hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

sağol canım hamd olsun iyiyiz bulantımız var sadece. sen nasılsın ne yaptın?

ehh o kadarcıkta tuzu biberi diyelim bende iyiyim saol yeni çalışmalara başladım işte dün, adetim yeni bitti yani, benim bugün acayip derecede sağ kasığım ağrıyo ben 28 günde bir adet oluyorum, ve daha 8. gündeyim yumurtlama olur mu sence anlamadımmm:18::18:

olabilir canım hiç belli olmaz ben yumurtlama günlerine hiç takılmam

GuNaydin arkadaslar,biz de 2 aydir bebis istiyoruz.bu aralar bas donmesi oluyo arasira,iki gundur de midem kaziniyo,gece yataktan kalkip atistirdim :) adetime 3 gun var.bana da dua edin
canım bende öyleydim ilk başlarda tabi şimdi bulantıdan herşeyden tiksiniyorum inşallah hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruz

Günaydin kizlar bat a az kaldi heyecanla bekliyorum ins hamisimdir.bugun fortel erken gebelik testi alicam arkadasim akisina birak bekle dedi az kaldi ya acaba hamilemiyim sorusu hep aklimda :)
canım kafana çok takma. olur inşallah hamişsindir bizide haberdar et

sat 12 ağustos adetlerim 32, 34, 35,36, 37 günde bir olabilmekte cok düzenli değil yani. iki gün önce yani ilk adetimden 35 gün geçtikten sonra kanda gebeliğe baktrdm 0.1 .ama kasıklarım ağrıyor.genital bölgemde aşırı akıntı ve kasıntı oldu.bi de hep hamileymişim gibi hissettim emin gibi bişeydim.halsizlik falan.0.1 i görünce yıkıldım ama hala ben hamileyim bi yanlişkik var deyp durdum kendime.dün yani 36. gün çamaşırımda kırmızı bir lekelenme gördüm adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi bugün de öyle.bi de ateş basıyo sıkıntı.atesim gecen ay en yüksek 36.2 36. 3 ken simdi 37 den inmiyor.doktora gitmeye cesaret edemedim nedir bu durum lütfen bi yorum yazarmısınızz((((

Son düzenleme:
Yaa kızlaaarrr benimm canımmm süreklii bişiler istemeye başladıı ve normalde geceleri tualete hiç kalkmam uyanmaya başladım,yumurtlama günü deilde haftasında tam yumurtlama gününden 1gün önce beraber olduk hasta olmama 9 gün var sizce bişiler olabilirmi??? :18:

Canım sperm eger kanala gırdıyse minimum 24 saat yasayabiliyormus hamile olabilirsin ama dusunmemeye calıs bıseylerle oyalan

Canım bende aynı şekildeyim psikolojkmi acaba diye düşünmeye başladım valla İlk hamileliğimdede böyle olmuştu ama ozaman plansız olduğu için insan farketmiyo sanırım aynı günlere denk geliyo hastalığımız benimde 8 gün var yaa inş gelmez kırmızılar
en fazla 72 saat canlı kalabiliyo diye biliyorum inş hamişizdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…