- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Esimize zaman ayıralım bence bize en çok destek olan onlar inşallah nüfus zamanla 3lenecek :)ya uyuyorumda işte kendimce kafama takılıyor 30 yaşımdayım herkes gibi anne olmak isteği fazla
Ah o Kaynanalar biri de ben de laf çarptırır durur ama eşim sağ olsun biz daha düşünmüyoruz diyor gecistiriyor :)öylede işte kayınvalidem sürekli şu doktora git şu kürü yap sürekli çözüm arama derdinde
Bak işte dedim ya bardağın dolu tarafından bakacağız ya wsin de kaynanan gibi olsaydı ki oyleleri bir hayli fazla şukret canımallah razı olsun eşim herzaman yanımda o stres yapma diyor ama ben işde takıyorum bazı şeyleri kafaya
Ne zaman istersen konuşabilir iz tatlımburda konuşmak bana da çok iy geldi
Teşekkürler canım eksik olma :)Kızlar hayırlısıyla inş bebeklerinize kavuşursunuz en kısa zamanda, tedaviye bile gerek kalmadan.. Allah yardımcınız olsun
Oyy canım günaydın dün ben uyumuş kalmışım msjın yeni okudum o Yüzden :))Sizle konuşunca mutlu oluyorum :)
günaydın canım hayırlı cumalar :)Oyy canım günaydın dün ben uyumuş kalmışım msjın yeni okudum o Yüzden :))
Sanada hayırlı cumalar tatlımgünaydın canım hayırlı cumalar :)
A ziyanı yok, burda da anılarımız olsunHaydi kızlar canımızı sıkan bizi mağdur eden ovulasyon ve gebelik testlerini atalım birbirimize destek olalım ihtiyacımız olan en büyük şey moral çünkü.bebislerimize kavusuruz inşallah...
hoşgeldin canım :)A ziyanı yok, burda da anılarımız olsun
sağ ol canım hoşgeldin hayırlı cumalarHayırlı olsun bende gelfim.
Hayırlı cumalar canımsağ ol canım hoşgeldin hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?