Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Maşallah isimlerde çok güzelll :)))) bizimde 1 yada 2 haftaya kadar cinsiyetimiz belli olacak inşallah bizde ona göre hazırladık bakalım isimlerini
Maşallah sayılı gün çabuk geçer inşallah Az kaldı sizin de Rabbim sağlıkla tez kavuştursun inşallah.Siz isim olarak ne düşündünüz

Maşallah sayılı gün çabuk geçer inşallah Az kaldı sizin de Rabbim sağlıkla tez kavuştursun inşallah.Siz isim olarak ne düşündünüz
Allah razı olsun inşallah allah hepimizin evlatlarını bağışlasın bize :) kızım olursa ismini ben vereceğim inşallah hep hayalimdi çocukluğumdan bu yana kız olursa Asya olacak:) erkek olursa babasının istediği isim Alparslan olacak inşallah :))

Ikisi de güzel isimler Asya eşimin yeğeninin adı çok güzel bir isim

Selamtatlı anne adayları Nasılsıniz bakalım bugün kimler hamileleik müjdesi vericek, benim 3günüm var adetime dua edin nolur bebisim olsun, ALLAH tüm isteyenlere annelik duygusunu hayirlisiyla yaşatsın insaAllah, hadi bakalım kimin kaç günü kaldı adetine, benim hiç belirtim yok ama.

Allahım ömürlerini hayırlı huzurlu etsin adlarına yakışan evlatlar olsun inşallah.. Aslında iki isimde kuranda geçmiyor diye üzülüyorum ama çok istiyoruz bu isimleri
Kuranı Kerim'de geçerken de güzel geçmesi gerekiyor.Mesela sırf Kuran'ı Kerim de geçtiği için o isimleri koyan insanlar var anlamını bilmeden,veya ismi değiştirip koyanlar var.Aslında erkekte Allah'ın en sevdiği isimler Abdullah ve abdurrahmandır.Kızda ise Peygamber Efendimiz Ayşe Fatma isimlerini koymuştur.Aslında ahirette ismimizle çağırılacağımız için güzel isimlerden koymak gerekir ama gel Gör ki çevremiz hep bu isimlerle dolu.Yine güzel ahlaklı Allah'ın sevdiği kulların isimlerini koymak Güzeldir.Sırf söylenişi güzel diye örneğin derin,tuana,eçelya gibi zamane isimlerini koyarken de insan on kere düşünmeli.

Selam ben 8 gün kala şiddetli bir şekilde kasık batması ve ağrısı yaşadım.şimdi 2 gün var ve 4 gündür felan da şiddetli olan ağrılarım hafifledi ve adet Sancısı gibi Sancı giriyor arada.Ayrıca yorgunluk ve göğüslerimde hassasiyet var.Bulantılarım henüz başlamadı,koku hassasiyetimde henüz yok.Herkes de farklı etkileri var ama kasık ağrısı ve batmasını hemen hemen herkes yaşıyor.inşallah sen de hayrlısıyla yakın zamanda bize müjdeli haberler verirsin

Ayyy cancagizim benim coooookkk teşekkür ederim Allah razı olsun,bende arada bir iğne batması gibi oluyo kasik ağrım.

Iyi akşamlar kızlar benşm 3 gün gecikti adetim den sonra şidetti bi şekilde adetim geldi malesef bu ayda olmadı ama umutlanmistim ilk defa gecikmişti çünkü Normalde hiç şaşmaz gününde gelirdi nasip değilmiş demek ki yarın 3.günüm hormon testi vericem bakalım hayırlısı herşeyin :)

Aynen canım isim çok önemli bakalım 5 buçuk ay var önümde iyi düşünmemiz lazım

Canım inşallah sendende kısa zamanda güzel haberler alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…