- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi hayatagaci94
-
Cok ayıp ne demek istemedim!! Ben bir villa, bir Porsche, kilom kadar altın ama o günkü kilom baz alındı bilerek kilo almıştım, istedim. Hepsini de taktılar böyle ben şıkkıdı şıkkıdı derken rüyamdan uyandımckvövkfkfkvkvYakın zamanda evleniyorum kuzucum altın konusu hiç açılmadı. İstersem babam terliği ağzıma vurur zira altın konuşmadın dimi ayıp sakın diye tembihliyor adghhj nişanımda iki bilezik takıldı ama adghjj
Valla ya çok safım arabayı bile eşimin ailesinden istemedim babacığım rahat gelip gidelim diye size araba alacağım dedi halbuki bunu eşimin yapması gerek altıma range rower çekmesi gerek sonuçta altını haketmiyorum hıhhhh o kadar vizyonsuz muyum diyeceğim ama atanamamış özellerde sürünen metro kullanan biriyim ben şimdi nereye ağlayayım ne tarafıma bayılayım oy dağlarCok ayıp ne demek istemedim!! Ben bir villa, bir Porsche, kilom kadar altın ama o günkü kilom baz alındı bilerek kilo almıştım, istedim. Hepsini de taktılar böyle ben şıkkıdı şıkkıdı derken rüyamdan uyandımckvövkfkfkvkv
Bosuna cellallendik bi kalp atısımız hızlandı sinir harbi geçirdik . İyi ki felç gecirmedim buna şükürBilmiyorumProsedür gereği üyelikleri askıya aldım, eğer dalga geçmiyorsa illa ki bir üyeliğini aktif ettirir ama ilk izlenim trollediği yönünde.
Kaynanam domates kurutmus bana ayırmıs. Domates icin bile o kadar mahcup oldum ki ev araba alsa gurur yapar kabul etmezdim kesin hem saf hem enayiyimValla ya çok safım arabayı bile eşimin ailesinden istemedim babacığım rahat gelip gidelim diye size araba alacağım dedi halbuki bunu eşimin yapması gerek altıma range rower çekmesi gerek sonuçta altını haketmiyorum hıhhhh o kadar vizyonsuz muyum diyeceğim ama atanamamış özellerde sürünen metro kullanan biriyim ben şimdi nereye ağlayayım ne tarafıma bayılayım oy dağlarbenim kilom kadar altın takılması gerekirken iç güveysi gibi koca alıyorum püğğğ
Bizi bu hayatta üzerler reisKaynanam domates kurutmus bana ayırmıs. Domates icin bile o kadar mahcup oldum ki ev araba alsa gurur yapar kabul etmezdim kesin hem saf hem enayiyim
Merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Araba alamazsan çocuk doğurmam der gibi olmuş. Ah şöyle kadın olamadıkMerhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Bu ayki mayışımlan kendime altın cartier aldım. Bizi anca biz deviririz koçum evellallah kimseye ihtiyacımız yokBizi bu hayatta üzerler reis
Altın cartier ne ola ki afghjBu ayki mayışımlan kendime altın cartier aldım. Bizi anca biz deviririz koçum evellallah kimseye ihtiyacımız yokkocalarımız haricsjjfgk canım kocam para vermese maasımın hepsini harcayamazdım tabikiside
Hayatımın askını buldum galiba nisanlını bırak beni al ckfmgögöAltın cartier ne ola ki afghj
Ayy bir yükseldim dur afhjkHayatımın askını buldum galiba nisanlını bırak beni al ckfmgögö
Ailedının durumu ıyı dıye dize arabamı hibe etsın .Şaka gibi ya .Çalışın alın bir zahmetMerhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Kaça aldın.İçi dolumu boş mu .Bende çivi aldım .Taksitim bıtsın cartıerde alıcam .Gulerek takBu ayki mayışımlan kendime altın cartier aldım. Bizi anca biz deviririz koçum evellallah kimseye ihtiyacımız yokkocalarımız haricsjjfgk canım kocam para vermese maasımın hepsini harcayamazdım tabikiside
Sizin aileniz ne yaptı size onu merak ettim. Sizi çok seven kendini evladına adayan aileniz bekarliginizda altınıza araba çekmesi lazım sizin düşüncenize göre. Sizinkiler bencil bir aile değil ya. Esinizin ailesi zengin diye herseyi bekliyorsunuz. Yazık ya. Hazır keseden yiyelim olmuuo hep. Onlar esinizi büyüttü o yasa getirdi. Daha görevleri ve yükümlülükleri yok. Esiniz iyi bir işi ve hayat satndarti yoksa evlenmeyecekti. Ailesine güvenip evlenince böyle oluyor. Bunun sonucunda elini ailesine açan adam kolay kolay rest çekemez ailesine. Bir rest çeksin akan para durur.Şöyle ki ben yakında eczanemi açıcam maaşım en az
eczacı olmam neden herkesi bu kadar ilgilendirdi daha doğrusu kıskandınız mı ? Evet eczane açınca en az 30 bin kazanıcam hepinizden daha iyi bir hayatım olucak
Sizin gelinime de oğluma da kızıma da mal marlıklarımdan esirgemiycem burda bana karşı yazan herkes asıl paragöz insanlar sizsiniz. Kendi kanınızdan kendi çocuğunuzdan malınızı esirgiyosunuz. Allah sizlere akıl fikir versin. Böyle anne baba olmaz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?