- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
evet çok kibirliyim bundan sizeneben 5 aylık hamileyim ve 3 küçük prensese. çalıştığım şirkette üst düzey yöneticiyim.
Çalışan bi bayanım özel bir şirkette üst düzey yöneticiyim çok şükür eşimde öyle halimiz vaktimiz yerinde.
evimiz üç katlı eşimle yatak odamız çatıkatında.
Ben özel bi şirkette yönetici olarak çalışıyorum.
ben biraz kibir sezdim konularınızda insanlara üstten bakıyorsunuz aşağılıyor gibisiniz. açtığınız her konuda üst düzey yönetici olduğunuzu eşinizinde aynı olduğunu yaşam standartınızın yüksek olduğunu mutlaka iki laf arasına yazmışsınız. konularınızla alakası olmasa bile.
Kotu yorumlarinizla hamile bir kadinin canini sıkacağıniza hic yorum yapmasaydiniz daha iyiydi.Cok yanlis dusunuyorsunuz.Ister istemez kadinin dikkatini cekmistir dis gorunusu.Allah askina bir de isiniz gucunuz yok tek tek alinti yaparak cevap vermissiniz.Gareziniz mi var?O kadar insan da yorumu begeniyor,hayret.insanların kıyafetine saçına makyajına karışamazsınız. eğer bu yönde bi şirket politikanız varsa bunu baştan belirtsiniz. sonuçta kız işe alınmış size mi soracak saçının boyasını?
aynen kesin kocanızı bakışları ile yemiştir.
eşiniz mi dedi? eşiniz ne hakla başka firma personeline tamam çıkabilirsin diyor? eğer siz dediyseniz sorun yok.
ne deseydi. baybay mı deseydi? bunda da nasıl bi anormallik gördünüz bilemedim.
bu durum alnınızda yazmıyor değil mi? siz söylemeden nerden bilsinler. belki bekar sanıyolardı, olamaz mı?
atmasın? mail adresini nerden bulmuş?
aferin. kendisine mail atan bi kadına küfür edecek kocayı baş tacı yapmak gerek. küfür çok güzel bişey çünkü.
kibir iyi bir şey değildir. bu tip insanlar pek sevilmezler benden söylemesi. yinede siz bilirsiniz.evet çok kibirliyim bundan sizene
Bir de şu varben 5 aylık hamileyim ve 3 küçük prensese. çalıştığım şirkette üst düzey yöneticiyim.
Çalışan bi bayanım özel bir şirkette üst düzey yöneticiyim çok şükür eşimde öyle halimiz vaktimiz yerinde.
ben biraz kibir sezdim konularınızda insanlara üstten bakıyorsunuz aşağılıyor gibisiniz. açtığınız her konuda üst düzey yönetici olduğunuzu eşinizinde aynı olduğunu yaşam standartınızın yüksek olduğunu mutlaka iki laf arasına yazmışsınız. konularınızla alakası olmasa bile.
itici görünüyor onu deme istemiş arkadaş bence..evet çok kibirliyim bundan sizene
☺Bir de şu varEşim evlenmeden öncede çok özeniyordu bir hamile ol sana ne kıyafetler alıcam diye. Hala öyle engüzellerini alıyor sağolsun. Çokta zevklidir. Geçen gün bana hiç yakışıyormu o kıyafetler sana diyor. 3üz olmasına rağmen evetkarnım çok büyüyor fakat fiziğimde hiçbir bozulma olmadı çok şükür herkeste çok mükemmel bir hamile oldun diyor puhahahahah
aynen canım bak bunlarda konularında kendi yazdıkları;parçaları birleştir ve bir daha öyle konu aç ki inanmak kolay olsun canım. geçmiş konularına baktım da sürekli bulundğun mevkiden bahsetmişsin burdan bakınca çok çirkin görünüyor ... sağlıklı doğumlar
Bir de şu varEşim evlenmeden öncede çok özeniyordu bir hamile ol sana ne kıyafetler alıcam diye. Hala öyle engüzellerini alıyor sağolsun. Çokta zevklidir. Geçen gün bana hiç yakışıyormu o kıyafetler sana diyor. 3üz olmasına rağmen evetkarnım çok büyüyor fakat fiziğimde hiçbir bozulma olmadı çok şükür herkeste çok mükemmel bir hamile oldun diyor puhahahahah
Konu kibir abidesi çünkü ve kimse kimseyi kıyafeti, dini, kültürü, duruşu, eteği, makyajı, baş örtüsü, saçının platinini yargılayamaz ! Önce bunu öğrensin sonra yönetici olsun.. pardon "üst düzey mikemmel yönetici"Kotu yorumlarinizla hamile bir kadinin canini sıkacağıniza hic yorum yapmasaydiniz daha iyiydi.Cok yanlis dusunuyorsunuz.Ister istemez kadinin dikkatini cekmistir dis gorunusu.Allah askina bir de isiniz gucunuz yok tek tek alinti yaparak cevap vermissiniz.Gareziniz mi var?O kadar insan da yorumu begeniyor,hayret.
ya yalan konuşuyor ya da sonradan görme... eğer öyleyse ağzından burnundan kibir akıyor.aynen canım bak bunlarda konularında kendi yazdıkları;
ben 5 aylık hamileyim ve 3 küçük prensese. çalıştığım şirkette üst düzey yöneticiyim.
Bence aile şirketi babası devretmiş hanfendiye.ya yalan konuşuyor ya da sonradan görme... eğer öyleyse ağzından burnundan kibir akıyor.
bizim iş yerinin yanına bi iş yeri açılmıştı kadın kendi açtı 2 de eleman aldı yanına elektirik su fatura ödemesi yapıyorlardı. kadın iki kızın resmen burnundan geitiriyordu. konu sahibi gibi yöneticiyim ben diyerek geziyordu ortalarda 5 metrekarelik yerde o geldi aklıma.Bence aile şirketi babası devretmiş hanfendiye.
sanmamBence aile şirketi babası devretmiş hanfendiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?