Hamile olduğumu bile bile bu nasıl kadın

tamam siz o tip kelimeler kullanın terbiyeniz müsade ediyorsa.

Kahveyi getirince neden eşiniz "Tamam çıkabilirsin" dedi??? Orası sizin iş yeriniz, misafirleriniz mi emir veriyor sizin çalışanlarınıza?

Ayrıca siz eşinizi yolcu edip dönene kadar neden beklemiş o kız, diğer ofis çalışanına eşinizi anlatabilmek için?

Bir de FARKLI bir iş yerinde çalışan eşinizin mailini nasıl bulmuş, ona takıldım.

Ayrıca eşiniz neden size gösteriyor bunu, silip geçsin.

Kafamda oturmayan bir şeyler var...

Bana göre zaten dikkat çekici şekilde bakımlı demeye çalışmış aynen bende kapalı rujsuz saç boyasız biriyim ve ayrıca bahsi geçen kadını aşağılamıyorum konu sahibinin de dış görünüşünü eleştirmekten ziyâde tavırlarını, üslubunu eleştirdiğinin gayet farkındayım..

kız 1 haftadır sizin şirkette. eşin başka şubede. kız yöneticinin yanında ilk kez gördüğü adama asılıyor, hemen sizin sosyal hesapları buluyor, şirketin web sayfasından bulup mail atıyor vs.

ilginç.
eğer gerçekse kız kocanın peşini bırakmaz.

Bravo altına imzamı atarım

Nedense önceki konunuzu da okumuş ve bir samimiyetsizlik sezmiştim bu konuda çok abartı geldi

Tamam hamilesiniz üstelikte üçüz ama kadınlar doğuran varlıklar çokta abartmayın isterseniz!!!

Ben
Benim kafami anlamaya çalışmayin bak konuda belirtildiği gibi adam götürmeye gitmiş :) o tarzda giyinenlerin giyindigi yer önemli niyetini kalitesini belli etmiş niye olayı carpitiyorsunuz ki ben burdayım demeye gerek varmı is ogrenmeye giden stajerin ...benim de saçım platin mini etek giymem kırmızı ruj kullanırım bu kafa dedigin seyden degilim :)niye beni otekelestiriyorsun diyerek hedef gösteriyorsun esas bu kafayı anlamıyorum ama iyi taktik buldunuz sakin kaybetmeyin her zaman işinize yarar sevgiler....

İsy
İşte herkesin bakış açısı farklı arkadaşım sen bakımlı olarak algılarsn başkası hmmm şirreeeet diye algılar. Bazıları da benim gibi objektif bakar. Neyse niyetim kavga etmek değil sadece açık ya da bakımlı bir bayanın bu kadar kötü gösterilmemesnden yanayım ...

Ben konunuzla tamamen alakasiz bir yorum yapacagim belkide kusura bakmazsaniz. Stajyere kahve mi getirttiriyorsunuz? Yurtdisinda yasiyorum da ben bunu okuyunca sasirdim gercekten. Hem size degil sadece demek ki stajyerler odaya gelen misafirlere de cay kahve tasiyorlar? Stajyerlerin isi midir cay kahve getirmek? Uzucu dogrusu. Ben unlu bir Amerikan sirketi olan Johnson & Johnson da staj yaptigimda benim kahvemi yeni oldugum icin benim jest olsun diye basimdaki yonetici getiriyordu.

Turkiye'de zor desenize calismak. Dogrusu ben stajyer olarak millete cay kahve tasisaydim cok zoruma giderdi. Yanlis anlamayin sadece sasirdim boyle olusuna.

Konunuza gelecek olursam haddini bildirmekle dogru yapmissiniz. Kovma konusunda birsey diyemeyecegim. Belki daha uygun bir dille davranislarinin yanlis oldugunu anlatsaydiniz bir daha yapmazdi. Ama maili ne zaman atmis onu anlamadim siz kovduktan sonra mi? O zaman uzaklastirmakla dogru yapmışsınız.

O zaman kopar entrikalar da Allah korusun olmasın öyle bir şey.
Konu sahibesi bence sadece bebeklerinizi düşünün.

Belki de hamile olduğunu söyleyince kiz da kendi kendine senin kocanla birlikte olamadigini ve kocani bastan çıkartabileceğini düşünmüştür kim bilir...

Bu arkadasin kendi kendine olusturdugu garip bir dunyasi var ve sanirim orada mutlu. Arada bizim dunyaya da bekleriz sizi.

Bana da öyle geliyor

Henüz bu ay üye olmuş.
Üçüzlere hamile
Çok iyi bir işi ve pozisyonu var.
Eşi her işi yapıyor, temizlik, yemek vs. Hem de çok yakışıklı.
Annesi ve kayınvalidesi de mükemmel, bakıcı tutma, biz bakarız diyorlar. Üçüzlere!
Herkes onu kıskanıyor.
Üstelik 26 yaşında bir çıtır...

taktik
saygıyla selamlıyorum :)

Ya hayır da anlamıyorum ben buraya yorum yazıyorum "her insan gibi" birisi çıkmış bana malzeme arıyorsun diyor. Ne hakla hanfendi ! İstediğime istediğimi yazarım. (Makul ölçüler içerisinde) bunu yazmamın benim aşk hayatımla nişan atmamla Ne alakası var ? Eski konuları açıp benim yaramı deşmek mi smacınız ? Buraya yorum yazmamın bunalımda olmamla alakası nedir ? Malzeme arayan gündem arayan sizsiniz ki benim konularım üzerinden yürüyorsunuz. Farklı konu sahibelerine yorum yapmam beni ilgilendirir ve gündem peşinde diye benim üzerime gelemezsiniz. Ayıp yaptığınız. Z ztmm_
Mune bu kişi beni ağır aşağılıyor özelden de bildirdim size ama bana yapılan bu ayıp gereğinin yapılmasını istiyorum bu kullanıcı hakkında.

Her konuda bir mesajım var diye bu sizin her konunuza aynı stil yaklaşacağım anlamına gelmez. Evet ilk konunuzda arkadaşınız böyle davranmış olabilir ve üzülmüştüm. Ancak şu an o arkadaşınızın bile söylediklerini çarpıtmış olabileceğinizi düşünüyorum. Bu konuda da kafama yatmayan yerleri yazdım ancak gerçekse sorulara cevap verip netliğe kavuşturmak yerine işinize gelmeyen herkese tepki gösteriyorsunuz, hoş değil bunlar ve inandırıcılığınızı yitiriyor. Bunu ister kabul edin ister etmeyin.

Sizi ağır aşalıyorum öyle mi ? Gerekli yerlere bildirim yaptıysanız herşey kontrol edilir siz hiç merak etmeyin .

Mune yazışmaları kontrol edermisiniz lütfen , kimi nasıl aşalamışım bende merak ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…