hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Slm arkadaslar aranıZa bende yeni katıldım bizde korunmayı bıraktık dilerim Allah'tan hepimizin gönlüne göre verir 2.cocuğuma hamile kalmayı istiyoruz sma su 12 14 16 kavramını anlayamadım son adet tarihim 10 Eylül dü bir türlü hesaplayamadım

kizlar benim adetim 3 gun gecikti dun test yaptim baya belirgin ikinci cizgi sizce hamile miyim hicbir belirti yok kimyasal gebelikten korkuyorum

kizlar benim adetim 3 gun gecikti dun test yaptim baya belirgin ikinci cizgi sizce hamile miyim hicbir belirti yok kimyasal gebelikten korkuyorum
canım tabiki hamilesin ama beta hcg yükselirmi bilinmez zamanla göreceksin ama eşine müjdeyi verebilirsin. bence baska kimseye söylemeye ilk 8 hafta en riskli olan haftalar neler olacagı belli olmuyor

Canim daha önce duzenliydi.14 ünde olmam gerekiyordu o gun dr a gittim dr kanatimce hamile degilsin.hasta olmadigin icin hamilesin de diyemem hamile degilsin de diyemem dedi.saskinim cok!

Bence hemen kan tahlili yaptır tatlım adetin düzenli ve 4 gün geçmiş tahlilde belli olur inş mutlu haberlerini alırız :)

merhaba cnım hoşgeldin amin inşallah hepimiz muradımıza kavuşuruz ben evlendiğim günden beri çocuk istiyorum ama halen başarılı olamadım

cnım bende de aynı durumlar çok oldu ama hep negatif doktorun testinin yanlış olduğunu bile düşündüm doktora gittim psikolojik dedi ve düşünme hamileyim deme kendine sıkma serbest ol strese girmişin dedi bir ilaç verdi ve ertesi gün adet oldum

Kırmızılarr gelmesinnnn
İnşallahh ikimizde hamişizdir cnm 26sında gelmezse kırmızı

Benide aranıza alırmısınız :)
Bizde gecen ay korunmayı bıraktık ve buay için inşallah olur yalnız su 12 14 16 kavramını anlayamadım benim adetimin ilk günü 10 Eylül yardımcı olurmusunuz

Meraba kizlar, bende katilmak istiyorum araniza kabul ederseniz:)) benimde adetime sekiz gun var ben dayanamadim test yaptirdim dun beta hcg 4,49 cikti dun sabah yaptrdm alti gibi aldm sonucumu..doktor o saatte olmadigindan gostermedm acikcasi..zaten dusuk bi deger..insallah kirmizilar gelmez hayirlisi ile tekrar test yaptirir ve guzel haberlerimizi paylasirizzz

Benide aranıza alırmısınız :)
Bizde gecen ay korunmayı bıraktık ve buay için inşallah olur yalnız su 12 14 16 kavramını anlayamadım benim adetimin ilk günü 10 Eylül yardımcı olurmusunuz

slm cnm... bende temmuzda bıraktım korunmayııı bende ılk ay cok umutlanmıstım ama olmadı agustosta:44: bakalım bu ay ekımı beklıyorumm bende bata kaldı 13:18: hayırlısı bakalımm ne dıyelım ama bu sefer fazlada umutlu değilim hayal kırıklıgı cok kotu cunkuuuu...:44: ayın 23 u yumoş gunun canımmm....

Bende bi sitede yumurtalama gününü hesaplıyorum 22 ila 23 çıkıyor hangisine inanıcam :))))

hosgeldın aramıza cnmm hayırlısı olur ınsallhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…