Hamile olduğumu bile bile bu nasıl kadın

ben 5 aylık hamileyim ve 3 küçük prensese. çalıştığım şirkette üst düzey yöneticiyim.
Çalışan bi bayanım özel bir şirkette üst düzey yöneticiyim çok şükür eşimde öyle halimiz vaktimiz yerinde.
evimiz üç katlı eşimle yatak odamız çatıkatında.
Ben özel bi şirkette yönetici olarak çalışıyorum.

ben biraz kibir sezdim konularınızda insanlara üstten bakıyorsunuz aşağılıyor gibisiniz. açtığınız her konuda üst düzey yönetici olduğunuzu eşinizinde aynı olduğunu yaşam standartınızın yüksek olduğunu mutlaka iki laf arasına yazmışsınız. konularınızla alakası olmasa bile.

evet çok kibirliyim bundan sizene

Kotu yorumlarinizla hamile bir kadinin canini sıkacağıniza hic yorum yapmasaydiniz daha iyiydi.Cok yanlis dusunuyorsunuz.Ister istemez kadinin dikkatini cekmistir dis gorunusu.Allah askina bir de isiniz gucunuz yok tek tek alinti yaparak cevap vermissiniz.Gareziniz mi var?O kadar insan da yorumu begeniyor,hayret.

Bir de şu var Eşim evlenmeden öncede çok özeniyordu bir hamile ol sana ne kıyafetler alıcam diye. Hala öyle engüzellerini alıyor sağolsun. Çokta zevklidir. Geçen gün bana hiç yakışıyormu o kıyafetler sana diyor. 3üz olmasına rağmen evetkarnım çok büyüyor fakat fiziğimde hiçbir bozulma olmadı çok şükür herkeste çok mükemmel bir hamile oldun diyor puhahahahah

kocana asılmış onu anladıkta hamilelik ne alaka??

senin kocan olduğunu bilmeden (haliyle hamile kadın kocası (kocaman bi tamlama oldu) olduğunu da bilmiyor) olmuş bi olay.

bi arkadaş diyodu ya; sanki dünyanın sonu geliyo da insanlığı kurtaracak son bebeği doğuruyosunuz diye aklıma o geldi.

aynen canım bak bunlarda konularında kendi yazdıkları;
ben 5 aylık hamileyim ve 3 küçük prensese. çalıştığım şirkette üst düzey yöneticiyim.
Çalışan bi bayanım özel bir şirkette üst düzey yöneticiyim çok şükür eşimde öyle halimiz vaktimiz yerinde.
evimiz üç katlı eşimle yatak odamız çatıkatında.
Ben özel bi şirkette yönetici olarak çalışıyorum.

Konu kibir abidesi çünkü ve kimse kimseyi kıyafeti, dini, kültürü, duruşu, eteği, makyajı, baş örtüsü, saçının platinini yargılayamaz ! Önce bunu öğrensin sonra yönetici olsun.. pardon "üst düzey mikemmel yönetici"

böylelerini dövmek ananın ak sütü gibi helaldir maile yazsaydın eşinmiş gibi gel beklıyorum surda dıye toplasıp evıre cevıre dövün kendıne gelsın karaktersiz kadın evet cok sınırlendım.

ya yalan konuşuyor ya da sonradan görme... eğer öyleyse ağzından burnundan kibir akıyor.

Bence aile şirketi babası devretmiş hanfendiye.
bizim iş yerinin yanına bi iş yeri açılmıştı kadın kendi açtı 2 de eleman aldı yanına elektirik su fatura ödemesi yapıyorlardı. kadın iki kızın resmen burnundan geitiriyordu. konu sahibi gibi yöneticiyim ben diyerek geziyordu ortalarda 5 metrekarelik yerde o geldi aklıma.

Kazen Mune konumu kapatın lütfen mümküse üyeliğimide iptal edin insanlar burada dertlerini veya sorunlarını paylaşamıyor böyle insanşar olduktan sonra. Ne kadar kötü niyetlisiniz

Onu bunu bilmem de, Kadın anlattığınız gibi ise (fiziki özelliklerini kast ediyorum) öyle bir kadını elinin tersi ile itecek Adam ıh ıııh sanmıyorum dünya'ya gelmiş olsun.

Haa tabii ki gidip beraber olacaklar değil, ama küfür ne yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…