- 7 Mayıs 2012
- 7.266
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi thesquatgirl
-
Öyle de cay keyfi denen olayı özledimİçme zaten demirini ve kanı alıyor ben içiyorum çok açık bir iki damla kadar koyuyorum öyle içiyorum aslında hiç içmemek gerekiyor bn balgam için içiyorum
Cnm maske tak yemek yaparken bn çok köyüydüm yinede ye çıkarsan da yeBen de yiyemiyorum canim...
Yumurtanin yani sira kuruyemis ,et turu asiri koku aldigim yiyecekleride tuketemiyorum ....
Uzuluyorum ama yedigim anda hemen cikariveriyorum ...
Ilk oglumda yemedigim sey kalmamisti mide bulantim olsa dahi yiyebiliyordum ...
Fakat bu sefer ki midede kalmiyor maalsef :-(
Bn kahvaltıda 5. 6 bardak içerdim şimdi 2 bardak ona da çay denirseÖyle de cay keyfi denen olayı özledim
Canım süt içYedim canım çok şükür şu haftaya gelene kadar toplasam anca 7-8 kez yiyebildim. Üzülüyor insan ister istemez bebegimi besleyemiyorum diye.
Helede kemik ilikli ise süper olur. Bn eti domates biber doğuruyor um sonra üstüne de yumurta kırıyorum canım bebeğe kilo aldırmak istiyorsan keçi boynuzu pekmezi iç sabah aç karnına 3 kaşık içSütü de içemiyordum ama son 1 aydır ona karsı olan tiksintim gecti hafta bir 2.5 kilo yogurt bitiriyorum. Sütü su koca bardaklar var ya onla iciyorum gecen aylar icemedim diye bir hafta geride cıktı gecen haftaki kontrolumde bebişin kilosu ondan dikkat ediyorum şimdi. Et yiyemediğim için bulgur yiyorum kurban kemiklerinin suyundan çorba yapıp içiyorum ve tiksinme olmuyor böylece.
Öyle de cay keyfi denen olayı özledim
Bu kadar uzun bulantıların sürmesi kötü olmuş valla ben haşlanmış yumurta pek sevmem burnumu kapatıp yiyebiliyorum, bu senelerdir böyle.. Yedikten sonra üstüne peynir atıyorum ağzıma tadı kayboluyor :))Aynen et bende yiyemiyorum ızgara mangal olursa oyle yiyebiliyorum o da artık olmaz cunku kıs geldi yaz az da olsa yemiştim haşlanmısı bende yiyemiyorm dun yedim işte kendimi tuvalette buldum patatesli yumurtayı nasıl yapıyorsun patatesini yagda mı kızartarak pişiriyorsun yoksa farklı şekilde mi ?
Ben birde çiğ soğan yiyemiyorum dograyamıyorum kokusu midemi bulandırıyor ama yemeklerde yiyebiliyorum. Önceden hepsini yerdim bunların.
Bn kahvaltıda 5. 6 bardak içerdim şimdi 2 bardak ona da çay denirse
Bende cay içemiyorum((
Öyle deme millet içip sohbet ederken ben öylece oturuyorumne güzel işteeee.keşke ben de içemesemm
Yok canımben çayı hiç sevmezdim ama hamilelikte en çok canım istediği şeyerden oldu simit çay. uuuff ne zararlıysa onu seviyorum ne yararlıysa ondan tiksindim.
çayın kansızlık dışında zararı yoktur umarım
Yumurtayı bir de krep olarak yesek nasıl olur ki tabi içine bal pekmez sürerek çikolata sürmek isterdim ama kafein var için de şu haftaya kadar kola - çay - çikolata içip yiyordum suan yemeye korkuyorum bebegimin kilosu bir hafta geriden gidiyormus gecen hafta ogrendim ve bıraktım hepsini canım tatlı cekince evde suan üzüm pekmezi var ondan yiyorum. İnsallah faydasını görürüm bir de keci boynuzu pekmezi alacagım. Yanındada c vitamini tüketirsem içindeki demirden yararlanmıs olacagım.
Yumurtayı bir de krep olarak yesek nasıl olur ki tabi içine bal pekmez sürerek çikolata sürmek isterdim ama kafein var için de şu haftaya kadar kola - çay - çikolata içip yiyordum suan yemeye korkuyorum bebegimin kilosu bir hafta geriden gidiyormus gecen hafta ogrendim ve bıraktım hepsini canım tatlı cekince evde suan üzüm pekmezi var ondan yiyorum. İnsallah faydasını görürüm bir de keci boynuzu pekmezi alacagım. Yanındada c vitamini tüketirsem içindeki demirden yararlanmıs olacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?