hamile kalmak istiyorum ama olmuyor

Akıntı etkiliyomuş diye duydum kaç doktora gittiysem akıntın var deyip durdu fitil şu bu smear bile yaptılar ama hiç bşy yok şükür. Gel gelelim ananemin o zamanlr çocuğu olmuyomuş köy ebesi demiş akıntın var olmaz tabi bişey salmış içeri o ay kalmış ne olduğunu bilsem kndm koycamm :))) bu arada bnmde 1 yılı geçti hala eksiğim

bende bir bucuk yıldır deniyorum hakkımızda hayırlısı artık cidden insanın sabrı zorlanıyor etrafda hamile ve cocuklu arkdaşlarınız akrabalarınız varsa ister istemez üzülüyor insan

Canım bende mantar çok olurdum bağışıklığım düşük olduğu için doktor mantar engel değil ama akıntın yoğun olduğu için spermin geçmesini engelliyor demişti. Çok ilaç kullandım fayda etmedi en son Funit 4 adet kapsül hap ve zalaın fitil işe yaradı bende

Kızlar Dünki yaptığım test bugun baktığımda ince pembe silik bi çizgi oluşmuş resimde pek belli olmuyo ama görebilen varmı

Eklentiler

• _20170505_135106.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 119
enfesiyon , iltihap için en güzeli soğan kürü bana göre. fitil benim geçirmedi fakat soğan kürü kullandığım ay sarı akıntım oldu çok şükür attım enfeksiyonu ve o ay sonunda da meleğim geldi çok şükür. soğanı mutlaka öneriyorum.

Kızlar maydonoz ve soğan suyunu öneririm kesinlikle işe yarıyor allaha şükür bende yok olmadıda ama tanıdıklarımda vardı..

Kendinizi strese sokup bu engel şu engel derseniz zaten olmaz.

Bende 6 aydır deniyorum nerdeyse ama heray olacak gmzüyle bakıyorum.Rabbim herbirimizin gönlüne göre versin

Kizlar ayni sekilde bende 1 bucuk senedir deniyorum gitmedigimiz doktor kalmadi esimdede bendede sorun yok Allaha sukur cok istioruz ama olmuyo bizde anlamadik hep kendimde bir sorun aramaktan bunaldim her ay inss diyorum ama olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…