- 29 Mayıs 2021
- 14.331
- 93.236
- 548
- 36
- Konu Sahibi hayatagaci94
-
Yok yok kınamadım.Kınamayın kadını. Siz de aynı durumu yaşasanız ne hissederdiniz ?
Vayyy beeee biz de dogurduk 37.haftaya kadar mugladan gokovaya her gün okula otobüsle gittim geldim de bi süründüm demedim kendine değer vermek bu olsa gerek
Bana göre çocuk sahibi olacak yetkinliğe ulaşmış biri kendi ihtiyaçlarını kendi karşılayacak yetkinliğe de ulaşmıştır.Merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Aç mısınız açıkta mısınız adam niye çalışıp didindigi evi senin için satsın hastalık var kaza var bela var zor zamanlar var adam niye satsın yahu sen kocanla ye diye adam emeğini size mi sunsun.Kendilerine harcasınlar tabiki de . Ama fazla olanları elde tutmanın ne manası var. İki tane evi varsa birini satabilir. Birinde zaten oturuyo diğerini satsın.
Keske aydinlanmayi baska konularda yasasaymisHatun sanırım fake, başka üyelikle gelip açtığı konu :
Uyanış aydınlanma yaşayanlar yazsın lütfen
Merhaba. Son bir senedir korona nedeniyle evdeyim ve hep youtube dan videolar izledim kitaplar okudum. Yaratılış ve allahla ilgili dinle islamla. Ve ben de farkındalık oluşmaya başladı. Bildiklerimden çok farklı şeyler olduğunu öğrendim. Babam imam ve muhazafakar bir aileyiz. Herşeyin çok farklı...www.kadinlarkulubu.com
Amaç ne ki?Hatun sanırım fake, başka üyelikle gelip açtığı konu :
Merhaba. Son bir senedir korona nedeniyle evdeyim ve hep youtube dan videolar izledim kitaplar okudum. Yaratılış ve allahla ilgili dinle islamla. Ve ben de farkındalık oluşmaya başladı. Bildiklerimden çok farklı şeyler olduğunu öğrendim. Babam imam ve muhazafakar bir aileyiz. Herşeyin çok farklı...www.kadinlarkulubu.com
BilmiyorumAmaç ne ki?
Minnoş kalbim çıtHatun sanırım fake, başka üyelikle gelip açtığı konu :
Aynen bak yemin ederim ne bi gün of dedim ne bi gün nazlanip rapor aldım millet bildiğin prenses bazen var ya marmaris arabaları dolu olurdu ben hamile halimle ayakta giderdim insanlar da bi garipti insan hamile kadına yer vermez mi o da ayrı bi konuBazı kadınlar anasının karnından piremses doğuyor ama evlenince akıllarına geliyor
En güzeli bu işte. emek vermek üretmek haketmek kadar güzeli var mı?
Aynen katılıyorum, mesleğim yok çalışmıyorum bu benim seçimimdi eşim de itiraz etmedi, 27 yıllık gelinim ev araba şöyle dursun toplu iğne bile istemedim, yapı olarak da istemeyi sevmem, illa kendi göbeğimi kendim keseceğim.
Zorunlu haller müstesna, çalışırsınız maaşınız bakıcı vb yetmez annenize kayınvalidenize rica edersiniz bebeğinize bakarlar ama onlar anneanne/babaanne isteseler de istemeseler de bakacaklar ne için varlar derseniz orada bir durun derim, hiç de bakmak zorunda değilim, evladıma yeterince bakmışım o da kendi evladına baksın.
Valla ben size bir şey diyeyim mi? Her evlat için demiyorum ama anne babasının, kayınvalide kayınpederinin malının hesabını yapanlar anne babalarını ele güne muhtaç hale getiriyorlar.
Böyle ev de ev diye tutturanlar vardı, adamcağız evi oğlanların üzerine yapayım da bari sussunlar deyip tapuyu devrettiği gün kapı önünde buldu kendini, evin amma kıymetli evladınım, gelininim, damadınım diyenler sebebiyle de kaç tanıdığımın evi gitti, biri haczedildi mahkeme kararıyla yok pahasına satıldı, diğeri hacizli, ha satıldı ha satılacak.
Büyük konuşmaktan çok korkarım, büyük konuşmayayım lakin malımı mülkümü Allah muhafaza evladımın hastalığı olur vs o zaman gözüm görmez her şeyimi satar çocuğum için harcarım ama ben sağken al ben yemedim sen ye de demem, ölünce zaten her şey çocukların, kimsenin kefeninin cebi yok lakin bıraksınlar da kendi yaptığımız malların sefasını sürelim ölmeden.
Keşke sen fake olsan Astroanneannemin kız kardeşi ve kocası tam da bu şekilde oğulları tarafından sokakta bırakıldılar.
kendileri kirada yan daireyi satın alıp oğluna verdi adam. oğluda siz burada oturun yoksa asla almam diye diretti. satın aldıkları eve geçtiler.
6 ay geçmeden oğlu karısının üzerine yaptı daireyi.
kadın da satıcam diye tutturdu.
sizi başka bir yere kiraya çıkarıcam kirasını taşınma masrafını ben vericem dedi, evi tuttular taşınacakları gün oğulları telefonlarını açmadı.
sokakta kaldılar.
Keşke sen fake olsan AstroBu nasıl vicdansız bir durum gelin neyse de evlat nasıl yapabiliyor aklım almıyor.
Maalesef var böyle evlatlar, kendi karakterleri oturmamış eşleri ne derse yapan kadın ve erkekler mevcut.anneannemin kız kardeşi ve kocası tam da bu şekilde oğulları tarafından sokakta bırakıldılar.
kendileri kirada yan daireyi satın alıp oğluna verdi adam. oğluda siz burada oturun yoksa asla almam diye diretti. satın aldıkları eve geçtiler.
6 ay geçmeden oğlu karısının üzerine yaptı daireyi.
kadın da satıcam diye tutturdu.
sizi başka bir yere kiraya çıkarıcam kirasını taşınma masrafını ben vericem dedi, evi tuttular taşınacakları gün oğulları telefonlarını açmadı.
sokakta kaldılar.
Dış minnaklar Kk kadınlarını birbirine düşürmeye çalışıyor.Hatun sanırım fake, başka üyelikle gelip açtığı konu :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?