Hamile oldugumdan beri eşimin tavırları

ailenin yanında olmak istemiyorsa adam gibi söyler.El kalkmaz öyle. Terbiyesiz herif..

Cocugu istememesi ihtimalini hic dusunmemiştim. Cinsel hayatımız yok neredeyse.

Hiç konusmadım dun aksam, bugun de kahvaltıyı kurmadım bana el kaldıranı tanımıyorum artık, zaten ailemin yanına tasınıyoruz allahtan orada yapamaz bişi

Sıkıntının kaynağı ajanda bunlar, çocuğu isteyip istememesi bir ihtimal olmamalıydı zaten, birlikte karar verilmeliydi, cinsellik yok ailenin yanına gidiyorsunuz, adam bu gelişmelerin hepsine tepkili

Sana bir sır vereyim mi. Bi arkadasim hamile kalmisti sonra esiyle arasinda sizin olaylar gibi olaylar gecti. Adam esinden bayaa sogumustu. Herseye parliyordu. En ufak seyi büyütüp onune sunuyordu. Durduk yere kadina bağırıyordu. Nedeni?

Meğersem baska bi kadin varmis ortada. İnşallah sizinki boyle degildir.

Dağ başında yaşıyoruz mutsuzuz demişsin ama senin ailenin yanında ne kadar mutlu olacaksınız, anlatımın da çelişkili, bosanicam diyosun hem de adamı ailenin evine sürüklüyosun, boşanacağını söyle sen kendin git o zaman baba evine, boşanmayı düşündüğün adamın senin baba evinde ne işi var

Forum bilgilerine göre yazıcam,lisans mezunu ev hanımı yazıyor, madem 2 senedir ev alınacak sen neden çalışmıyosun

tamam cinsellik yok diye herkes el kaldırsın aldatsın bu dünya da. HAMİLE bir bayandan da amma beklenti var ya.

Onemli bi mevzuyu atlıyosun, ben hamileyim elimden geldigince birlikte olmaya ugrasacagım ama senaryo zor gorunuyor, çelişki falan yok anlatımım da sende empati yoktur belkş ne dersin?

Forum bilgilerine göre yazıcam,lisans mezunu ev hanımı yazıyor, madem 2 senedir ev alınacak sen neden çalışmıyosun
Arkadasım sen yardıma mı geldin taaruza mı? Çalışıp çalışmamak tercihtir zorunluluk degil. Ben calısmıyorken ev alacagım dedi ve almadı mevzu bu.

Walla baska kadın var ise olaylar daha cabuk sonuca ulasır, tabi ki istemem uzulurum ama varsa da bir an once cikar insallah anya konya. Yoksa sözünde durmayan , el kaldıran, gelecegi guven hissettirmeyen bi koca oldu, zor.

Ha bi de ben kendimi garantiye alırım il once giderim baba evime sonra bosanırım, bu benim tercihim, kaba saba anlatımınla neyi kime savunuysun sen?

Cocugu istememesi ihtimalini hic dusunmemiştim. Cinsel hayatımız yok neredeyse.
Bu ihtimali düşünmene gerek yok ki.
Hiç mi konuşmadınız daha önce bebek konusunu? ya da hamileliğini öğrendikten sonra tepkileri nasıldı?
Yani fikrini biliyor olman lazım.

Bu ihtimali düşünmene gerek yok ki.
Hiç mi konuşmadınız daha önce bebek konusunu? ya da hamileliğini öğrendikten sonra tepkileri nasıldı?
Yani fikrini biliyor olman lazım.
Tabi ki biliyor ve planlayarak sahip olacagız allahın izniyle, fakat dunya hali insanın fikşrleri degisebilir, o ihtimalden bahsetmiştim

Öfff dünden beri bu ikinci hamile tribi cekemicem valla, tamam sen haklısın verdiğin tüm kararlar doğru ya ya ya şa şa şa
Baska yerde govde gosterini yap terbiyesizliğin luzumu yok, derdim basımdan askın zaten...

ailenin yanında olmak istemiyorsa adam gibi söyler.El kalkmaz öyle. Terbiyesiz herif..
Eli vurmak için kaldırmamış, az once konstuk :) insallah bir daha yapmaz, haftaya tasınıyoruz, zaten onun stresi var birazcık, bakalım cabucak yerlesiriz gecer gider umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…