Hamile olmadan önce araba istemem?

Bu aileden ya yazlık ya bir ev (kiradasiniz) yada bir araba koparmadan rahat etmeyeceksiniz anlasilan

Abla sen de herşeyi istiyon, taksit taksit de konu açıyon.
Kayın aile sana ev de verir yazlık da verir, araba da verir. De hele sen gelinlik yapacan mı?

Maaşını vermeseydi eşiniz de madem. O da ailesine bir şey vermek zorunda değildi. İstemiş vermiş, herkesin kendi tercihi. Karşılık bekleyemez. Son zamanlarda ünlüler bile çocuklarına miraslarını bırakmayacaklarına dair açıklama yapıyorlar, hayatın sorumluluğunu alabilmeleri için.

Sen dert sahibi kardeşim asla asla zengin olmadan cocuk yapma ... senin çocuğun ve gelininde damadinda senden araba ev isteyecek ..Hamile hamile otobüslerde mi sürünsün günah vebal alma. Senin vebalini almışlar ders cikart sevgili üniversite mezunu kardeşim..

Şimdi aklıma geldi de bizim arkadaş da saf onun da başarısı yani tek taraflı değil sonuçta allahtan sizin koca akıllıymış daha ne istiyorsunuz? Ay pardon gerçi saf olsa daha çok işinize yarardı yanlış eşleşme diyelim

Neden öyle düşünüyorsun ki. Onlar koskoca ECZACI GELİN almışlar. Tabi ki bütün servetlerini önüne dökecekler. Yatlar katlar arabalar almalılar. beşi bir yerde takmalı altına boğmalılar
O da kaynana evi temizleyecek mi, görümceye doğum günü partisi hazırlayacak mı, kaynananın misafirlerine kısır yapacak mı, süs biberi gibi başında oturacak mı ağzını açmadan, geliin çay geliiiin tuz geliiiin kek dese kalkıp servis edecek mi, çanta gibi taşıtacak mı kendini her yere, çat kapı kabul edecek mi? Ördek ailesi gibi her yere akacak mı kayın aile ile? Yağniii, sen ev araba istersin, onlar da bunları ister, di mi?

Ay sen de canım, kayın aileden alıp ailesine bile verir, ne diyorsun? Erkek evladım olmayışına şükür sebebi gibi konu valla.

Nasil guzel anlatmışsın bazi kaynana tiplerinin istediği gelin profilini. . Ördek ailesi lafına bittim tuttum bu lafi.

kv bu beklentilerle 'size bi gün ev alıcam' masalı okuyordu
gittim krediyle ev aldım
bankaya 10 yıl borçlanıyorum
kv ye ömür boyu olacaktı
hiç işim olmaz

Nasil guzel anlatmışsın bazi kaynana tiplerinin istediği gelin profilini. . Ördek ailesi lafına bittim tuttum bu lafi.
Herşeyin bir bedeli var. Sen insanlar hayatta iken mallarının derdine düşersen onlar da hizmetinin derdine düşebilir, adil bir alışveriş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…