- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Bu konuda öyle kişilerden bahsedilmiş dimi ve siz açık açık onları savunmuşsunuz onlara o....pu denilmez demişsiniz sizene başkasının kime ne şekilde hitap etmesinden..
Çok yönlü bakmaya gelince konu sahibi abartmış olsada sonuçta bu konuda evli erkeklere bile isteye sarkıntılık yapan kişilerden bi örnek var bunu yabana atmadan yorum yapın bence..
Bide ekstradan konu sahibinin hamile olduğunu da hatırlatayım hamilelikte hormonlar başka türlü çalışıyor en ufak bi şeti bile abartabiliyor insan bukadar üstüne gidilmeside anlamsız...
Ne mini etekliym ne kırmızı rujluyum ne de platin sacli biriyim bildiğin dümdüz kapalı biriyim. Nasıl konuda "kapalı kadın" sözü geçtiğinde tepki veriliyorsa aynı şekilde açık saçık pemde dudak mini şort vs vs sözü geçtiğinde de aynı tepkilerin verilmesi çok normal. Detay vereceğine çok bakımlı bir kız / kadın/ bayan vs diyebilirdi
kız 1 haftadır sizin şirkette. eşin başka şubede. kız yöneticinin yanında ilk kez gördüğü adama asılıyor, hemen sizin sosyal hesapları buluyor, şirketin web sayfasından bulup mail atıyor vs.bakın atıyorum siz x firmasında çalışıyorsunuz ve ben bunu bir yerden öğrendim. şirketin sitesine giriyorum yönetim şeması vardır büyük şirketlerde be orrada yönetimde olan herkesin ismi resmi iletişim bilgileri yazar. eşimde böyle bir şirkette çalışıyor ve iletişim bilgileride yazıyor. kız bir şekilde öğrenmiştir benim sosyal medya hesaplarımdan
insanların kıyafetine saçına makyajına karışamazsınız. eğer bu yönde bi şirket politikanız varsa bunu baştan belirtsiniz. sonuçta kız işe alınmış size mi soracak saçının boyasını?
aynen kesin kocanızı bakışları ile yemiştir.
eşiniz mi dedi? eşiniz ne hakla başka firma personeline tamam çıkabilirsin diyor? eğer siz dediyseniz sorun yok.
ne deseydi. baybay mı deseydi? bunda da nasıl bi anormallik gördünüz bilemedim.
bu durum alnınızda yazmıyor değil mi? siz söylemeden nerden bilsinler. belki bekar sanıyolardı, olamaz mı?
atmasın? mail adresini nerden bulmuş?
aferin. kendisine mail atan bi kadına küfür edecek kocayı baş tacı yapmak gerek. küfür çok güzel bişey çünkü.
Benim kafami anlamaya çalışmayin bak konuda belirtildiği gibi adam götürmeye gitmiş :) o tarzda giyinenlerin giyindigi yer önemli niyetini kalitesini belli etmiş niye olayı carpitiyorsunuz ki ben burdayım demeye gerek varmı is ogrenmeye giden stajerin ...benim de saçım platin mini etek giymem kırmızı ruj kullanırım bu kafa dedigin seyden degilim :)niye beni otekelestiriyorsun diyerek hedef gösteriyorsun esas bu kafayı anlamıyorum ama iyi taktik buldunuz sakin kaybetmeyin her zaman işinize yarar sevgiler....sırf böyle giyindi diye piyasa yapmaya mı gidiyor oluyor
inanmıyorum ya size hangi kafadasınız ben anlamıyorum
kızı savunmuyorum ama tarzı budur böyle giyinmeyi seviyordur niye illa dikkat çekmek için giyinsin ki
kadınlar bile böyle düşünürken erkekler ama mini etek giydi deyip tecavüzü haklı çıkarmalarına ses etmemek gerek
İşte herkesin bakış açısı farklı arkadaşım sen bakımlı olarak algılarsn başkası hmmm şirreeeet diye algılar. Bazıları da benim gibi objektif bakar. Neyse niyetim kavga etmek değil sadece açık ya da bakımlı bir bayanın bu kadar kötü gösterilmemesnden yanayım ...Bana göre zaten dikkat çekici şekilde bakımlı demeye çalışmış aynen bende kapalı rujsuz saç boyasız biriyim ve ayrıca bahsi geçen kadını aşağılamıyorum konu sahibinin de dış görünüşünü eleştirmekten ziyâde tavırlarını, üslubunu eleştirdiğinin gayet farkındayım..
O zaman kopar entrikalar da Allah korusun olmasın öyle bir şey.kız 1 haftadır sizin şirkette. eşin başka şubede. kız yöneticinin yanında ilk kez gördüğü adama asılıyor, hemen sizin sosyal hesapları buluyor, şirketin web sayfasından bulup mail atıyor vs.
ilginç.
eğer gerçekse kız kocanın peşini bırakmaz.
Ben kullanmam kullananı da sorgulama hakkını bulmam kendimde..tamam siz o tip kelimeler kullanın terbiyeniz müsade ediyorsa.
Bu arkadasin kendi kendine olusturdugu garip bir dunyasi var ve sanirim orada mutlu. Arada bizim dunyaya da bekleriz sizi.
taktikBen
Benim kafami anlamaya çalışmayin bak konuda belirtildiği gibi adam götürmeye gitmiş :) o tarzda giyinenlerin giyindigi yer önemli niyetini kalitesini belli etmiş niye olayı carpitiyorsunuz ki ben burdayım demeye gerek varmı is ogrenmeye giden stajerin ...benim de saçım platin mini etek giymem kırmızı ruj kullanırım bu kafa dedigin seyden degilim :)niye beni otekelestiriyorsun diyerek hedef gösteriyorsun esas bu kafayı anlamıyorum ama iyi taktik buldunuz sakin kaybetmeyin her zaman işinize yarar sevgiler....
çünkü her konuda bir mesajınız var özellikle arayıp bulmadım sizin gibi birkaç kişi daha var gözüme batan kesin yazmıştır dedim ve yazmışsınızda. eve birdaha konu açarsam tekrar dile geitricem ilk yazdıklarımı
Ya hayır da anlamıyorum ben buraya yorum yazıyorum "her insan gibi" birisi çıkmış bana malzeme arıyorsun diyor. Ne hakla hanfendi ! İstediğime istediğimi yazarım. (Makul ölçüler içerisinde) bunu yazmamın benim aşk hayatım nişan atmam belki bunalımda olmamla alakası nedir ? Malzeme arayan gündem arayan sizsiniz ki benim konularım üzerinden yürüyorsunuz. Ayıp yaptığınız. Z ztmm_
Mune bu kişi beni ağır aşağılıyor özelden de bildirdim size ama bana yapılan bu ayıp gereğinin yapılmasını istiyorum bu kullanıcı hakkında.
Evet aşağılıyorsunuz ve bu çok ayıp. Gerçekten.Sizi ağır aşalıyorum öyle mi ? Gerekli yerlere bildirim yaptıysanız herşey kontrol edilir siz hiç merak etmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?