- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.301
bişey yapmayacacaksın canımkızlarr ya ben nasipse ilk defa kalacağım ama şuan ne hissetceğimi bilmiorum adetim 10 gün kadar gecikti idrar testleri negatif kan testide 2 gün önce yaptırdım değeri 0.16 çıktı yani negatif.ama göğüslerim bu süre zarfında aşırı buyudu ve kasıklarımda ağrılar normalden fazla akıntım var ne yapacağım?
bişey yapmayacacaksın canımbekle biraz daha adet olmazsan tekrar git belki geç döllenme olmuştur inşallah öyledirr
bencede çatladığı için ağrı yapmış canım korkacak bişey yok aklına kötü şeyler getirme . İnşallah istediğin haberleri alırsın canımcım bebişin seninle olur inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumzeynepcım ben bır agrılar cektım klome ve catlatma ıgnesı tam 36 saat sonra bır agrılar basladı canım cıkacaktı sankı anlatamam acıle gıttım agrı kesıcı ıgne yaptık gectı allahtan neden oyle oldu acaba bılmıyorum yarın kontrolum var kıst olur mukı acaba ya ya da ıı bıseymıkı
bencede çatladığı için ağrı yapmış canım korkacak bişey yok aklına kötü şeyler getirme . İnşallah istediğin haberleri alırsın canımcım bebişin seninle olur inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
hadi inşallahhhhçok sagol canım ınsallah ya hayırlı haberımı ılk buraya yazacam zaten :d senın nasıl lekelenme falan kayboldumu
hadi inşallahhhhevet şuan bişey yok şükür bulantım devam ediyor baş dönmesiyle beraber bide kaşıntım var
inşallah canım inşallah. bulantın olursa göreceksin nasıl değişik bişey olduğunu kimse anlayamaz beni yani ama yinede bebişim sağlıklı olsundaonlar olucak ıllakı ya sabır arkadasım olsunda yeterkı onlara ragzıyım
inşallah canım inşallah. bulantın olursa göreceksin nasıl değişik bişey olduğunu kimse anlayamaz beni yani ama yinede bebişim sağlıklı olsunda
evet canım olur sürekli yapmalısın bence yani biz öyle yapıyordukdogrudur canım kımse yasamadan bılemez ya yumurtlamam dun oldu kac gun kalıyor yumurtlayınca mesela bugunde ılıskı olur mu dun yaptım ondan oncekı gun yaptım?
evet canım olur sürekli yapmalısın bence yani biz öyle yapıyorduk
ay ne güldümmmtamam canım sımdı gıdıyorumgorusmek uzere hehehe
evet canım olur sürekli yapmalısın bence yani biz öyle yapıyorduk
ay tatlım yeni gördüm hamileliğini:)
ayyy inan ne kadar sevindim farkedince bi bilsen:)
hayırlı olsun tatlım, rabbim sağlıklıca yavrunu kucağına almanı nasip etsin inşaallah kuzum.....
inşaallah hayırlısı ile ogünleri bizlerede göstersin......
tanıdın galiba dimi beni:)
öpüyorum, Allaha emanet olasınız.....
tabikide tanıdım ablacımmm . Allah razı olsun Rabbm tüm isteyenlere nasip etsin herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin . çok mutlu ettin beni ablacım bu güzel dileklerinle duacınımmm sende dualarını esirgemee bende öpüyorum seni kocamannnn
sağol canım hamd olsun iyiyiz bulantımız var sadece. sen nasılsın ne yaptın?canım naber nasıl gidiyo, iyimisin bebiş nasıl umarım her şey yolundadır
sağol canım hamd olsun iyiyiz bulantımız var sadece. sen nasılsın ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?