Hamile olmadan önce araba istemem?

Sizin yaptığınız daha saçma yalnız. Önce bir çalışın para kazanmanın ne olduğunu anlayın sonra paranıza kıyabilirseniz alırsınız kendinize bir araba, sürünmezsiniz otobüslerde. Kendi emeğinizin olmayan paradan nasıl talepte bulunabiliyorsunuz hayret ettim. Eşinizin ailesi sizin lüks zevkiniz için para vermek mecburiyetinde asla değil. Çok istiyorsanız kendi aileniz versin

Birincisi ailesi zengin. Eşiniz değil. Ailesinden para istemek zorunda değil.

Araba lazim.hamileyken hastane için sonrası bebek için şart.

İhtiyaç oalrak düzgun üslupla konuşsaydinız. Hamileyken arabasiz zor okurmu acaba deseydiniz. Alacakli gibi araba mi istenir.

kv bu beklentilerle 'size bi gün ev alıcam' masalı okuyordu
gittim krediyle ev aldım
bankaya 10 yıl borçlanıyorum
kv ye ömür boyu olacaktı
hiç işim olmaz
Ben de bu yüzden evini kabul etmedim, torununa ver, babası ile görüşmüyor, yarın gittiği yerde eli boş arkası yok deyip ezmeye kalkmasınlar diye.

Ev alsınlar , araba alsınlar. OOO iyi yere park etmişsiniz valla. akılı kadının hali başka oluyor

bu mesajlara bakarak sadece kp değil ki kardeşlerin de parasına göz dikmiş resmen

Ay lütfen troll filan olun
Koskoca eczacılık gibi zor bi bölüm bitirmiş bir insan nasıl hala böyle şeylerin peşine düşer

2 yıllık eczacı teknikeri mezunuysa demek
bu dilbilgisi bu vizyon bu anlayışla eczacı olması mümkün değil çünkü

Ya bana versin mi diyorum oğluna versin diyorum kendi oğlu hani çocuğu ya

gerçekten mi

Hamile olmanız şart değil, eşinizin ya da ailesinin imkanı varsa talep edersiniz. Herkes rahat etmek ister, kendi şartlarınız bunu sağlamıyorsa aileden destek alabilirsiniz. Burada sıkıntı, gebelik için koşul öne sürmeniz olmuş, şık değil belki ama çirkin bir talep olduğunu da düşünmüyorum. Eşinizle tatlı dille konuşun, imkan varsa neden olmasın.

Ben de bu yüzden evini kabul etmedim, torununa ver, babası ile görüşmüyor, yarın gittiği yerde eli boş arkası yok deyip ezmeye kalkmasınlar diye.
bizimki yaşarken vermez
ölene kadar verecem diye ağzına bal çalıyor işte. biz de bi gün ev verecek diye etrafında dönücez sanıyor. halbuki insan gibi davransa istediği sevgiyi saygıyı görürdü ev vermesine gerek yoktu.
bedava peynir sadece fare kapanında oluyor
sende evini kabul etseydin muhtemelen burası benim evim diyerek hakimiyet kuracaktı

5 sene okudum, işe girmeye çalıştım tam 5 sene işe girdim senesi dolmadan anneminde biraz olan birikmişi üstüne kredi çektim araba aldım. işim gücüm yokken evlenmek isteyenlere hayır dedim. evlendim şimdi arabamla mis gibi istediğim yere gidiyorum kocamın ailesinden de hiçbir şey beklemiyorum. bu eş ailesinden bişe bekleyenleri de hiç anlamıyorum niye insanlar size bişey almak zorunda ya da siz bişey alın diye para vermek zorunda çalışın alın araba alana kadarda doğurmayın madem

Kayın aile sana ev de verir yazlık da verir, araba da verir. De hele sen gelinlik yapacan mı?
Aaaa olur mu öyle şey, geleneklerin çocuklara ev, araba, altın, mal, mülk, para verme kısmı alınır, eş ailesine hizmet etme, birlikte hareket etme, koloni yaşam kısmı reddedilir

Aynen aynen, kaşıkla verip kepçeyle alacak. Eşimin üstüne geçse idi en azından, öderdik ama toki olduğu için olmadı. Eşim de ödemedi.

Neden sürekli eş ailesinden maddi beklentiniz var anlamadım siz o aileye paralarını yemek için gelin gelmiş gibi davranıyorsunuz kimse size bişey almak zorunda değil alabiliyorsanız eşiniz ve siz kendiniz çalışıp alın bu 2.sizin bu eş ailesinden bize ev almıyor araba almıyor konusu oldu çok şaçma bi düşünce yaa herşeyi hazır beklemeye iyi alışmışsınız

Şöyle ki ben yakında eczanemi açıcam maaşım en az
Tabii ki eczacı degil
Bunda hemfikiriz,çünkü hala eczane açıp maaş alacağını sanıyor
eczacı olmam neden herkesi bu kadar ilgilendirdi daha doğrusu kıskandınız mı ? Evet eczane açınca en az 30 bin kazanıcam hepinizden daha iyi bir hayatım olucak gelinime de oğluma da kızıma da mal marlıklarımdan esirgemiycem burda bana karşı yazan herkes asıl paragöz insanlar sizsiniz. Kendi kanınızdan kendi çocuğunuzdan malınızı esirgiyosunuz. Allah sizlere akıl fikir versin. Böyle anne baba olmaz olsun.

anan baban eczane acacak parayı niye vermedi hanım kız?
insan cocuğundan saklar mı?
eczane açmayacaklarsa nıye okuttular senı ?
sen dugun takılarını eczaneye yatırmak zorunda mısın?
belkı yenı gelınsın heves edıp takacak kısırlı gün partılerinde amca gelinleriyle yarışacaktın
böyle anne baba olmaz olsun yazıklar olsun
doğurup böyle sokağa atıyorlar

Eliniz kolunuz tutuyor değil mi?sizleri okutmuslar da ....daha bu aileler ne kadar baksın size....
Bu arada babanız size ne verdi?

E sorun ne zaman anlamadım, neden kocanızın ailesinden bekliyorsunuz? Açın eczanenizi kazanın 30bini. Çok kısa zamanda alırsınız arabanızı. Kendi paranızdan vermek istemiyor musunuz? Bedava mal tatlı geliyor tabi. Siz önce bir hayırlısıyla alın evladınızı kucağınıza dilerim aynı kendiniz gibi de bir gelininiz olur. Siz onların kanından değilsiniz ki kayınvalidenizi öz anneniz sandınız galiba. Madem çok istiyorsunuz kendi kanınızdan olan aileniz esirgemesin alsın size bir araba. Eşinizin böyle bir talebi yok demek ki. Eş ailesinden isteyeceğinize kendi ailenizden neden istemiyorsunuz?

Ne paragöz insanlar var ya.
Ailesinin parası gözünüze batıyor kıskanıyorsunuz resmen
Bırakın göz dikmeyi de kendi işinize gücünüze bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…