- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.341
Canım daha önce düzenlimiydi adetin bi test yaptır istersen inş hamilesindir :)
Bızde dusunuyoruz bugun adet oldum
canım tabiki hamilesin ama beta hcg yükselirmi bilinmez zamanla göreceksin ama eşine müjdeyi verebilirsin. bence baska kimseye söylemeye ilk 8 hafta en riskli olan haftalar neler olacagı belli olmuyorkizlar benim adetim 3 gun gecikti dun test yaptim baya belirgin ikinci cizgi sizce hamile miyim hicbir belirti yok kimyasal gebelikten korkuyorum
Canim daha önce duzenliydi.14 ünde olmam gerekiyordu o gun dr a gittim dr kanatimce hamile degilsin.hasta olmadigin icin hamilesin de diyemem hamile degilsin de diyemem dedi.saskinim cok!
Slm arkadaslar aranıZa bende yeni katıldım bizde korunmayı bıraktık dilerim Allah'tan hepimizin gönlüne göre verir 2.cocuğuma hamile kalmayı istiyoruz sma su 12 14 16 kavramını anlayamadım son adet tarihim 10 Eylül dü bir türlü hesaplayamadım
sat 12 ağustos adetlerim 32, 34, 35,36, 37 günde bir olabilmekte cok düzenli değil yani. iki gün önce yani ilk adetimden 35 gün geçtikten sonra kanda gebeliğe baktrdm 0.1 .ama kasıklarım ağrıyor.genital bölgemde aşırı akıntı ve kasıntı oldu.bi de hep hamileymişim gibi hissettim emin gibi bişeydim.halsizlik falan.0.1 i görünce yıkıldım ama hala ben hamileyim bi yanlişkik var deyp durdum kendime.dün yani 36. gün çamaşırımda kırmızı bir lekelenme gördüm adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi bugün de öyle.bi de ateş basıyo sıkıntı.atesim gecen ay en yüksek 36.2 36. 3 ken simdi 37 den inmiyor.doktora gitmeye cesaret edemedim nedir bu durum lütfen bi yorum yazarmısınızz((((
Canım sperm eger kanala gırdıyse minimum 24 saat yasayabiliyormushamile olabilirsin ama dusunmemeye calıs bıseylerle oyalan
Canım bende aynı şekildeyim psikolojkmi acaba diye düşünmeye başladım vallaİlk hamileliğimdede böyle olmuştu ama ozaman plansız olduğu için insan farketmiyo sanırım aynı günlere denk geliyo hastalığımız benimde 8 gün var yaa inş gelmez kırmızılar
en fazla 72 saat canlı kalabiliyo diye biliyorum inş hamişizdir :)
merhaba cnım hoşgeldin amin inşallah hepimiz muradımıza kavuşuruz ben evlendiğim günden beri çocuk istiyorum ama halen başarılı olamadım
Benide aranıza alırmısınız :)
Bizde gecen ay korunmayı bıraktık ve buay için inşallah olur yalnız su 12 14 16 kavramını anlayamadım benim adetimin ilk günü 10 Eylül yardımcı olurmusunuz
Benide aranıza alırmısınız :)
Bizde gecen ay korunmayı bıraktık ve buay için inşallah olur yalnız su 12 14 16 kavramını anlayamadım benim adetimin ilk günü 10 Eylül yardımcı olurmusunuz
slm cnm... bende temmuzda bıraktım korunmayııı bende ılk ay cok umutlanmıstım ama olmadı agustosta:44: bakalım bu ay ekımı beklıyorumm bende bata kaldı 13:18: hayırlısı bakalımm ne dıyelım ama bu sefer fazlada umutlu değilim hayal kırıklıgı cok kotu cunkuuuu...:44: ayın 23 u yumoş gunun canımmm....
Meraba kizlar, bende katilmak istiyorum araniza kabul ederseniz:)) benimde adetime sekiz gun var ben dayanamadim test yaptirdim dun beta hcg 4,49 cikti dun sabah yaptrdm alti gibi aldm sonucumu..doktor o saatte olmadigindan gostermedm acikcasi..zaten dusuk bi deger..insallah kirmizilar gelmez hayirlisi ile tekrar test yaptirir ve guzel haberlerimizi paylasirizzz
Bende bi sitede yumurtalama gününü hesaplıyorum 22 ila 23 çıkıyor hangisine inanıcam :))))
Hosbuldukkk cnm...insallahhosgeldın aramıza cnmm hayırlısı olur ınsallhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?