hamile kalmak istiyorum ama olmuyor

ZeynepBeyda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
31
6
86
35
Kızlar merhaba ben yeni katildim. 1 buçuk yıldır deniyorum ama hamile anlamıyorum doktora da gittim sorun yok diyorlar ama olmuyor :-( her ay hüsran son gittiğim doktor enfeksiyon diye fitil verdi iki ayrı fitil kullandim ama değişiklik yok biri de zolax ya flucan diye ilaç önerdi kullanan var mi bunları birde mantar enfeksiyonu gebelige engel mi hiçbir doktor bunu soylemiyor :-( sinir olmaya başladım artık....

Merhaba bende 1 yıldır deniyorum ama olmuyo gerçekten zormuş hamile kalmak umarım en kısa zamanda isteyen herkeze Rabbim nasip eder

eşin de gitmeli doktora. sprem analizi yaptırmalı. Mantar gebeliğe engeldir ilaçlarını düzenli kullan. İnşallah hayırlısıyla gelir bebecik.

Idrar yolu enfeksiyonu gebeligi engelliyor deniyor.
Ben hamileligimin en basindan beri enfeksiyonla ugrasiyorum. 9. ayimdayim ve hala gecmedi.
Tedavisini yapin mutlaka.

Enfeksiyon 2+(16) çıkmıştı benim bir ay ilaç kullandım 3 e düştü ve enfeksiyon yakınmalarımin hepsi geçti .. önce idrar kültürü yaptırıp enfeksiyona neden olan bakteri belirlendi sonra antibiyogram testiyle uygun antibiyotik.. enfeksiyonum çok fazlaydı benim resmen idrar yaparken yanmadan dolayı ağlayacak hale geliyodum ama bitti şuan ..

Bizde 15 aydır istiyoruz. Benım gitmedigim doktor kalmadı bana sprun yok dddiler. En son eşimi götürdüm eşimin sperm hızında sorun cıktı. Eger bi tedaviye başlanacaksa eşinde gitmeli doktora ki sorunun kaynagı bilinsin. İnşAllah Rabb'im aratmadan tüm isteyenlere nasip etsin

İdrar enfeksıyonu engel ama mantar için kesin bişey demiyorlar ben mantar engel değil diye biliyorum..
Bende de var geçmek bilmedi kronikleşti

Idrar yolu enfeksiyonu gebelige engel oluyor olabilir. Enfeksiyon yuksekse düşüklere de sebep olabilir. Ama stres. En buyuk etken stres cidden. Kafadan bu düşünceleri atin bir sureligine. Vazgecin bebek fikrinden. Bi bakmissiniz kendiliğinden oluvermis :)

Kızlar iyi akşamlar . İçinize su serpmeye geldim . Öncelikle şunu söyleyeyim . Gebeliğimi bugün öğrendim ... 6 Aydır korunmuyorduk . Ben pco hastasıyım . 5 ay boyunca normal yollardan olmadığı için dr a gittik . Eşime de tahlil yapıldı herşey normaldi . Bende sorun olduğu için dr klomen verdi . Sonra da çatlatma iğnesi oldum . Ve iğneyi yaptırdığım ilk 2 gün çok stresliydim . Düşündüm dedim ki zaten 5 Aydır stresliyim neye yarıyor , düşünmiycem dedim . Kafamdan atmaya çalıştım . Geçen hafta da ailemi ziyarete gidince iyice çıktı kafamdan . Zaten regl olucam diye düşünüyordum . Son 2 gündür aşırı yorgundum ve üşüyordum . Grip olacak gibiydim. Annem de aspirin verdi bana . İçtim , nerden bileyim gebe olduğumu . Dün akşam evimize geldik ve bu sabah test yaptım , pozitif. İnanamadım kan verdim . Hcg 196 çıktı yani diyeceğim o ki hiçbir belirtiniz olmayabiliyor . Ne akıntı ne bulantı ne tiksinme hiçbirşey olmadı bende yorgunluk dışında . İçinizi ferah tutun ve allahtan hayırlısını isteyin kızlar .

Ovülasyon testini önereblrim ben. İkinci ay kullanımımda kaldım çok şükür. Ki benmde 6-8 ay sonra oldu

Amin inşallah benim eşim de gitti normal çıktı herşey şimdi bu ay da olmazsa bi kere daha gideceğim doktora

Ovulasyon testini Nasıl kullandınıZ
İçinde nasıl kullanılacağı anlatılıyor. Yada burda bu konularda baya tecrbeli arkadaşlar var bu konuyu aratırsan görebilrsin. Ben adet bitimnden snra hemen başldım. Mesela ilk ayla ikinci ay yumurtlama zamanlarım farklıydı. Testi çift çizgi görünce ben iki gün ard arda ilişki yaşamış oldum. Sonrasında oldu. İlk ayımda tek ilişki tavsiye edildiği için öyle yapmıştım olmamısştı:)

Bende denedim ama olmadı:)

Bende denedim ama olmadı:)
Kaç ay kullandınz? 3-4 ay kullanan var daha fazlasını bilmyirm da. Ben gebe kalnca bırktım. Ondam öncesinde de düznlydi ilişkimiz ama yumurtlama günü daha özel oluyor tabi. Olur inş en kısa zmanda sizinde

Kaç ay kullandınz? 3-4 ay kullanan var daha fazlasını bilmyirm da. Ben gebe kalnca bırktım. Ondam öncesinde de düznlydi ilişkimiz ama yumurtlama günü daha özel oluyor tabi. Olur inş en kısa zmanda sizinde
İki ay kullandım ama pozitif olduğu günleri pek iyi değerlendiremedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…