- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.275
- 548
- Konu Sahibi hayatagaci94
-
Evzacı arkadaşım var 30 bin kazanma falan yok hanımefendi çok hayal kuruyor.Allah evladın da gelin/damadında hayırlısını nasip etsin.
Kendimden örnek versem kıskanıyor denebilir, ki kimin ne'sini kıskanayımSakın yanlış anlaşılmasın hiç sevmem para mevzularını bana hep görgüsüzlük gelmiştir, benim yetiştirilme tarzıma göre ayıptır şu kadar para bu kadar para demek ama kendi işiniz için aylık 30 bin devede kulak, ki İstanbul'da dükkan kiralayacaksınız, içine masraf yapacaksınız, ilaç yığacaksınız, vergisi, stopajı, kirası, mali müşavir parası, çalışan maaş+sgk, ekstra giderleri derken zaten ilk zamanlar geliriniz giderinizi ancak karşılar.
Bi de üstüne insanlara üstten üstten bakılır, yok eğitimsiz yok ev hanımı bilmem ne. Var bence kayın ailenin bir bildiği.Aaaa olur mu öyle şey, geleneklerin çocuklara ev, araba, altın, mal, mülk, para verme kısmı alınır, eş ailesine hizmet etme, birlikte hareket etme, koloni yaşam kısmı reddedilir
elektra zaten İstanbul'da dükkan kiralamaktan bahsediyoruz, ki tamam ucuz semtler vardır ama çoğunluk dükkan kiraları pahalıdır, kafadan en az 10 bin dükkan kirası, bunun stopajı, elektrik, su gibi faturaları, e defter tutulması lazım m.müşaviri, çalışanı, yemek parası vs vs giderler varken siz ayda kaç ilaç satacaksınız da net 30 bin kalacak?Evzacı arkadaşım var 30 bin kazanma falan yok hanımefendi çok hayal kuruyor.
Hayır. Eğer anne babaysan o çocuk otobüslerde geziyo sen arabayla. O çocuk kirada oturuyo senin dört tane evin varsa sen anne baba olmamalısın haketmiyosun . Zaten bunu yapan insanlar hep mutsuz olurlar benim eşimin anne babası da öyle hep mutsuzlar herşeyleri var niye çünkü çocuklarının haklarına giriyolar. Çocuk çalışırken maaşı alıp yiyolar ama birşey vermek yok.
Daha hamile bile kalmadan bu laflari ediyorsunuz da bakalim siz anne olmayi hak edecek misiniz?Şöyle ki ben yakında eczanemi açıcam maaşım en az
eczacı olmam neden herkesi bu kadar ilgilendirdi daha doğrusu kıskandınız mı ? Evet eczane açınca en az 30 bin kazanıcam hepinizden daha iyi bir hayatım olucak gelinime de oğluma da kızıma da mal marlıklarımdan esirgemiycem burda bana karşı yazan herkes asıl paragöz insanlar sizsiniz. Kendi kanınızdan kendi çocuğunuzdan malınızı esirgiyosunuz. Allah sizlere akıl fikir versin. Böyle anne baba olmaz olsun.
Yakininda bos dukkan yokmus iki yıldırAylık 30000 kar getirisi olacak bu eczane nerede açılacak ve açılır açılmaz bu kadar kazanacağınızı nereden öngördünüz? Eczane nihayetinde bir ticarethanedir. Açacağınız bölge, nüfus, halihazırda açık olan eczane sayısı vs. bunlar önemli. Ve siz aylık 30000 kazanabilecekken 2 yıldır boştasınız. Yani 720000 ( ki bu parayla hem kendinize hem de eşinize oldukça lüks araç alabilirsiniz) kazanma ihtimaliniz varken kayınailemgiller!!! bize hiçbir şey almıyor diye acınacak bir hale düşmek...Bu hikaye bir yerden su koyveriyor ama bilemedim şimdi.....
FakirHamileyken işe otobüsle gidip geldim doğurgum şimdi de kızımla otobüsle gdip geliyorum
Ya mevzu o da değil ama ben eğitimliyim diyen kadınların böyle düşünmesine çok şaşırıyorum.Bi de üstüne insanlara üstten üstten bakılır, yok eğitimsiz yok ev hanımı bilmem ne. Var bence kayın ailenin bir bildiği.
Nişanlım veteriner klinik devralcaktı aylık 50 cıvarı getirisi vardı bende tabii o çok iyi arabamızı falan da alırız ev aldık kredısını rahat öderiz diye sonra demez mi kirası ilaçları faturaları derken 20 bın en fazla kalır ama çok iyi bir yerde olursa bı tık üstü yahu eczacı en fazla 10 bin yani ki bence ben bu paraya bile tavımda neyse afgjgf 6 bınede tavım yeterki atanayım afghh şaka bir yana eczacı arkadaşım 7 bın kazanıyor bazen 10 bine doğru anca zira kiralar en az 15 binden başlıyorelektra zaten İstanbul'da dükkan kiralamaktan bahsediyoruz, ki tamam ucuz semtler vardır ama çoğunluk dükkan kiraları pahalıdır, kafadan en az 10 bin dükkan kirası, bunun stopajı, elektrik, su gibi faturaları, e defter tutulması lazım m.müşaviri, çalışanı, yemek parası vs vs giderler varken siz ayda kaç ilaç satacaksınız da net 30 bin kalacak?
Oturmuş bir eczane devralsanız belki bir ihtimal, o bile net kar olarak 30 bin bırakmaz.
En az 30 bin mi wjhsbsnss. Hayallerden uyanma vakti.Şöyle ki ben yakında eczanemi açıcam maaşım en az
eczacı olmam neden herkesi bu kadar ilgilendirdi daha doğrusu kıskandınız mı ? Evet eczane açınca en az 30 bin kazanıcam hepinizden daha iyi bir hayatım olucak gelinime de oğluma da kızıma da mal marlıklarımdan esirgemiycem burda bana karşı yazan herkes asıl paragöz insanlar sizsiniz. Kendi kanınızdan kendi çocuğunuzdan malınızı esirgiyosunuz. Allah sizlere akıl fikir versin. Böyle anne baba olmaz olsun.
Fakirhaha .... Allah herkese hayırlı evlat hayirli mal versin ins sizinde olur...
dükkan kirasını KP ve KV kitleyemediği için bulamamıştır dükkanYakininda bos dukkan yokmus iki yıldır
Gelinin dukkan kirasini ödemeyecek insanlar anne baba olmasin!dükkan kirasını KP ve KV kitleyemediği için bulamamıştır dükkan
Fakirliğim yüzüme vuruldu a dostlarrŞöyle ki ben yakında eczanemi açıcam maaşım en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?