Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Kıyamam ben sana ya sabaha
Canim ben düşük yaptigimda üniversite hastanesinde yattim acil de kan verebiliyorsun. Bu arada çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin annene.
Kıyamam ben sana ya sabaha kadar benim gibi heyecandan uyumadın mı sen Ben annemin heyecanı sen yeni bir hayatın varoluş heyecanı inşallah Acile bir gideyim madem kan vereyim umarım sorun çıkarmazlar

Bu arada Sağol canım Rabbim cümlemize şifa versin.Birşey daha sormak istiyorum hani bu dedikleri gibi kasık batması idrar rengi ve kokusunun değişmesi gibi belirtiler yaşıyormusun?
Canim ben düşük yaptigimda üniversite hastanesinde yattim acil de kan verebiliyorsun. Bu arada çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin annene.

Bu arada Sağol canım Rabbim cümlemize şifa versin.Birşey daha sormak istiyorum hani bu dedikleri gibi kasık batması idrar rengi ve kokusunun değişmesi gibi belirtiler yaşıyormusun?
evet canım idrarım aşırı koyulaştı bugün. ayrıca özellikle sol kasığımda batmalar var hcg 79 çıktı bu arada sen naptın verdin mi kan :)

evet canım idrarım aşırı koyulaştı bugün. ayrıca özellikle sol kasığımda batmalar var hcg 79 çıktı bu arada sen naptın verdin mi kan :)
Maşallah canım gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına Alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah Ben kan testi veremedi annemin ameliyatı teknik bir arızadan dolayı ameliyata girerken ertelendi apar topar eve geldik.
Bende ne batma ne de idrar koyulaşması mevcut değil.İdrar testi de almak istemedim bir de her adet dönemime bir hafta kala olduğu gibi şimdi de ufak tefek sivilce ve karın şişliğim mevcut yani pek ümidim yok bakalım nasip.

Canım bir de tek ilişki ile oldu diyorsun ya o hangi tarihte oldu acaba yumurtlama Günü'nden yani 28 Şubat'tan hangi tarihte oldu acaba bilgi verebilirmisin

Canım bir de tek ilişki ile oldu diyorsun ya o hangi tarihte oldu acaba yumurtlama Günü'nden yani 28 Şubat'tan hangi tarihte oldu acaba bilgi verebilirmisin
sivilce bende de fazla canım özellikle çenemde. ilşki tam 28 şubatta oldu canım ovulasyon testini öğlen 1 de yaptım akşam 8 de ilişki oldu

sivilce bende de fazla canım özellikle çenemde. ilşki tam 28 şubatta oldu canım ovulasyon testini öğlen 1 de yaptım akşam 8 de ilişki oldu
Yani tam yumurtlama Gününe getirdin ilişkiyi? ben de ovulasyon testi almak istedim ama sonra ateşimi ölçerek yumurtlama Günümü bulabileceğim aklıma geldi,aynı gün olmadı ama bir gün önce ve bir gün sonra oldu.Yakınlarda eczane bulsam gidip test alcam

bu ay test benim işime çok yaradı canım eczanede pahalı oluyor internetten isteme durumun varsa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…