- 28 Şubat 2017
- 442
- 731
- 53
- 60
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
A ooo diyesim geldi...İlk evlendiğimizde beni çalışanı gibi görüyodu çyle muamele vardı evde neyse aştık onu konuştukça problemli oldum :)
Açıkçası ilk bir düşük olduğu için bnd kalbi atana kadar havaya girmek istemedim. Ama bu kadar da hiç bişi olmamış gibi akşam eve gelip haberlere dalması da üzdü hala izliyor. Bizim evde yatana kadar haber açıktır malesef. Ben tabletten ordan bırdan başka bişeyler bulup izlerim akşama kadar çalıştığı için tv onun hakkıymış bn gündüz izliycekmişm
Neden? Eşiniz engelli mi? Eli ayağı yok mu?çok zor şartlarda büyüyüp yetişmiş akrabaları da öyle saygı duyuyorum ama ben öyle yetişmedim hiç bir zamanda ona saygıda kusur etmedim düşük yaptığım için korkuyorum stres oldukça sancı da girebiliyor ve uzanma ihtiyacı oluyor.
O hizmet edilsin sürekli ev işi yapılsın çayı yemişi eksik olmasın sever ama böyle bir zmanda benim elim nasıl iş tutsun. Çevresindeki insanlar gerçekten de taş gibiler öyle büyümüşler çocukta doğuruyolar işlerine de bakıyolar ama ben perişan oluyorum öyle değilim ki...
O bende isterim her an hizmetim görülsün.. çok kötü alıştırmışsın..çok zor şartlarda büyüyüp yetişmiş akrabaları da öyle saygı duyuyorum ama ben öyle yetişmedim hiç bir zamanda ona saygıda kusur etmedim düşük yaptığım için korkuyorum stres oldukça sancı da girebiliyor ve uzanma ihtiyacı oluyor.
O hizmet edilsin sürekli ev işi yapılsın çayı yemişi eksik olmasın sever ama böyle bir zmanda benim elim nasıl iş tutsun. Çevresindeki insanlar gerçekten de taş gibiler öyle büyümüşler çocukta doğuruyolar işlerine de bakıyolar ama ben perişan oluyorum öyle değilim ki...
Bebeği kucağına alınca anlar ben çok takmıltım hiç umırsamıyodu ama dpgduktan sonra kucagından indirmeyecek nerdeyse üzülme tadını çıkarmerhaba hanımlar bugün öğleden sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim daha önceden bir düşük yapmıştım
Hafif hafif sancılarım var ayakta kaldığımda bir kaç gündür batma gibi sancılar oluyor doktordan randavu aldım hafta içi gidicem inş
Ama sorunum farklı eşim bebek istemesine rağmen sanki hiç hamile kalmamışım gibi davranıyor odaya geçip uzandım böyle hasta gibi mi yapıcaksın kendini dedi
Bir önceki hamileliğimde ağır kaldırmamam gerektiği zamanlarda da senin taşıman lazım diyodum tuhaf tuaf bakıyodu. Herkes hem çalışıp hem eve bakıp hem çocuk doğuruyormuş ne insanlar varmış.
Anlatamıyorum derdimi kendimi naza çekiyorum ilgi bekliyorum olarak anlıyor bu şekildede nir bebek kaybettik .tavsiyesi olan var mı?
Pardon ama esiniz nereliiiçok zor şartlarda büyüyüp yetişmiş akrabaları da öyle saygı duyuyorum ama ben öyle yetişmedim hiç bir zamanda ona saygıda kusur etmedim düşük yaptığım için korkuyorum stres oldukça sancı da girebiliyor ve uzanma ihtiyacı oluyor.
misafir peşinde koşmaktan düşük yaptım yazmadım Allahın takdiri olduğunu ayrıca belirtmiştim, benimde çok uykum geliyor uykudan uyanıp gözümü açamıyorum içim geçiyor tekrar uyuyorum bu uykular baş ağrısı yapıcak diyede korkuyorum. Migrenim var doktora gidicektim emar çekilmeye şuan emara girmem mümkün değil sanırım.Takma bence onun dediğini. Bir yorumunda misafir peşinde koşmaktan düşük yaptım yazmışsın. Öyle düşünme eğer sağlıklı olsaydı tutunurdu her türlü. Demek ki sağlıksızdı o yüzden düşük yaptın.
Bende gündüz çoğu zamanımı uzanarak geçiriyorum. Bu gayet en doğal hakkın. Yemeğimi yapıyorum tabi temizlik de yormadan yapıyorum. Zaten ilk zamanlar halsiz olursun bunu ona açıkla,anlamıyorsa da umursamadan evet böyle geçecek de. Biraz zor alışıyorlar heralde benim de eşim ilk zamanlar sürekli uyuyorsun hasta olursun diyordu yavaş yavaş anladı. Hamileyim halsizlik yapıyor,hamileyim farkındaysan diye her gün usanmadan söyledim :)) 1 ay sonra anca anlayabildi :))))
Yani her insanın tepkisinin aynı olmasını beklemiyorum , ama 3 düşüğüm var İnan 10. Haftaya kadar hamileyim diyemedim , gebelik testi pozitif çıktı diyebildim. Ve kalp atışına kadar evde konusu açılmadı üstelik tüp bebek.
Aşırı bulantı vs olup da halsiz olanı anlarım da , açıkçası test pozitif çıktı , artık elimi tek bir şeye sürmem triplerini yaşamadığım için anlamıyorum.
Eşim de tamamen eşin gibi düşünüyordu sen çok üstüne düştün o yüzden düştü diye saçmalamışlığı bile varçok şükür çok rahat geçiyor hamileliğim, daha önce düşük yaşadığımız için her an tetikte olmamızı gerektirecek bir durum yok. Sen de biraz rahatlamaya çalış bu anlamda. Ben misafir ağırladığın için bebeğini kaybettiğine kesinlikle inanmıyorum, Allah'ın takdiri , çok erken düşüklerde zaten ağır kromozomal bozukluk en sık sebep. Ağır Kromozomal bozukluğu olan bir gebelik ürününü De istediğin kadar yatsan da rahim kabul etmiyor çok şükür.
Eşin için hemen yüksek tepkiler bekleme. Kadınlar olarak biz çok daha hızlı moda giriyoruz ama erkek kucağına almadan anlamıyor durumu tam. Hasta değilsin , gebelik testin pozitif çıktı , inşallah bikaç hafta sonra sağlıklı bir bebeğin kalp atışlarını da duyarsın. O zamana kadar sen eşine çok fazla yüklenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?