- 2 Ocak 2015
- 3.482
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.796
- 133
- Konu Sahibi hayatagaci94
-
Ailesi size araba almak zorunda değil. Katkı yapmak zorunda bile değil. Yapsalar tabii ki daha iyi olur ama istemek doğru olmaz.Merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Sizin çocuğunuz var mısizde taktınız eşinizin ailesinin parasını yemeye. kimse size para vermek zorunda değil. herkes araba alıp sonra mı hamile kalıyor. çok saçma bir istek. haa maddi olarak refaha ermedik biraz bekleyelim şeklinde olsa mantıklı bulurdum. ama araba yok çocuk doğuramam nedir?
doğuracağın cocuğu bindirmek için istediğin arabayı kendin alsana nasıl anne olacaksın sen? anne babaysan o cocugu sen dusuneceksınHayır. Eğer anne babaysan o çocuk otobüslerde geziyo sen arabayla. O çocuk kirada oturuyo senin dört tane evin varsa sen anne baba olmamalısın haketmiyosun . Zaten bunu yapan insanlar hep mutsuz olurlar benim eşimin anne babası da öyle hep mutsuzlar herşeyleri var niye çünkü çocuklarının haklarına giriyolar. Çocuk çalışırken maaşı alıp yiyolar ama birşey vermek yok.
neden vermek zorundalar. Onlar çalışmış kazanmış siz de çalışın kazanın. Yani anne baba da olsa kimsenin parasına muhtaç yaşanmaz. evlenmiş barklanmış koca kadınsınız hala para para diye ağlıyorsunuz. Oldu olacak haftalık harçlık da versinler size.Hayır. Eğer anne babaysan o çocuk otobüslerde geziyo sen arabayla. O çocuk kirada oturuyo senin dört tane evin varsa sen anne baba olmamalısın haketmiyosun . Zaten bunu yapan insanlar hep mutsuz olurlar benim eşimin anne babası da öyle hep mutsuzlar herşeyleri var niye çünkü çocuklarının haklarına giriyolar. Çocuk çalışırken maaşı alıp yiyolar ama birşey vermek yok.
Bodoslama dalarken konuya mesajı gördüm frene bastımAman diyeyim hanımlar çift konu var ve içerikleri okuyunca eyvah KK kadınları hücuma geçer kavga çıkar dedim, lütfen öngörümü gerçekleştirmeyin, soğuk bir şeyler için enseye soğuk kompres yapın ama sakinliğinizi koruyun
konu sahibinin aklına bu gelmemişti karpuz kabuğunu soktun şimdievlenmiş barklanmış koca kadınsınız hala para para diye ağlıyorsunuz. Oldu olacak haftalık harçlık da versinler size.
Tabii ki eczacı degilEvlerden ırak gelin modeli. Gerçekten eğitimli ( çünkü eczacı olduğunuzu söylüyorsunuz) bir kadının bu şekilde konuşmalar yapabildiğine inanamıyorum. Eczacılık fakültesi mezunu bir eczacı mısınız gerçekten şüpheye düştüm. Hele verdiğiniz cevaplar çok avam. Direkt ailenin maddi durumuna bakarak evlenip hazıra konmak istemişsiniz ama baltayı taşa vurmuşsunuz. Babanız alsın atabanızı zira sizin çalışıp da bir şey sahibi olalım derdiniz yok. Sahi neden okudunuz onca yıl? Kendinize yetmek için okumadınız mı? Tabii gerçekten okuduysanız
Ne kadar doğru söylediniz. Madem öyle kendi ailesi alsın. Onlar da doğurup atmış oluyorlar konu sahibinin bakış açısıyla. Kendi ailesine laf yok, hiç emeği olmayan mallar üzerinden hesap yapıyor. Ben çocuğumu büyütür yetiştiririm, ilerde evlenince de kendi malvarlığını kendi oluşturur. Kimse sonradan gelip de benim canımı dişime takarak kazandığım şeyler üzerinden hesap yapamaz. Çok isteyen babasının evinden getirsin malını mülkünü. Evlenene kadar benim yanımda kalan çocuğumun maaşı da yine beni ilgilendirir. Yok onun payı varmış vs boş laflar bunlar.haddini bil be terbiyesizlik yapma.
Senin annen sana bakabilmiş mi?
Bir tane ev alamamış sana sende gidip eşinin ailesinin parasına göz dikmişsin.
Bu cümleyi annene kursana. Kurduğun cümleyle annene de laf söylemiş oluyorsun.
Allah senin gibi aç gözlü insanlardan korusun. Çocuğum olmadığına bin şükür ettim sayende.
Evlendim diye tum gelecegini bir erkege teslim etme. Onun iki dudagina birakma. Bir erkegin kadinin calisma hayatina katilmasina izin vermemesi de kanunlarda suc. Bu senin anayasal hakkin. Calisma hakkin var senin. Köle degilsin sen. Haklarini ogren bence. Evlilik yurusun diye herseye boynunu bukme.Teşekkürler
azıcık itekleme ile bizi bile yönetir bu gelinkonu sahibinin aklına bu gelmemişti karpuz kabuğunu soktun şimdi
bence kp ler sigortamızı ödeyip maaşa bağlamalı, sonuçta oğullarıyla evlendik
Araba almıyorsan doğurmam olmasın oEvet sizin gibi çocuk doğurup atan anne babalar yüzünden bu kadar insan mutsuz. Bakamıyosan doğurma
Ben de kesinlikle gerçek olmadığını düşünüyorum. Muhtemelen liseden sonra bir eczanede yardımcı olarak falan çalışıp kendi kendine ünvan vermiş. Çünkü verilen cevaplardan seviye belliTabii ki eczacı degil
Bunda hemfikiriz,çünkü hala eczane açıp maaş alacağını sanıyor
yorum yapıyoruz diye para isterse napcazazıcık itekleme ile bizi bile yönetir bu gelin
hayır çocuğum yok. çünkü arabam yok. inşallah alırsak yapacağımSizin çocuğunuz var mı
Çok açık verdik, kaçalımyorum yapıyoruz diye para isterse napcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?