hani sabah testi daha sağlıklı diyorlar ya ne etsem acaba
Dualarimdasiniz canim. Sizinkiler de yakindir eminim stres yapmamak en guzeliAmin canım dua et bize de inşallah olur benimde iki gün var dün test yaptın negatif ama kasık ve bel ağrım var adet olucam sanırım hamile olsam çıkardı büyük ihtimal
Senin kaç gün var adetine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?