- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Yok bebeğim ya aynen devam bir de mide yanmasi başladıİyiyiz canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor bulantılar azaldı mı
Unutamiyorsun tabi canim da en azindan cabalarsin. Konuyu açan benim ama ben de dayanamayıp ovulasyon testine devam etmiştimAmin inşaAllah. Bende araniza yeni katıldım ilk dikkatimi çeken konulardan birisi buydu açan arkadaşın ellerine sağlık... Aynen kafama takmayayım morel depolayayım diyorum adetime 4 gunum var ve bu sefer kasığım seğirmeye başladı unutmak ne mümkünnnnnnn
Canım merhaba nasılsın cinsiyeti öğrenebildin mi :)Hayirli olsun canim benim saglikla doğsun buyusun inşallah.
Canım nasılsın ya geçen aylarda bi arakadaşa nasıl hamile kalınması konusunda mesaj atmıştın banada yazar mısın bi arakadaşım var 1 yıldır istiyor olmuyor çok üzülüyor çok istiyoruz ama işte doktorlar sıkıntıda yok diyorCanım sana yapman gerekenleri uzun bir mesaj halinde yazdım.umarım faydalı olurum
İyiyim çok şükür canimmmCanım merhaba nasılsın cinsiyeti öğrenebildin mi :)
çok şükür bizde iyiyiz organ taramayada girdik sağlıklı herşeyi yolunda çok şükür :)İyiyim çok şükür canimmmdaha ogrenmedim canim 2hafta sonra gideceğim inşallah. Sen nasilsin pitircik nasil
Maşallah kuzum saglikli olmaya devam etsin prenses :)Ç
çok şükür bizde iyiyiz organ taramayada girdik sağlıklı herşeyi yolunda çok şükür :)
Amin canım darısı bebişine inşallah :)Maşallah kuzum saglikli olmaya devam etsin prenses :)
Amin canim inşallahAmin canım darısı bebişine inşallah :)
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu :))Teyzoslari benim minigim oglanmisRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canim çok teşekkür ederim.Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu :))
Uzun zamandır girmiyodum canım çok sevindim Allah'ım kucağına almayı nasip etsin canımTeyzoslari benim minigim oglanmisRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sağ ol kuzummm senin de boyle guzelhaberlerini aliriz inşallah. Bu arada nasilsinUzun zamandır girmiyodum canım çok sevindim Allah'ım kucağına almayı nasip etsin canım
Canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah allah ım en kısa zamanda nasip etsin.. Canım ben eczanede çalıştım uzun yıllar günde 3 defa gerekli görmüş doktor ama ağır geliyor 3 defa olunca mideye.. Tok içebilirsin onu yemeklerden yarım saat sonra iç en azından ağrı yapmaz midede. Birde miden çok ağrıyorsa gaviscon likit mide şurubu içebilirsin ağrısını şişliğini alır gebelikte bile kullanılabiliyor zararsız ben kullanıyorum arada mide ağrısı falan oldukçaBide bi sorum olucak doktor bana bu ay folit trio diye folik asit verdi hergün 3 defa iç dedi gebelik için iki gündür içiyorum midemde şişlik ve ağrı oldu ilaçla alakası olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?