- 3 Mayıs 2017
- 31
- 6
- 86
- 35
- Konu Sahibi ZeynepBeyda
-
Merhaba bende 1 yıldır deniyorum ama olmuyo gerçekten zormuş hamile kalmakKızlar merhaba ben yeni katildim. 1 buçuk yıldır deniyorum ama hamile anlamıyorum doktora da gittim sorun yok diyorlar ama olmuyor :-( her ay hüsran son gittiğim doktor enfeksiyon diye fitil verdi iki ayrı fitil kullandim ama değişiklik yok biri de zolax ya flucan diye ilaç önerdi kullanan var mi bunları birde mantar enfeksiyonu gebelige engel mi hiçbir doktor bunu soylemiyor :-( sinir olmaya başladım artık....
eşin de gitmeli doktora. sprem analizi yaptırmalı. Mantar gebeliğe engeldir ilaçlarını düzenli kullan. İnşallah hayırlısıyla gelir bebecik.Kızlar merhaba ben yeni katildim. 1 buçuk yıldır deniyorum ama hamile anlamıyorum doktora da gittim sorun yok diyorlar ama olmuyor :-( her ay hüsran son gittiğim doktor enfeksiyon diye fitil verdi iki ayrı fitil kullandim ama değişiklik yok biri de zolax ya flucan diye ilaç önerdi kullanan var mi bunları birde mantar enfeksiyonu gebelige engel mi hiçbir doktor bunu soylemiyor :-( sinir olmaya başladım artık....
Ovülasyon testini önereblrim ben. İkinci ay kullanımımda kaldım çok şükür. Ki benmde 6-8 ay sonra olduKızlar merhaba ben yeni katildim. 1 buçuk yıldır deniyorum ama hamile anlamıyorum doktora da gittim sorun yok diyorlar ama olmuyor :-( her ay hüsran son gittiğim doktor enfeksiyon diye fitil verdi iki ayrı fitil kullandim ama değişiklik yok biri de zolax ya flucan diye ilaç önerdi kullanan var mi bunları birde mantar enfeksiyonu gebelige engel mi hiçbir doktor bunu soylemiyor :-( sinir olmaya başladım artık....
Eşim de gitti herşey onda da normal dendieşin de gitmeli doktora. sprem analizi yaptırmalı. Mantar gebeliğe engeldir ilaçlarını düzenli kullan. İnşallah hayırlısıyla gelir bebecik.
Hepsini denedim maalesef olmadıOvülasyon testini önereblrim ben. İkinci ay kullanımımda kaldım çok şükür. Ki benmde 6-8 ay sonra oldu
Amin inşallah benim eşim de gitti normal çıktı herşey şimdi bu ay da olmazsa bi kere daha gideceğim doktoraBizde 15 aydır istiyoruz. Benım gitmedigim doktor kalmadı bana sprun yok dddiler. En son eşimi götürdüm eşimin sperm hızında sorun cıktı. Eger bi tedaviye başlanacaksa eşinde gitmeli doktora ki sorunun kaynagı bilinsin. İnşAllah Rabb'im aratmadan tüm isteyenlere nasip etsin
Ovulasyon testini Nasıl kullandınıZOvülasyon testini önereblrim ben. İkinci ay kullanımımda kaldım çok şükür. Ki benmde 6-8 ay sonra oldu
İçinde nasıl kullanılacağı anlatılıyor. Yada burda bu konularda baya tecrbeli arkadaşlar var bu konuyu aratırsan görebilrsin. Ben adet bitimnden snra hemen başldım. Mesela ilk ayla ikinci ay yumurtlama zamanlarım farklıydı. Testi çift çizgi görünce ben iki gün ard arda ilişki yaşamış oldum. Sonrasında oldu. İlk ayımda tek ilişki tavsiye edildiği için öyle yapmıştım olmamısştı:)Ovulasyon testini Nasıl kullandınıZ
Bende denedim ama olmadı:)İçinde nasıl kullanılacağı anlatılıyor. Yada burda bu konularda baya tecrbeli arkadaşlar var bu konuyu aratırsan görebilrsin. Ben adet bitimnden snra hemen başldım. Mesela ilk ayla ikinci ay yumurtlama zamanlarım farklıydı. Testi çift çizgi görünce ben iki gün ard arda ilişki yaşamış oldum. Sonrasında oldu. İlk ayımda tek ilişki tavsiye edildiği için öyle yapmıştım olmamısştı:)
Kaç ay kullandınz? 3-4 ay kullanan var daha fazlasını bilmyirm da. Ben gebe kalnca bırktım. Ondam öncesinde de düznlydi ilişkimiz ama yumurtlama günü daha özel oluyor tabi. Olur inş en kısa zmanda sizindeBende denedim ama olmadı:)
İki ay kullandım ama pozitif olduğu günleri pek iyi değerlendiremedik.Kaç ay kullandınz? 3-4 ay kullanan var daha fazlasını bilmyirm da. Ben gebe kalnca bırktım. Ondam öncesinde de düznlydi ilişkimiz ama yumurtlama günü daha özel oluyor tabi. Olur inş en kısa zmanda sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?