Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Unutamiyorsun tabi canim da en azindan cabalarsin. Konuyu açan benim ama ben de dayanamayıp ovulasyon testine devam etmiştim Rabbim hepinizin gönlüne gore versin

Canım sana yapman gerekenleri uzun bir mesaj halinde yazdım.umarım faydalı olurum
Canım nasılsın ya geçen aylarda bi arakadaşa nasıl hamile kalınması konusunda mesaj atmıştın banada yazar mısın bi arakadaşım var 1 yıldır istiyor olmuyor çok üzülüyor çok istiyoruz ama işte doktorlar sıkıntıda yok diyor

Bide bi sorum olucak doktor bana bu ay folit trio diye folik asit verdi hergün 3 defa iç dedi gebelik için iki gündür içiyorum midemde şişlik ve ağrı oldu ilaçla alakası olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim kızlar

Canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah allah ım en kısa zamanda nasip etsin.. Canım ben eczanede çalıştım uzun yıllar günde 3 defa gerekli görmüş doktor ama ağır geliyor 3 defa olunca mideye.. Tok içebilirsin onu yemeklerden yarım saat sonra iç en azından ağrı yapmaz midede. Birde miden çok ağrıyorsa gaviscon likit mide şurubu içebilirsin ağrısını şişliğini alır gebelikte bile kullanılabiliyor zararsız ben kullanıyorum arada mide ağrısı falan oldukça

Sağolasın canım olur deneyeyim dün iki defa içtim bugün içmedim midem çok kötüydü çünkü inşallah olur canım ya bide ovilasyon günüm bugün kanlı akıntı geldi ilk defa vücudum da değişti folik asit yapmaz sanırım dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…