- 19 Ağustos 2017
- 6.479
- 39.417
- 548
- 34
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
Tribe girmedim 3 4 gündür halsizim zaten karnımda da sancılar var ara ara. Düşük yaptığım için korkuyorum o zmanda böyle sancılar başlamıştı doktordan randavu aldım şuan dada uzanmaktan başka yapıcak bişeyim yok.İyi de test yapana kadar gebe olduğunu ikiniz de bilmiyordunuz.
Ay çift şerit uzanayım artık
Diye yattıysan
Ee haklı yani, hastalık değil ki bu
Muayene bile olmadan, triplere girmene anlam veremedi galiba
Bizim ülkemizde 1 saat çalışıp evine dönen yok zaten,madem millet hem iş,hem ev işi,hem hamilelik şu bu yapıyormuş,diğer erkek ve çalışan kadın milleti de akşama kadar çalışıyor,abartmasın o daİlk evlendiğimizde beni çalışanı gibi görüyodu çyle muamele vardı evde neyse aştık onu konuştukça problemli oldum :)
Açıkçası ilk bir düşük olduğu için bnd kalbi atana kadar havaya girmek istemedim. Ama bu kadar da hiç bişi olmamış gibi akşam eve gelip haberlere dalması da üzdü hala izliyor. Bizim evde yatana kadar haber açıktır malesef. Ben tabletten ordan bırdan başka bişeyler bulup izlerim akşama kadar çalıştığı için tv onun hakkıymış bn gündüz izliycekmişm
Ama bu kadar da hiç bişi olmamış gibi akşam eve gelip haberlere dalması da üzdü hala izliyor.
Herkes farklı.. onlar öyle siz böyle. Eminim fırsatları olsa onlarda yatıp uzanmak isterdi. Bence eşinizin söylediklerini dikkate almayın siz kendinize ve bebeğinize odaklanın istediğinizde yatın istediğinizde uzatın ayaklarınızı dinlenin hamileliğinizin keyfini çıkarın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinçok zor şartlarda büyüyüp yetişmiş akrabaları da öyle saygı duyuyorum ama ben öyle yetişmedim hiç bir zamanda ona saygıda kusur etmedim düşük yaptığım için korkuyorum stres oldukça sancı da girebiliyor ve uzanma ihtiyacı oluyor.
O hizmet edilsin sürekli ev işi yapılsın çayı yemişi eksik olmasın sever ama böyle bir zmanda benim elim nasıl iş tutsun. Çevresindeki insanlar gerçekten de taş gibiler öyle büyümüşler çocukta doğuruyolar işlerine de bakıyolar ama ben perişan oluyorum öyle değilim ki...
Nasıl yani?Şuan eşinizin sizi el üstünde tutmasi gereken bir dönem ve o bunu yapmak yerine hayıflanıyor.Çok ilginç,baba olmayı istiyor mu?Pek hevesli değil sanırım ki geçmişte kötü bir tecrübeniz de olmuş.Elbette eşinizi en iyi siz tanırsıniz ama böyle bir durumda ne yapilabilir ki?Artık hamilesiniz,inşallah sağlikla doğsun ne diyelimmerhaba hanımlar bugün öğleden sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim daha önceden bir düşük yapmıştım
Hafif hafif sancılarım var ayakta kaldığımda bir kaç gündür batma gibi sancılar oluyor doktordan randavu aldım hafta içi gidicem inş
Ama sorunum farklı eşim bebek istemesine rağmen sanki hiç hamile kalmamışım gibi davranıyor odaya geçip uzandım böyle hasta gibi mi yapıcaksın kendini dedi
Bir önceki hamileliğimde ağır kaldırmamam gerektiği zamanlarda da senin taşıman lazım diyodum tuhaf tuaf bakıyodu. Herkes hem çalışıp hem eve bakıp hem çocuk doğuruyormuş ne insanlar varmış.
Anlatamıyorum derdimi kendimi naza çekiyorum ilgi bekliyorum olarak anlıyor bu şekildede nir bebek kaybettik .tavsiyesi olan var mı?
Oncelikle Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin bnde tup bebekle zor tedavi sonra hamile kaldim cok Şükür robbime hamile kaldigim gunden uc aya kadar risk vardi hp yattim suan bes aylik oldum ve bes aydr hic hic temizlik yapmıyorum esim yapiyo herseyi kendisi tapiyo yapamadigina temizlikci cagiriyo ilk baslarda yemk yapamiyordum suan yapmayi basladim ve hala temzlik yapmıyorum saolsun esim kendisi yapti herseyi ama gel görki cocuk istedigine ragmen hic babalik duygusu yok konturola gidip geliyorum hic sormuyo bn anlatıyorum ultrason resmini anlamiyorum ki diyo bi tek renkli ultrason resmini gordu onda da bi tepki bermedi bebek tepki atiyor diyorum he garcektenmi iyi diyip geciyo gecen oturdum karşısina sen istemiyormusun bu bebegi dedim ne alakasi bar cok ama cok istiyorum ama daga bsy hissetmiyorum ki diyo bazi erkekler bebegi eline alana kadar bsy hissetmezler sen bakma esine ne derse desin sen icinde ki yavrunu dusun bak gor inşallah kucagna al nasilda benm cocugum diye sevmeyi baslar butun zorluklari kadin ceker sonrada bnm cocugum derler Allah hayırlı sagliklisiyle kucagna almayi nasip etsinmerhaba hanımlar bugün öğleden sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim daha önceden bir düşük yapmıştım
Hafif hafif sancılarım var ayakta kaldığımda bir kaç gündür batma gibi sancılar oluyor doktordan randavu aldım hafta içi gidicem inş
Ama sorunum farklı eşim bebek istemesine rağmen sanki hiç hamile kalmamışım gibi davranıyor odaya geçip uzandım böyle hasta gibi mi yapıcaksın kendini dedi
Bir önceki hamileliğimde ağır kaldırmamam gerektiği zamanlarda da senin taşıman lazım diyodum tuhaf tuaf bakıyodu. Herkes hem çalışıp hem eve bakıp hem çocuk doğuruyormuş ne insanlar varmış.
Anlatamıyorum derdimi kendimi naza çekiyorum ilgi bekliyorum olarak anlıyor bu şekildede nir bebek kaybettik .tavsiyesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?