- 7 Ocak 2016
- 10.351
- 49.950
- 598
- Konu Sahibi hayatagaci94
-
Ben de bu yüzden evini kabul etmedim, torununa ver, babası ile görüşmüyor, yarın gittiği yerde eli boş arkası yok deyip ezmeye kalkmasınlar diye.kv bu beklentilerle 'size bi gün ev alıcam' masalı okuyordu
gittim krediyle ev aldım
bankaya 10 yıl borçlanıyorum
kv ye ömür boyu olacaktı
hiç işim olmaz
Ev alsınlar , araba alsınlar. OOO iyi yere park etmişsiniz valla. akılı kadının hali başka oluyor
Ay lütfen troll filan olun
Koskoca eczacılık gibi zor bi bölüm bitirmiş bir insan nasıl hala böyle şeylerin peşine düşer
Ya bana versin mi diyorum oğluna versin diyorum kendi oğlu hani çocuğu ya
Hamile olmanız şart değil, eşinizin ya da ailesinin imkanı varsa talep edersiniz. Herkes rahat etmek ister, kendi şartlarınız bunu sağlamıyorsa aileden destek alabilirsiniz. Burada sıkıntı, gebelik için koşul öne sürmeniz olmuş, şık değil belki ama çirkin bir talep olduğunu da düşünmüyorum. Eşinizle tatlı dille konuşun, imkan varsa neden olmasın.Merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
bizimki yaşarken vermezBen de bu yüzden evini kabul etmedim, torununa ver, babası ile görüşmüyor, yarın gittiği yerde eli boş arkası yok deyip ezmeye kalkmasınlar diye.
Aaaa olur mu öyle şey, geleneklerin çocuklara ev, araba, altın, mal, mülk, para verme kısmı alınır, eş ailesine hizmet etme, birlikte hareket etme, koloni yaşam kısmı reddedilirKayın aile sana ev de verir yazlık da verir, araba da verir. De hele sen gelinlik yapacan mı?
Aynen aynen, kaşıkla verip kepçeyle alacak. Eşimin üstüne geçse idi en azından, öderdik ama toki olduğu için olmadı. Eşim de ödemedi.bizimki yaşarken vermez
ölene kadar verecem diye ağzına bal çalıyor işte. biz de bi gün ev verecek diye etrafında dönücez sanıyor. halbuki insan gibi davransa istediği sevgiyi saygıyı görürdü ev vermesine gerek yoktu.
bedava peynir sadece fare kapanında oluyor
sende evini kabul etseydin muhtemelen burası benim evim diyerek hakimiyet kuracaktı
Neden sürekli eş ailesinden maddi beklentiniz var anlamadım siz o aileye paralarını yemek için gelin gelmiş gibi davranıyorsunuz kimse size bişey almak zorunda değil alabiliyorsanız eşiniz ve siz kendiniz çalışıp alın bu 2.sizin bu eş ailesinden bize ev almıyor araba almıyor konusu oldu çok şaçma bi düşünce yaa herşeyi hazır beklemeye iyi alışmışsınızMerhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Şöyle ki ben yakında eczanemi açıcam maaşım en azEvlerden ırak gelin modeli. Gerçekten eğitimli ( çünkü eczacı olduğunuzu söylüyorsunuz) bir kadının bu şekilde konuşmalar yapabildiğine inanamıyorum. Eczacılık fakültesi mezunu bir eczacı mısınız gerçekten şüpheye düştüm. Hele verdiğiniz cevaplar çok avam. Direkt ailenin maddi durumuna bakarak evlenip hazıra konmak istemişsiniz ama baltayı taşa vurmuşsunuz. Babanız alsın atabanızı zira sizin çalışıp da bir şey sahibi olalım derdiniz yok. Sahi neden okudunuz onca yıl? Kendinize yetmek için okumadınız mı? Tabii gerçekten okuduysanız
eczacı olmam neden herkesi bu kadar ilgilendirdi daha doğrusu kıskandınız mı ? Evet eczane açınca en az 30 bin kazanıcam hepinizden daha iyi bir hayatım olucak gelinime de oğluma da kızıma da mal marlıklarımdan esirgemiycem burda bana karşı yazan herkes asıl paragöz insanlar sizsiniz. Kendi kanınızdan kendi çocuğunuzdan malınızı esirgiyosunuz. Allah sizlere akıl fikir versin. Böyle anne baba olmaz olsun.Tabii ki eczacı degil
Bunda hemfikiriz,çünkü hala eczane açıp maaş alacağını sanıyor
Evlendim diye tum gelecegini bir erkege teslim etme. Onun iki dudagina birakma. Bir erkegin kadinin calisma hayatina katilmasina izin vermemesi de kanunlarda suc. Bu senin anayasal hakkin. Calisma hakkin var senin. Köle degilsin sen. Haklarini ogren bence. Evlilik yurusun diye herseye boynunu bukme.
Medeni kanunu bence tum kadinlarimiz haklarini ogrenmek icin evlenmeden once acip okumali. Haklarimizi bilmedigimizden saniyoruzki evlilik dedigin kurumda tek söz sahibi erkek. Oyle degil iste. Evlilik erkege hizmetcilik degil. Senin de haklarin var. Evlilik ortak bir hayat, zor olan hayatin yukunu beraberce paylasmak evlilik.
anan baban eczane acacak parayı niye vermedi hanım kız?Şöyle ki ben yakında eczanemi açıcam maaşım en az
eczacı olmam neden herkesi bu kadar ilgilendirdi daha doğrusu kıskandınız mı ? Evet eczane açınca en az 30 bin kazanıcam hepinizden daha iyi bir hayatım olucak gelinime de oğluma da kızıma da mal marlıklarımdan esirgemiycem burda bana karşı yazan herkes asıl paragöz insanlar sizsiniz. Kendi kanınızdan kendi çocuğunuzdan malınızı esirgiyosunuz. Allah sizlere akıl fikir versin. Böyle anne baba olmaz olsun.
Eliniz kolunuz tutuyor değil mi?sizleri okutmuslar da ....daha bu aileler ne kadar baksın size....Şöyle ki ben yakında eczanemi açıcam maaşım en az
eczacı olmam neden herkesi bu kadar ilgilendirdi daha doğrusu kıskandınız mı ? Evet eczane açınca en az 30 bin kazanıcam hepinizden daha iyi bir hayatım olucak gelinime de oğluma da kızıma da mal marlıklarımdan esirgemiycem burda bana karşı yazan herkes asıl paragöz insanlar sizsiniz. Kendi kanınızdan kendi çocuğunuzdan malınızı esirgiyosunuz. Allah sizlere akıl fikir versin. Böyle anne baba olmaz olsun.
Şöyle ki ben yakında eczanemi açıcam maaşım en az
Belediye havuzunda serinleyen ben.bebeğin denize girmesi için özel havuzu olan yazlık almalı
sonuçta herkesin girdiği suya mı girsin şehzadesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?