Degistigini soyledim, aslında hiiiic asabi degildi, en yumusak insanıdır dunyanın hamileligimle mi alakalı dedim acaba sordum istiyomusun bebegi diye ne kadar planlı da olsa belki fikri defismiştir, ne kadar istedik olması icin biliyosun dedi.... El kaldırma icin ozur diledi, cunku ozur dilemez ise bosanacagımı soyledim, kiçciddi idim, bana vurma ihtimali olan bi koca ile yasamam imkansız.Hiç konuşmadınız mı peki bu konuyu?
Asabiyetini falan.
Hic oyle dusunme yapmaz diye canim bende senin gibi dusunmustum yapmaz diye tasinmistim daha kotu herkes duydu bu defa onceden tavrini koy canim cok uzuldum ne kadarlik evlisinizHiç konusmadım dun aksam, bugun de kahvaltıyı kurmadım bana el kaldıranı tanımıyorum artık, zaten ailemin yanına tasınıyoruz allahtan orada yapamaz bişi
Ayrilmayimi düşünüyorsunDegistigini soyledim, aslında hiiiic asabi degildi, en yumusak insanıdır dunyanın hamileligimle mi alakalı dedim acaba sordum istiyomusun bebegi diye ne kadar planlı da olsa belki fikri defismiştir, ne kadar istedik olması icin biliyosun dedi.... El kaldırma icin ozur diledi, cunku ozur dilemez ise bosanacagımı soyledim, kiçciddi idim, bana vurma ihtimali olan bi koca ile yasamam imkansız.
Ya siz bol kepce yazanlar sayıyla degilsiniz dimi? doktorun yasagı var cinsellik yok o yuzden. Gebelikte erkek bunalmayacak, oturup karısını kollayacak sevecek. İsine yakın diye geldik buralara sonra hamile kaldım, senin tavrın agzın ne kadar terbiyesizce oyle, haydi baska kapıya, kadın olacak bir de yazdıklarına bak..Cinsellik sifir, icguveysi gibi ailenin yaninda yasamaya zorlamissin adami, adam sinirli olunca da HAMILEYKEN DEGISTI. Ne alakasi var gebelikle her erkek bunlardan bunalir o da bunalmis iste sinirli olmus bu sacma taleplerden tatminsizlikten.
Dag basiysa dag basi o evi kurmasaydin o zaman zamaninda kabul edip evlenmissin simdi de evinde yasa kocani baba evine tasimak hem ona hem ailene zulum. Gebelik de cinsellige engel degil CINSELLIK SIFIRR diye ovunme senin olmasa da adamin ihtiyaclari var
Dusunuyordum, taa ki ozur dileyene kadar. Simdi duruldu bu dusuncem bi hamileliğimi atlatayım diyorum..Ayrilmayimi düşünüyorsun
Çok geçmiş olsun canım sana da, hamilemiydin sen de? Biz iki bucuk senedir evliyiz. Yapısı yumusaktır bir tek onu dusunerekten sans veriyorum zaten bu birlikteliğe .. Aşlemin yanında hem ben daha guvende hissedecegim dogumdan sonra allah kısmet ederseHic oyle dusunme yapmaz diye canim bende senin gibi dusunmustum yapmaz diye tasinmistim daha kotu herkes duydu bu defa onceden tavrini koy canim cok uzuldum ne kadarlik evlisiniz
Bak canim dunde bende siddet yuzunden konu acmistim asude banada baya birsey dedi ama ben boyle yapmadim yazmadim cinsellik neden yasak biliyorum cok uzgunsun iki gundur bende ağlıyorum benimki ozur bile dilemedi ilk oluyor siddet yoksa önceden de oldu mu neden cikti tartismaYa siz bol kepce yazanlar sayıyla degilsiniz dimi? doktorun yasagı var cinsellik yok o yuzden. Gebelikte erkek bunalmayacak, oturup karısını kollayacak sevecek. İsine yakın diye geldik buralara sonra hamile kaldım, senin tavrın agzın ne kadar terbiyesizce oyle, haydi baska kapıya, kadın olacak bir de yazdıklarına bak..
Cinsellik sifir, icguveysi gibi ailenin yaninda yasamaya zorlamissin adami, adam sinirli olunca da HAMILEYKEN DEGISTI. Ne alakasi var gebelikle her erkek bunlardan bunalir o da bunalmis iste sinirli olmnde yasa kocani baba evine tasimak hem ona hem ailene zulum. Gebelik de cinsellige engel degil CINSELLIK SIFIRR diye ovunme senin olmasa da adamin ihtiyaclari var
Sagol yok hamile degilim yani sen hamilelege dayiyorsun esini ama oyle degildir yani belki bunalmistir birak ne yapmak isterse yapsinÇok geçmiş olsun canım sana da, hamilemiydin sen de? Biz iki bucuk senedir evliyiz. Yapısı yumusaktır bir tek onu dusunerekten sans veriyorum zaten bu birlikteliğe .. Aşlemin yanında hem ben daha guvende hissedecegim dogumdan sonra allah kısmet ederse
Aglama arkadasım inan biz kuvvetli olursak tum sorunlar cozulur, allah bize yaratma gücü vermiş bundan ötesi yok. Asude yi tanımam etmem, ama haddini bilmeyenlere her zaman cevabım olur.Bak canim dunde bende siddet yuzunden konu acmistim asude banada baya birsey dedi ama ben boyle yapmadim yazmadim cinsellik neden yasak biliyorum cok uzgunsun iki gundur bende ağlıyorum benimki ozur bile dilemedi ilk oluyor siddet yoksa önceden de oldu mu neden cikti tartisma
Baslarina gelmedigi icindir baslarina gelse ne yaparlar cok merak ediyorum dun gorumceyle kp uzerime saldirmadiklari kaldi onlari rabbime havale ediyorumYukarıdaki ornekteki gibi bazı yazarlar buraya kin kusmak icin cevap yazıyor, belli ki yaraları var, yardım etmeyecekseniz yazmayın! Ben buraya bir nasihat bulmak icin geldim,sizin egolarınızı tatmin etme duvarı degil burası...
Bu erkekleri anlamis deglim yoktan yere kavga cikarmakta pek meshurlarAglama arkadasım inan biz kuvvetli olursak tum sorunlar cozulur, allah bize yaratma gücü vermiş bundan ötesi yok. Asude yi tanımam etmem, ama haddini bilmeyenlere her zaman cevabım olur.
Hamileliğim ozel bakım isteidig icin riskli goruyor birlikteliği o sebeple yasak canım...tartısma otopark gorevlisine tesekkur etmeyip camı neden kapamısım, buradan cıktı... Baskalarına nasıl davrancagımı bana ogretemessin dedim.. Buyudu. El kalktı ama inemedi havada yakaladım, ilkti evet.
Ah ah ahh gorumcelerin yzunu seytan gorsun zaten, allahtan uzaktalar .... Neararım ne sorarım.. Kabullenemiyorlar anacım, abilerinin artık aile oldugunu kabullenemiyorlar ne anası ne ablası. İki kere iki dort... Uzak dur aman sen de zorunda mısın yakın olmaya yerleri yasmın mı?Baslarina gelmedigi icindir baslarina gelse ne yaparlar cok merak ediyorum dun gorumceyle kp uzerime saldirmadiklari kaldi onlari rabbime havale ediyorum
Hah agzınla bin yasa, işte anahtar kelime deger bilmek bence. aile kavramını ogrenmesi lazım bir erkeKin bilmiyorsa bes para etmiyor....Artık ben bu kocalari anlatmakta zorluk çekiyorum çocuğu olur ne eş nede çocuklarının kıymetini bilirler Ya Üç kurus etmez Şerefsiz bir yosmaya değişirler yada yada yüreğinde zerre merhamet olmayan analarina karilarini olmadik edepsizliklerine karşı yalniz bırakırlar çocuğu olsada bi dert olmasada dert
.
Evet yani insan alt nedenler dusunuyor, baska kadın, bosanma istegi vs. Sudan bi sebep sonucta, ne plur otopark gorevlisi kadına tesekkur etmediysem, deli midir nedir.Bu erkekleri anlamis deglim yoktan yere kavga cikarmakta pek meshurlar
Ayni apartmanda oturuyoruz gorumcede kac senedir evli o uzakta izine geldi ama allahimdan dilegim tez basinda kizlarinin basinada gelsin normalde hic boyle yapmam ama onlari icten ice sevindikleri gordukce allahimdan bulsunlar diyorumAh ah ahh gorumcelerin yzunu seytan gorsun zaten, allahtan uzaktalar .... Neararım ne sorarım.. Kabullenemiyorlar anacım, abilerinin artık aile oldugunu kabullenemiyorlar ne anası ne ablası. İki kere iki dort... Uzak dur aman sen de zorunda mısın yakın olmaya yerleri yasmın mı?
Valla erkekler nasil dusunuyor bilmiyorum ama gercekten cocuk olduklari kesinEvet yani insan alt nedenler dusunuyor, baska kadın, bosanma istegi vs. Sudan bi sebep sonucta, ne plur otopark gorevlisi kadına tesekkur etmediysem, deli midir nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?