Hamile olduğumu öğrendim sevinenedim

Tekrar kaybetmekten korktuğunu güzelce anlat bu arada tebrik ederim canım darısı biz isteyenlerin başına insallah Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin

Dinleme o odunu...
Kendi tuzu kuru tabii. Yolladı spermleri hoop bitti işi heralde kendi düşüncesiyle. Birkere kaybetmişin zaten bebeğini dikkat et canım sen , yorma kendini doktora gidince sorarsın zaten , düşük riskn varmı yokmu diye...

İyi de test yapana kadar gebe olduğunu ikiniz de bilmiyordunuz.

Ay çift şerit uzanayım artık
Diye yattıysan

Ee haklı yani, hastalık değil ki bu

Muayene bile olmadan, triplere girmene anlam veremedi galiba
Tribe girmedim 3 4 gündür halsizim zaten karnımda da sancılar var ara ara. Düşük yaptığım için korkuyorum o zmanda böyle sancılar başlamıştı doktordan randavu aldım şuan dada uzanmaktan başka yapıcak bişeyim yok.

Bizim ülkemizde 1 saat çalışıp evine dönen yok zaten,madem millet hem iş,hem ev işi,hem hamilelik şu bu yapıyormuş,diğer erkek ve çalışan kadın milleti de akşama kadar çalışıyor,abartmasın o da

böyle söylediği zaman çok üzerinde durma üzme kendini.dinlen.anlayamıyorlar maleseff.
evet dinlenmem gerekiyor de.nasıl olması gerekiyorsa bebeğin sağlığı ve senin sağlığın için onu yap.
bir zaman sonra alışır ve kabul eder.
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini..

Herkes farklı.. onlar öyle siz böyle. Eminim fırsatları olsa onlarda yatıp uzanmak isterdi. Bence eşinizin söylediklerini dikkate almayın siz kendinize ve bebeğinize odaklanın istediğinizde yatın istediğinizde uzatın ayaklarınızı dinlenin hamileliğinizin keyfini çıkarın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Herkesin hamileligi farklı. Ben 7.ayı bitirdim hala istifra ediyorum. Arkadaşım benden 2 hafta küçük, tek bir kere kusmadi.
Kimisine enerji geliyor, kimisi uykudan gözünü açamıyor.
Bence bu sizin için bir firsat olsun. Eşinizin alıştığı bütün hizmetleri unutturun. Hamilelik de geçici ama bebek kalıcı dogumdan sonra da beklemesin çayını cerezini.
Alıp karşınıza bir kere konuşun. Hem fiziken hem de ruhen yardıma ihtiyaciniz olduğunu söyleyin. Ama fazla da yuz goz olmayin. Yapmayacak olan yapmıyor. Bir kere konusun, gerisini beklentiye girmemeye çalışın. Yatın, su isteyin, yastık isteyin. Alistirin valla. Baba olmak bedava değil

Nasıl yani?Şuan eşinizin sizi el üstünde tutmasi gereken bir dönem ve o bunu yapmak yerine hayıflanıyor.Çok ilginç,baba olmayı istiyor mu?Pek hevesli değil sanırım ki geçmişte kötü bir tecrübeniz de olmuş.Elbette eşinizi en iyi siz tanırsıniz ama böyle bir durumda ne yapilabilir ki?Artık hamilesiniz,inşallah sağlikla doğsun ne diyelim

Sabir dile allahtan yapabildiģini yap, yapamadigini guzel vir dille anlat. Erkekler bizim gibi olmuyorlar malesef.... esin isteyken yat mesela. Uyu dinlen. O geldiginde de dedigi seyleri yapmaya calis. Yapamiyorsan esine guzel bir dille anlat. Canim cok halsizim, kalkip kendin alabilirmisin cayini? Dolapta cerezde vardi. Vs aman iste ne dersen de okuz oda bir ayri konu ama

Hayırlı olsun inşallah Rabbim sag salim elinize almak nasip etsin, bende 6 tane düşük yaptığım için sizi çok iyi anlıyorum. Doktora tek olarak gidin esinizin davranışlarını anlatin ve onunla konuşmasını rica edin ,daha sonra esinizle gidin doktorun konusmalari etkileyecektir diye düşünüyorum, hatta bütün hamileliginiz boyunca eşinizi de yaninizda götürun ki ne kadar zor seyler cektiginizi görsün değişiyor lar çünki...

Oncelikle Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin bnde tup bebekle zor tedavi sonra hamile kaldim cok Şükür robbime hamile kaldigim gunden uc aya kadar risk vardi hp yattim suan bes aylik oldum ve bes aydr hic hic temizlik yapmıyorum esim yapiyo herseyi kendisi tapiyo yapamadigina temizlikci cagiriyo ilk baslarda yemk yapamiyordum suan yapmayi basladim ve hala temzlik yapmıyorum saolsun esim kendisi yapti herseyi ama gel görki cocuk istedigine ragmen hic babalik duygusu yok konturola gidip geliyorum hic sormuyo bn anlatıyorum ultrason resmini anlamiyorum ki diyo bi tek renkli ultrason resmini gordu onda da bi tepki bermedi bebek tepki atiyor diyorum he garcektenmi iyi diyip geciyo gecen oturdum karşısina sen istemiyormusun bu bebegi dedim ne alakasi bar cok ama cok istiyorum ama daga bsy hissetmiyorum ki diyo bazi erkekler bebegi eline alana kadar bsy hissetmezler sen bakma esine ne derse desin sen icinde ki yavrunu dusun bak gor inşallah kucagna al nasilda benm cocugum diye sevmeyi baslar butun zorluklari kadin ceker sonrada bnm cocugum derler Allah hayırlı sagliklisiyle kucagna almayi nasip etsin

Üzülme canım erkeklerin oğu bole...dar kafalılar...senin diğer kadınlardan daha riskli bir hamilelik geçireçeğin gerçeğine inandır.oda bu fikre alışır zaman.hayırlı olsun bebeğin sağlıkla al kucağına...

İşte bunlar hep,
"Hamilelik hastalık değildir..."
Diyip duranlar yüzünden...
Adam ne bilsin ne hissettiğini...
Kolay zannediyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…